Drogurile (moartea alba)

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde bugmafia » Mar Mai 28, 2002 1:27 am

Initial trimis de aphextwinz

dependentza de marijuana se instaureaza greu. in schimb shtiam ca e mai periculoasa decat tzigarile ca factor al cancerului pulmonar. multe droguri care nu dau dependentza (cum e shi marijuana), iar efectele negative depind de fizicul shi de psihicul persoanei care le utilizeaza. adica, ashtia care sunt amatori de senzatzii tari, sa fie conshtientzi ca a te droga nu inseamna numai "orgasme" cum se exprima cineva, poate sa fie o lunga serie de coshmaruri (ca senzatzie, nu neaparat ca dependentza).

eu stiam ca marijuana nu creeaza dependenta, sau, ma rog, nu o dependenta din asta nenorocita, ca la coca sau heroina

da oricum, prefer alcoolul si guritza prietenei , ca e mai sanatos asha
bugmafia

Mesajde Rolf » Mar Mai 28, 2002 10:31 am

Si io stiam la fel.

Precizez ca am fumat primu joint la 16 ani si ultimu anu trecut (de fapt fo 3 fumuri, ca vecinu tragea unu in curte - pe atunci stateam la curte - sa nu-l vada nevasta-sa si m-a invitat si pe mine). Niciodata nu am dat bani pe asa ceva. Niciodata nu am simtit nevoia sa fumez iarba. Deci: am fumat numai daca a intervenit ocazia. Am tras si marfa adusa de la Amsterdam, si din Elvetia (skunk - cred ca hasis, un fel de cilti albi, nicidecum iarba), si de la noi. Skunku asta a fost cel mai misto: am ris dupa aia fo 45 minute ca penalu. Marijuana de la A'dam e tare cind o tragi pe git si simti pe loc cum te ia de cap. Tot ce am fumat de la noi e de calitatea 17: cel mai mult am bagat in 4 insi fo 6 jointuri, la un joc de canasta: nici un efect vizibil la nici unu dintre noi.
Am refuzat sa ma indop cu ecstasy adus tot din Olanda, iar alte droguri nici nu ma gindesc sa bag, desi am prieteni care au incercat tot (mai putin injectabile, da au inhalat, fumat, inghitit, dizolvat pe piele de la iarba la speed sau lsd). Astia nu sunt dependenti de nimic si in plus, cu faculta terminata anu trecut intre primele medii si CV-uri beton au super cariere, sunt beton in domeniu lor si cistiga prea bine pentru 23 ani. Si nici nu mai baga nimic, poate iarba ocazional. De aici se vede ca mai conteaza si intelectu'.

Deci: am fumat cu totul si cu totul ocazional, nu caut sa fumez, da nici nu refuz. Daca e sa calculez am bagat in 8 ani creca 8 jointuri, deci extrem de putin.

Cam asta e experienta mea in domeniu...

Edit: acu vazui finalu lu aphex, cu cosmarurile: halucinogenele iti dau clar cosmaruri (lsd, acid...), depinde in ce stare te afli. De obicei exagereaza starea in care te afli: iei lsd si esti la un baeram/disco/club - te simti de 10 ori mai bine, totu e misto etc..., cind se face dimineata si pleci spre casa si totu s-a terminat incepi sa te simti din ce in ce mai nasol, sa vezi to'felu de aratari pe cer, al de linga tine ai senzatia ca e 'altceva', eventual te ia si o stare de anxietate/frica. Asta nu e din experienta mea, da e reala.
Rolf
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mar Mai 28, 2002 11:44 am

orice dependentza are doua aspecte: unul fiziologic (intalnit mai ales la drogurile tari, opiacee, etc) shi unul psihologic care e intalnit la aproape orice forma de viciu. nu o sa devina nimeni dependent de marijuana de la cateva jointuri trase pe la un bairam. din cate shtiu compushii lysergici tot asha nu creeaza dependentza imediata, shi nici ecstasy-ul care cineva mi l-a descris ca pe un red-bull mai tare

rolfi, ca tot vorbishi de compushi lysergici, ciupercutze ai incercat? am auzit ca-s mult mai slabe ca lsd-ul (psilocibina, mescalina etc) shi ca se servesc frumos pe farfurie ca o mancare ordinara, dar dupa aia ...
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Mai 28, 2002 11:51 am

Oi fi vorbit io de lysergici... pesemne zici de halucinogene... n-am incercat ma decit ierburi fumante: tutun (incerc zilnic d-asta), tutun de narghilea (mai rar), marijuana, skunk.

Ecstasy iti da intr-adevar ceva energie, da-si pierde efectu daca pui gura pe alcool (fie si numa o inghititura). Speed e si mai tare.
Rolf
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mar Mai 28, 2002 11:55 am

pai le-am zis asha ca au la baza aceiashi compushi chimici, lsd-ul e sintetizat in laborator, iar ciupercutzele cresc in voie shi salbaticie prin mexic shi alte tzari insorite
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Mai 28, 2002 12:22 pm

Sunt si ceva ciuperci ce cresc prin beciuri sau paduri nordice.... tiu minte un reportaj la tv despre niste rusi de prin Moscova care erau culegatori de ciuperci din astea.....

Mai e un soi de acid ce il freci pe piele pina se absoarbe si dupa aia => halucinatii la greu. Daca nu ai prin jur preteni sa te potoleasca poti sa te si arunci de pe bloc....
Rolf
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mar Mai 28, 2002 12:29 pm

eu shtiu de psilocibina ca-s mai multe specii, una creshte in mexic, shi mai e una care creshte in locuri de astea mai temperate, mai ierboase. nu shtiu daca ii prieshte in beciuri.

acidul ala nu e lsdu'? auzisem eu la un moment dat ca se dadeau tattoo-uri cu lsd, care trebuiau frecate de piele pentru a se imprima
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Mai 28, 2002 12:36 pm

Habar n-am. Se poate, numai ca cine mi-a povestit aventuri cu acid e diferit de cine mi-a povestit aventuri cu lsd, iar experientele difera ca intensitate (mai nasol faza cu acidu de frecat decit cu lsdu de inghitit). Da tot pe acolo tre sa fie, tot acizi...
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Aug 15, 2002 11:17 am

La rugamintea unui forumist de vaza si din curiozitate, aduc acest thread pe "Rock" din cauza c este mai bine supravegheat acest forum, si are o medie de varsta mai normala, fara lutze si preputze.

Doritorul de thread e rugat sa inceapa ostilitatile sau subiectul va pica.... ;D
gaga

eu sunt acela.

Mesajde K-gula » Joi Aug 15, 2002 11:28 am

mi sa parut anormal sa nu se discute si despre acest fenomen si ca therd-ul sa fie scos din uz. asa lumea poate invata ce este bun si ce nu in ceea ce priveste dogurile indiferent ca fac parte din clasa A, B, C sau D. aici pot posta si oameni ce consuma si isi pot spune o parere ce poate fi luata in seama, dar si oameni ce nu au avut de aface cu aceste sunbstante halocinogene si vor sa invete mai multe despre ele. este anormal ca un om ce se uita la tv si vede la stiri ca, cutare a consumat, sau lui cutare ia fost administrat in bautura o substanta de care spuneam mai devreme, sa spuna mai apoi: - ia uite domne cum se procedeaza si sa-i fie frica pe strada sa nu pateasca la fel. omul trebuie sa afle mai multe despre cat mai multe pt. a sti ce este bun si ce este rau.

cred ca am aberat cam mult. ar fi cazul sa intre mai multi sa-si exprime parerea.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde gaga » Joi Aug 15, 2002 12:10 pm

Nu cred ca ai aberat. Din curiozitatea mea de neinitiat (sau imun)... dupa tot ce au zis restul gigeilor... nu ar trebui legalizata?
Nu da dependenta, e mai ieftina decat 2-3 sticle de vin (cica alcoolul ar fi cel mai ieftin drog, yeah, right) acum, la negru. Daca se legalizeaza = concurenta pe fata, scade pretul? Care-i problema? De ce nu se legalizeaza?

[SOD, nu da breh, stiu ce problema ai matale cu asta]
gaga

intru in hora

Mesajde SOD » Joi Aug 15, 2002 2:17 pm

parerea mea fata de droguri este cunoscuta.am prieteni care s-au nenorocit pe viata.iar despre drogurile pe care voi le numiti cu atata usurinta "usoare",se pot consuma oricand,dar doar daca iti cunosti limitele.eu fumez tutun normal minim 4 pach. pe zi,iar cand prind o iarba o rup in doua ,ca-mi place.dar nimic mai mult!daca te obisnuiesti sa fumezi si nimeresti intr-un oarece anturaj,iar acestia baga si altceva,cu siguranta vei fi ispitit sa incerci.poate nu din prima,dar pana la urma incerci.si ai pus-o!daca-ti place?daca te coafeaza mai mult decat iarba?nu sfarsesti prin a fura din casa ca sa-ti iei chimicala?dai in cap la oameni?te ratezi?eu cred ca da!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde K-gula » Joi Aug 15, 2002 2:44 pm

SOD. stiu parerea ta. si stiu ca in jurul tau se invar foarte multi dependenti, insa sunt unele lucruri despre care ai spus ceva cam exagerate.

1. the budha nu creaza dependenta ce ti-o creaza tutunul daca sti sa te feresti si sa consumi atat cat trebuie. eu fumez un joint cam la 3-4 saptamani si asta daca am chief, in schimb tigarile sunt cam la un pachiet pe zi. deci ce creaza dependenta si este mai nociv.

2. discutiile aste nu sunt pt. a forta pe cineva sa se apuce de sunbstantele acestea. sunt pt. a se purta discutii despre ele, ca lumea sa invete din aceste discuti. sper sa fie oameni destul de descuiati la minte si sa le ramana ceva bun in cap.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

intrebare

Mesajde Noraxata » Lun Noi 04, 2002 11:01 am

N-am fumat in viata mea Marijuana, nici nu vreau sa incerc deocamdata, in schimb stiu cum e acel punct culminant al betiei, in care te simti super bine si nu-ti mai pasa de nimic. Dar stiu si starea de mahmureala pe care o am a doua zi dimineata. Daca starea aia misto se inmulteste cu 10 ca sa iti dai seama cat de mare placerea pe care o ai cand fumezi Marijuana, se inmulteste cu 10 si STAREA DE DUPA?
Noraxata
Junior Member

Re: intrebare

Mesajde Bagheera » Lun Noi 04, 2002 12:16 pm

Initial trimis de Noraxata
, se inmulteste cu 10 si STAREA DE DUPA?

Tocmai asta e chestia marfa! Ca dupa ce te trezesti din ameteala nu ai absolut nimic. Cel putin asa am reactionat eu si toti prietenii mei. Poate tu o sa reactionezi altfel, fiecare cu organismul sau. Dar oricum ai zis ca nu vrei sa te apuci si poate e mai bine asa.... :o
Bagheera
Junior Member

Mesajde Rolo Tomasi » Vin Noi 08, 2002 2:33 am

Am fumat 3 ani marijuana zi de zi si intr-o zi brusc si dintr-o data m-am lasat. Efectiv m-am plictisit. De 3 ani jumate nu am mai fumat nici macar un joint si nici alte droguri. Marijuana nu creeaza dependenta dar este poarta spre alte droguri mai tari, asta-i singura problema.

In schimb lsd-ul (acid) ii cel mai naspa drog pe care l-am incercat.
Am avut atacuri de panica si o stare accentuata de anxietate timp de vreo trei luni si in fiecare noapte cosmaruri.

Un prieten o si fost internat la nebuni pt vreo saptamina dupa ce o incercat LSD. Pe drum o sarit din salvare in timpul mersului. LSD provoaca ceea ce se numeste in limbaj tehnic 'flash backs'. Adica efectul poate sa-ti revina brusc dupa luni de zile dupa ce ai consumat.
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde java » Joi Noi 21, 2002 2:15 am

Chiar daca m-am lasat de fumat, mai fumez din cand in cand cate un joint :). Aici, toata lumea fumeaza asa ceva (chiar daca e ilegal), asa ca am incercat si eu. Cand avem chef de ceva "bun", dam o fuga pana in Olanda sa ne procuram...
java

Re: Marijuana

Mesajde Delphi » Dum Dec 29, 2002 1:00 pm

Nu am incercat niciodata marijuana dar as incerca....
Am auzit ca nu e periculoasa si atunci de ce nu?
Ba chiar stiu ca in unele tari e legala.Sunt baruri in care oamenii se intalnesc sa fumeze marijuana.De unde se poate face rost si ca t costa? :)
Noaptea este salvarea sufletului!
Delphi
Junior Member

Mesajde VyerG » Lun Dec 30, 2002 10:07 pm

no way jose!
...pe invers | srevni ep...
VyerG
Junior Member

hop si io! :)

Mesajde river » Vin Ian 24, 2003 9:36 am

M-a interesat si ma intereseaza in continuare foarte mult acest subiect, tocmai pentru ca am prieteni care, de la o tzigara de marijuana (care by the way, nu pute, "iarba", "canepa" pute, adica tigara netratata si care de fapt se fumeaza cel mai mult la noi) au ajuns la droguri mult mai puternice. Dependentza, in cazul aproape al tuturor drogurilor, se "instaleaza" in functie de personalitatea consumatorului, de toleranta organismului, etc. Daca esti o fire mai slaba, ei bine, marijuana te va conduce spre dependentza.
In ce ma priveste nu sunt de acord cu utilizarea lor (desi cunosc "senzatiile" consumului :)) iar in ce priveste legalizarea lor...(la drogurile asa-zis usoare ma refer). E adevarat ca in unele tari (spania, olanda etc) marijuana este legala, motivul invocat fiind "tinerea sub control a fenomenului", dar sa nu uitam ca acestea cunosc o experienta indelungata in domeniu...Pe cand in Romania, problema drogurilor nu a fost prea cunoscuta inainte de Revolutie, de aceea si are un impact atat de mare si "brusc" asupra tinerilor din aceasta tara. Momentan, consider, romanii nu sunt pregatiti psihic pt legalizare, adica nu au educatia necesara. De fapt ce stie cel de 14 ani despre droguri? Mai nimic, doar ca..."te face sa fii liber"... Iar parinetele acestuia ce stie despre droguri? Nimic, pentru ca pt. parinte, drogul este un subiect "tabu".

Eu prefer sa beau doua beri... :)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

drogurile

Mesajde ograsa » Lun Feb 24, 2003 2:20 am

eu una nu fumez
insa stiu odata incpeut nu te mai lasi la fel e si cu drogurile cea vreau sa zic e ca nu as sfatui pe nimeni sa inceapa sa se drogheze la fel si cu fumatul desi mai bine fumautl decat drogatul nu e o cale de a-ti traii viata de a duce-omai departe nu ajuta la nimic arunci bani aiurea, sanatatea ta e dinc e in ce mai proasta etc.. intr-un final nu mi-as dorii ca nimeni sa fi facut asta si nu-mi doresc ca nimeni sa inceapa pentur binele lui
ograsa
Junior Member

Mesajde laspalmasde » Vin Iun 10, 2005 7:34 pm

Bagheera scrie:Va place sa fumati marijuana? Daca nu ati fumat pana acum ati vrea sa incercati? Eu nu folosesc alte droguri dar marijuana mi-a provocat intotdeauna senzatii super si... astept si parerile voastre!

Tu iti prepari iarba pe care o fumezi sau o cumperi?fumezi ceva de calitate sau....ceva mai modest?poate imi dai si mia un pont....:D
laspalmasde
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Iul 15, 2005 12:09 am

Foarte interesanta aceasta discutie. Foarte interesant si faptul ca sunt foarte putine persoane care stiu despre ce vorbesc. Intr-o oarecare masura aceasta discutie imi aminteste putin de reclamele marijuana de prin anii '60-'70 in Statele Unite care sunau ceva de genul : If you smoke marijuana, you will die... ~p
Paranoia!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Dum Aug 07, 2005 12:14 pm

Numai d-astea nu am incercat, ca in rest am mancat inghetzata...
Bre, eshti cu capu? cum sa te droghezi?
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Wild Rose » Lun Aug 08, 2005 11:45 pm

Io va spui un secret. Chestia aia cu "marijuana iti ucide frumusetea" e doar un mit. La fel si "If you smoke marijuana you will kill people". Credeti-ma, o persoana care consuma alcool este mult mai violenta decat o persoana care fumeaza un joint. In caz ca va interesa.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati