C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
- gaga
buenos dias
ie suare cu dinti cariati, bate briza si ie neshte nori care vine de la slobozia. il pun pe migu sa sufle sai deturneze
ieri a ploat tuata zioa pan pe seara deci p00la colonade si balerine
cititam jurnale de calatorie, ie interesante, se vede ca sa straduit lumea de data asta. in plus, in sfarsit intalnitam si umoru
si merluc : cea mai facut bre nea bufnila?
ie suare cu dinti cariati, bate briza si ie neshte nori care vine de la slobozia. il pun pe migu sa sufle sai deturneze
ieri a ploat tuata zioa pan pe seara deci p00la colonade si balerine
cititam jurnale de calatorie, ie interesante, se vede ca sa straduit lumea de data asta. in plus, in sfarsit intalnitam si umoru
si merluc : cea mai facut bre nea bufnila?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
buvnila i-a zis la vali ca ie moderator prost cum ar veni ie ca si cum ai zice la un maior caporal si iel, militzian destoinic s-a bashicat
asa ca s-a dus pe apa sancbetei bufnila, acest solaris al literaturii
iaodi ie turnu babel ce plm.
se plangea migurila da' io in douajde kilometri de acasa pana aicia am vazut toata tzara defiland. cum am iesit de pe strada un nenea de vrancea vorbind, cum este si firesc, la telefonu mobil m-a lasat sa ii miros prafu finca dansu tzinea directzia dupe banda dintre roti. nu s-a dat la o parte la nici un clacson si l-am depasit numai cand a tras de volan incadrandu-se pe una din cele doo benzi in urma coliziunii dintre pieton si un tacsi.
dupe care, nush cred ca ii miros p'astia, am franat preventiv urmarind zigzagul intre, pe prin benzi a unui volvo de tulcea. creca avea probleme grave ca avea o retrovizuare de dacie prinsa cu sarma. intr-un final am scapat de iel dupa o frana brusca la o stanga fulminanta si nesemnalizata.
de fapt din tuate masinile de provincie de az nush daca a semnalizat vreuna, acu' probabil ca la provence nu ie multe intersectzii si reflecs de semnal canci.
da cel mai dragutz a fo nenea cu actzipild de avicola bacau care a mers cu circa 50 la ora pe pipera pe banda de fuga. eo am crezut ca face stanga si nu m-am shucarit. da iel zboing dreapta. porma zboing revine. se uita la copaci. probabil o cauta pe cioara de ma-sa. dupe care reintra pe fabrica de glucoza unde e aproape imposibil de depasit din motiv de drum sinuos si doar doo benzi + lipsa trotuar = pietonu unde nici nu te ashtepti.
da' l-a pedepsit doamne doamne, a loat tuaaaate gropile ca is niste hartoape acolo, daca nu le stii ai pus-o de-un amortizor.
asa ca m-am trezit pana aici, am ras, am injurat, ce mai, dimineatza magnifica. pe care o incep cu: guzmorning CL, IL, BC, DB, PH, SV, BH, MH ... si care mi-ati mai rasarit in cale.
si dragi conducatori auto bucuresteni sa stiti ca daca noi plecam in vacantza iei vine!
asa ca s-a dus pe apa sancbetei bufnila, acest solaris al literaturii
iaodi ie turnu babel ce plm.
se plangea migurila da' io in douajde kilometri de acasa pana aicia am vazut toata tzara defiland. cum am iesit de pe strada un nenea de vrancea vorbind, cum este si firesc, la telefonu mobil m-a lasat sa ii miros prafu finca dansu tzinea directzia dupe banda dintre roti. nu s-a dat la o parte la nici un clacson si l-am depasit numai cand a tras de volan incadrandu-se pe una din cele doo benzi in urma coliziunii dintre pieton si un tacsi.
dupe care, nush cred ca ii miros p'astia, am franat preventiv urmarind zigzagul intre, pe prin benzi a unui volvo de tulcea. creca avea probleme grave ca avea o retrovizuare de dacie prinsa cu sarma. intr-un final am scapat de iel dupa o frana brusca la o stanga fulminanta si nesemnalizata.
de fapt din tuate masinile de provincie de az nush daca a semnalizat vreuna, acu' probabil ca la provence nu ie multe intersectzii si reflecs de semnal canci.
da cel mai dragutz a fo nenea cu actzipild de avicola bacau care a mers cu circa 50 la ora pe pipera pe banda de fuga. eo am crezut ca face stanga si nu m-am shucarit. da iel zboing dreapta. porma zboing revine. se uita la copaci. probabil o cauta pe cioara de ma-sa. dupe care reintra pe fabrica de glucoza unde e aproape imposibil de depasit din motiv de drum sinuos si doar doo benzi + lipsa trotuar = pietonu unde nici nu te ashtepti.
da' l-a pedepsit doamne doamne, a loat tuaaaate gropile ca is niste hartoape acolo, daca nu le stii ai pus-o de-un amortizor.
asa ca m-am trezit pana aici, am ras, am injurat, ce mai, dimineatza magnifica. pe care o incep cu: guzmorning CL, IL, BC, DB, PH, SV, BH, MH ... si care mi-ati mai rasarit in cale.
si dragi conducatori auto bucuresteni sa stiti ca daca noi plecam in vacantza iei vine!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
pe pagina 2 din supliment la romania libera, si anume timpul liber zice asa:
suna la 0906909555: (doo puncte) fantezii NOCTURNE
bre naiti le ia painea de la gura la fetele alea desh pune ciupiturile pe net la poze
suna la 0906909555: (doo puncte) fantezii NOCTURNE
bre naiti le ia painea de la gura la fetele alea desh pune ciupiturile pe net la poze

- gaga
deci eo vreau numa sa va zic ca ie foarte bine. diseara o sa fie shi mai bine. spre deosebire de maine dimineatza cand sunt shanse sa imi fie foarte rau. in rest ie bine...
-

neatza - Mesaje: 5820
cojones in rest!
neatzule, sa faci nejte poze la periam, sa vada si mandea. daca se puate, ofcors.
in rest, ma simt ca fliper, + ca muresu numa umpic o iesit ieri, da fara mari probleme.
neatzule, sa faci nejte poze la periam, sa vada si mandea. daca se puate, ofcors.
in rest, ma simt ca fliper, + ca muresu numa umpic o iesit ieri, da fara mari probleme.
-

weed13 - Mesaje: 1868
ai salut la toti si toate.
bre, tare rau ie fara net ! da o da sa fie totusi si la mine cit de curind. io inca mai zicca o sa am si io, ca tot omu normal, un net acolosa, cit de cit.
ai papa si sa ne auzim cit de curind (nu-s la biblioteca ! nuuuuuuuuuuuuuuu ! ca beblotecaru ien ferie, gamiash)
bre, tare rau ie fara net ! da o da sa fie totusi si la mine cit de curind. io inca mai zicca o sa am si io, ca tot omu normal, un net acolosa, cit de cit.
ai papa si sa ne auzim cit de curind (nu-s la biblioteca ! nuuuuuuuuuuuuuuu ! ca beblotecaru ien ferie, gamiash)
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
lalei
salut nenea neco
raspoimaine e luni.
salut nenea neco
raspoimaine e luni.
ANTI
-

ola de pe malu inorat al marii
cine a fo la mare in contzed sactamana asta de luni pana azi a fost ezat 43 de minute de plaja ieri de la 14.34 pana la 15 si 17 minute. in rest p00la
azi vin in bucale si mie pohta deun gratar sio bere cu pretenii.
baics sati faci incalzirea la perete
cine a fo la mare in contzed sactamana asta de luni pana azi a fost ezat 43 de minute de plaja ieri de la 14.34 pana la 15 si 17 minute. in rest p00la
azi vin in bucale si mie pohta deun gratar sio bere cu pretenii.
baics sati faci incalzirea la perete

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci santzeleg ca colegutza mea de buro, mostra de telijentza sclipitoare o sa aive un bebe?
zmornin si de la mine. nu e nici rau nu e nici bine numa ca m-au ginit astia ca ma pricep la niste trebi care lor le lua de 10 ori mai mult sa le faca si le facea si mai prost si acu au zis ca puate e cazu sa se ocupe je deci az munc si stau si peste program.
baics, 10 mici ajunge?
- gaga
sunt la cura de slabit
ANTI
-

sunt la cura de slabire pentru ca vreau sa slabesc.
ANTI
-

cecule ti-am zis bre, abar n-am. poate vali sa stie da stii cum e zoso mai ciufut mi-e si frica sa il intreb
deci cam terminai acu' astept vizitatorii si nush ce sa joc, majong, brici, sa sparg diamante sa u oo de dinobotzi ... mama ce dileme
micii nungrasa baics daca papi fara paine doi trei nu ai nimic. si stiu o paine de cartofi geniala!
alfel e bine, a picurat umpic si atat, nu ie nici cald, nu ie nici frig deci da.
deci cam terminai acu' astept vizitatorii si nush ce sa joc, majong, brici, sa sparg diamante sa u oo de dinobotzi ... mama ce dileme
micii nungrasa baics daca papi fara paine doi trei nu ai nimic. si stiu o paine de cartofi geniala!
alfel e bine, a picurat umpic si atat, nu ie nici cald, nu ie nici frig deci da.
- gaga
merluc acuma (ca si aia cu slabitu), nu prea am chef de nimic din pricini de oaresce probleme de sanatate care sper sa treaba iute iute. culmea, nici de mici nu am chef.
ANTI
-

am vorbit cu consuoarta si ne vom infiinta acolo intre orele 20.00 si 20.30. aiu stie. alte detalii pe pimeu.
ANTI
-

sa traitz, sanfloritz. ca imediat se mere cu sorcova.
atasez alaturat una bucata poza facuta aseara, selectata din grila de programe a tvr2-ului.
atasez alaturat una bucata poza facuta aseara, selectata din grila de programe a tvr2-ului.

- Fişiere ataşate
-
- IMG_06081.jpg (617.08 KiB) Vizualizat de 4938 ori
-

weed13 - Mesaje: 1868
iaodi paiacecu a trimis o tornada sa imi ia plantele pe sus de pe terasa care s-a apropiat fulgerator, n-am mai vazut demult asa uragan, culmea e ca dupa ce a izbit nitel sediul s-a dus spre pajura.
cecule potoleshtete mai ca io vreau sa stau afara asta seara, ce plm.
vineri. program prelungit pe motiv de vizita. deci tre sa stau pana la 5
sfdh: mersi cecule
uichend placut tuturor guzbai
cecule potoleshtete mai ca io vreau sa stau afara asta seara, ce plm.
vineri. program prelungit pe motiv de vizita. deci tre sa stau pana la 5
sfdh: mersi cecule
uichend placut tuturor guzbai
- gaga