Coma si rocsanica

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Coma si rocsanica

Mesajde gaga » Lun Iul 11, 2005 9:20 am

LeSharK scrie:asa si? :D

pai nu ai inteles? reiterez:

Asa k nu va mai pierde-ti timpul

nu intelegi ca nu trebuie sa ne mai pierde-m vremea si sa ne bate-m capu'? ~p ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde rocksanick » Joi Iul 14, 2005 9:50 am

HA!!HA!!!SooFunny!!!!Tu ai ascultat macar k sa zici e Coma o trupa ce nu merita atentie???Sti ce-i uneste,dar si ce-i desparte pe rock-eri in acelasi timp???Muzica pe care o asculta.Si asta este unul dintre motivele pentru care suntem urati de punk-eri.Dupa ce ca suntem putini ne mai divizam si in categorii.Stam toata ziua sa spunem lucruri de genul:"Nu mai ascultati bai Nirvana k ala nu e rock,asculti Rammstein!""Rammstein zici,dar ce ba ala e rock?Ia de asculta Metallica!""Metallica nu mai sunt ce-au fost odata,mai bine ascultati puricii de balta!"Si tot asa se gasesc unii care cred k au vreun drept sa-ti dea lectii in materie de muzica,de rock.Fiecare asculta ce vrea ce-i pace din tot rock-ul si cu siguranta n-ar trebui sa fie criticat pentru k melodiile trupelor x,y,z il fac pe el sa se simta bine.Mai ganditi si poate k intr-o zi vom ajunge si noi uniti k evreii.ROCK!!!!!!!!!!!!!!!
rocksanick
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iul 14, 2005 10:19 am

Mai ganditi si poate k intr-o zi vom ajunge si noi uniti k evreii.

doamne fereste!
dar mai ganditzi si dvs si poate intr-o zi o sa va dati seama ca nu a fost frumos sa nu va duceti la orele de romana.
gaga

Yep!!!

Mesajde rocksanick » Joi Iul 14, 2005 10:26 am

Ou,da!Mai eu chiar le am cu romana,pe bune! In loc sa comentezi mesajul te-ai luat de chestia asta(inevitabil,uneori,la net se strecoara si greseli) ma face sa cred k te-a ofticat ce-am spus.Na!
rocksanick
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iul 14, 2005 12:33 pm

ce greseli donshuara nu ai nici o secunda topica respectata in nici un mesaj, greseli permanente. daca o ai cu romana invatamantul romanesc e in mare kkt.

dar ce ai spus care ar fi putut sa ma oftice? ca nu pricep.

am ionuzzzz nou hihihi
gaga

Mesajde rocksanick » Joi Iul 14, 2005 7:42 pm

Ma lesi cu topica???Vorbesc cum am yo chef!Sti chiar am pretentia ca ma exprim destul de corect,dar mai mananc litere.Ok!Nu dau explicatii k n_am de ce.Consider ca ar fi trebuit sa faci referire la ce_am scris,iar nu la felul in care am scris.Corect????
Mi se pare mie sau esti "putin"misogin???Deja am dat_o in diverse si chiar nu e locul potrivit!
rocksanick
Junior Member

Mesajde rocksanick » Joi Iul 14, 2005 8:06 pm

Ma rog!!!Ar fi trebuit sa se discute aici despre trupa Coma,o trupa ce merita ascultata,dar pe care unii o considera un XEROX chiar daca nu e(cu toate k pe undeva mai seamana cu altele din afara).Au mesaj?Suna bine?Se straduiesc sa scoata piese de calitate?Ok!Atunci ce puteti sa le mai cereti???
Crede_ma dear GAGA k este dificil sa scoti ceva original suta la suta.Eu cunosc niste tipi dintr_o trupa momentan anonima si din spusele lor(membrilor) nu_i chiar simplu sa faci muzica de calitate si nu din cauza talentului ci din pricina faptului k "LIPSESTE MULTE".
Nu cred k beneficiaza cei de la Coma de toate "sculele"necesare pentru a suna k afara(gauri in buget,probabil)!
Nu_ti pierde speranta!Invatamantul romanesc inca mai valoreaza ceva.Instruieste oameni "nestiutori de carte"k mine.
rocksanick
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Iul 15, 2005 12:26 pm

Ma lesi cu topica???Vorbesc cum am yo chef!Sti chiar am pretentia ca ma exprim destul de corect,dar mai mananc litere.Ok!Nu dau explicatii k n_am de ce.Consider ca ar fi trebuit sa faci referire la ce_am scris,iar nu la felul in care am scris.Corect????
Mi se pare mie sau esti "putin"misogin???Deja am dat_o in diverse si chiar nu e locul potrivit!

~p~p~p

beton. da, sunt misogin. si wrong. toate posturile care nu respecta regulamentul s-au consemnat, considera-l pe acesta un avertisment, nu, nu vorbesti cum ai tu chef ca este un forum public moderat si administrat nu sat fara caini. si in general pe subiectele serioase nu voi tolera terbilpushtisme pe zona rock.

citeste, vezi ce se cere si revino cand ai inteles cam in ce zona de toleranta si discutii se inscrie forumul de rock sau posturile tale o sa zboare direct pe kterinci si aberatii unde poti sa faci exact ce ai tu chef.

Eu cunosc niste tipi dintr_o trupa momentan anonima si din spusele lor(membrilor) nu_i chiar simplu sa faci muzica de calitate

no hai ca m-ai spart cu asta, pe bune? ~p~p~p

edit, am uitat sa pun copy bacs pt revin-o
gaga

Mesajde h0va » Vin Iul 15, 2005 1:23 pm

gaga degeaba te ie'i de ce spune rocsanica..daaa?! cine te crezi tu? cu ceiesht tu mai buna decat cei de la coma?!ai tu habar cat de greu este sa tragi de coardele alea?! bine ca ne dai noo sfaturi de veatza mai bine tze'ai face o prietena ca fac pariu ca ai numa coshuri..puate tu ascultzi dan spataru shi dea'lea da? haha cat de super belea sunt!!

rocsanica coma rulz..unite in rock!!!

?!
h0va

Mesajde gaga » Vin Iul 15, 2005 1:47 pm

~p bine bre hova, aici merge netu impotriva curentului dar cum ajung acasa zilele astea dau split si trimit fetele la intalnire, ca mai am o miruna pe lista. catharsis a deschis subiectul mai de mult si nu il las sa devina albie de porci pt pustimea gonita de ploaie de pe plaja pe net :D

pace
gaga

Mesajde rocksanick » Vin Iul 15, 2005 4:01 pm

Mda!!!Ma asteptam la un asemenea raspuns.Nu inteleg ce te deranjeaza atata timp cat ceea ce eu scriu aici se inscrie in limita bunului simt.Dak nu accepti pareri diferite de ale tale atunci nu inteleg de ce intri pe forum.E o discutie libera in care fiecare isi exprima opiniile.Corect???Si,pe langa faptul k esti misogin,mai faci si discriminari legate de varsta.Da!Fac parte din pustimea teribilista,dar asta nu inseamna k n-am habar de ce se petrece in jurul meu.Tu,cu maturitatea ta,ai adus discutia pe forum in punctul asta.Asa k "OUI!",tu esti vinovatul.Coma S'tari!!!!S-au ar tebui sa cer permisiunea cuiva pentru a face o astfel de afirmatie????
rocksanick
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iul 18, 2005 9:10 am

Coma S'tari!!!!S-au ar tebui sa cer permisiunea cuiva pentru a face o astfel de afirmatie????

nu, dar imi spui te rog unde inveti sa nu cada vreun parinte in pacat si sa isi dea copiii la scoala aia de produs agramatzi?

gata acu despic subiectu'
gaga

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii