Bitza - Sinuciderea unui inger
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Bitza - Sinuciderea unui inger
a iesit albumu ... bla bla bla... parerea mea e ca e mult mai reusit decat primu ...dar o intrebare foarte importanta pentru mine :Cum se face ca pe nici unu din trackurile de pe album nu apare nici un feature cu Parazitii sau Ombladon sau Cheloo .. oricum marfa albumu
- Kel_Sceptic
- Junior Member
Bitza & Rebel Music
Parazitii & 20CM Records................2 treburi distincte...plus ca d cand Parazitii nu mai au treaba cu Rebel, implicit nu mai au treaba nici cu artistii semnati la Rebel
Parazitii & 20CM Records................2 treburi distincte...plus ca d cand Parazitii nu mai au treaba cu Rebel, implicit nu mai au treaba nici cu artistii semnati la Rebel
- Maeditus
- Junior Member
eu va spun sincer bitza nu prea imi place si nu situ din ce cauza nu a colaborat la albumul asta nou cu parazitii, dar sa fim seriosi parazitii sunt cei mai tari din romania la ora actuala si bitza a avut melodii de succes doar cu alti bajeti din muzica ca cheloo sau grasu ala imputit care nu-l sufar de la mafia. Vorbeste vinu a fost o copie imputita dupa melodia celor de la parazitii de acum cativa ani care se chema "fara tine" si la care a spus si el doua versuri si gata si-a scos melodie dupa ea.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
Mi se pare mult mai reusit albumul asta...chiar daca nu are cuvinte obscene...da' negativele sunt superb realizate...toata stima.. 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
park suna mai bine albumu' asta...da' unele piese seamana cu cele de pe albumu' vechi..whatever...oricum suna bine mel cu vanessa -take me slow..si mel razboi in doi..pana si featuringu' cu loredana -aripi frante
..desi nu ma asteptam un featuring cu ea..oricum deja piesa cu dialogu' in fata sectiei e penibila..
cea cu dialogu' in fata postei era amuzanta la inceput..asta pana cand totii prostii au inceput sa te intrebe pe strada :ce faci fetele te plimbi..va simteti bine...mamaia ta e tigan? ..fuck..
..
oricum parazitii are the best

oricum parazitii are the best

Some people are afraid to die so they never begin to live...
-
me-julie - Junior Member
[quote="me-julie"]oricum parazitii are the best ]
...asta apropo d "va simteti bine"
pai normal ca au "the best", ca doar ultimul album se numeste "best of"
lol...glumeam
...asta apropo d "va simteti bine"
pai normal ca au "the best", ca doar ultimul album se numeste "best of"

lol...glumeam

- Maeditus
- Junior Member
mie unu imi place si albumul asta.adica e un album reusit.am stat de vb cu diferite persoane fizice cat si cu persoane publice despre albumul lui bitza....in general am remarcat o idee preconceputa...."fara parazitii,bitza e mort"...mie unu imi place bitza ,chiar daca nu a colaborat cu parazitii la acest album.dar pe album ,totusi sa nu uitam ca au aparut nume destul de grele cum ar fi:k-gula,dj paul........nu stiu voua dar mie chiar imi plac si piesele "aripi frante" si "talk me slow".....am vazut ca unii dupa ce-au ascultat "eu tin pizdele in pula,nu pe refren"au inceput sa faca nazuri pe net...mie chiar imiplac piesele....tot respectul pentru bitza...a aratat ca are valoare....stiu ca multe vip-uri,dupa ce au aflat ca parazitii au intrerupt colaborarea cu bitza,au crezut ca bitza nu va mai scoate nimic...uite ca a reusit din nou sa scoata un album ,din punctul meu de vedere foarte bun,mult mai bun decat albumele altor trupe de hip-hop din tara
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
- foxu
- Junior Member
Marfa
E un album tare, desi mi-a placut mai mult Sevraj.
Skit-ul Dialog in fata sectiei mi se pare penibil/ridicol/deloc amuzant, la fel ca Dialog in fata postei.
Daca Albumul precedent continea o singura piesa care nu mi-a placut, pe asta sunt vreo 3
...
Oricum, per total e un album foarte bun.
aaa...si inca ceva: Deliric este genial pe N-o sa vezi.Ascult piesa intr-una si mi se pare din ce in ce mai marfa
Skit-ul Dialog in fata sectiei mi se pare penibil/ridicol/deloc amuzant, la fel ca Dialog in fata postei.
Daca Albumul precedent continea o singura piesa care nu mi-a placut, pe asta sunt vreo 3

Oricum, per total e un album foarte bun.
aaa...si inca ceva: Deliric este genial pe N-o sa vezi.Ascult piesa intr-una si mi se pare din ce in ce mai marfa

- Ulyses
- Junior Member
Pai da,albumu lu' Bitza merita laudat shi inkununat cu lauri din toate partzile din punct de vedere al muzicii pe care o presteaza soul-hip-hop.
.Nush daca exista vreo piesa de pe album care sa-mi displaka,kiar shi skitu alah cu intersectzia m-a facut sa ma amuz copios(un fel de campanie la "nu mai sugetzi P*** la volan"adresatah parashutelor,numai celor care se simt:)).In rest per total albumu e bun fara nici o exceptzie.Piesele care mi-au plakut?Sunt destule da am sa mentzionez piesele care mi-au plakut in mod deosebit:"Sinuciderea unui inger","Imbatranitzi inainte de timp","N-o sa vezi","Razboi in doi","Take me slow".Un album care a meritat banii.

Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
foxu scrie: ''fara parazitii,bitza e mort"...
eu zic ca fara Gianiny, Bitza e mort..si nu e deloc idee preconceputa
- Maeditus
- Junior Member
Nu suport bitza in nici un fel, nu stiu ce am ce n`am cu el dar nu`l suport si decat sa umplu pagina cu cuvinte urate mai bine spun ceva frumos: Piesa "N-o sa vrei" cu Deliric este foarte deosebita, insa numai partea lui Deliric_1 care isi consolideaza incetu cu incetu pozitia de cel mai bun Mc din Romania! Asa o voce, asa flow, asa nebunie... asta poate face fatza si in afara! Nu e numai parerea mea, cred ca multi vad, aud si stiu...
- Reshad
- Junior Member
Maeditus scrie:eu zic ca fara Gianiny, Bitza e mort..si nu e deloc idee preconceputa
tot respectu pentru gianiny,un om cum rar gasesti,nu vreau sa se inteleaga gresit,dar o trupa(indiferent ca se numeste parazitii ,bitza sau mai stiu eu cum)fara un manager bun(ca gianiny de exemplu)trupa se duce..........adica orice trupa tre sa se mentina ,odata ce a ajuns la o casa se discuri.....de fapt,in general se relatia artist-casa de discuri,se ocupa un manager care sa apere interesele artistului....dar in acelasi timp menagerul te poate vinde(nu si in cazul lu gianiny)este adevarat ca o mare parte din succesul unei trupe este de fapt meritul inpresarului/managerului
- foxu
- Junior Member
Mie personal mi-a placut foarte mult albumu asta nou...Adika m-a impresionat si ca volum si ca si continut si ca beat-uri...cam tot. Skiturile mi s-au parut belea (mai tare mi-a placut ala cu balada) insa dupa parerea mea melodiile sunt mai putin comerciale ca cele de pe celalat album, ma refer la faptul ca nush daca e vreo mel pe care s-o poti ascuta la vre-un party sau prin club nu mai zic (cum era urmatorul pas de pe sevraj)....dar asta nu ma deranjeaza, ideea e ca multi probabil vor fi dezamagiti de acest nou album din acest motiv.....si e pacat ca albumu e super..
-
Sick_bite - Junior Member
...
Dupa cum spunea si Bitza... Asculta-i versurile, fa-le analiza si apoi comenteaza.
Nu muzicalitatea surprinde cat o fac versurile...
Desi sunt fan declarat Parazitii
"Sinuciderea unui inger" este mult peste ultimul album semnat Parazitii... Asteptam "replica" 
Nu muzicalitatea surprinde cat o fac versurile...
Desi sunt fan declarat Parazitii

- septimina
- Junior Member
Sick_bite ... acum poti sa votezi...am introdus si un sondaj! Sa vedem rezultatele!
LoverVerde...Bitza nu e mort fara Gianiny...dar nici bine nu cred ca ii e ... cel putin nu asa de bine ca acum...! Oricum probabil ti-ai dat seama ca "it's a metaphore"...
LoverVerde...Bitza nu e mort fara Gianiny...dar nici bine nu cred ca ii e ... cel putin nu asa de bine ca acum...! Oricum probabil ti-ai dat seama ca "it's a metaphore"...

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
...
BUN ... imi place ! asta album nu skizzo skillz ( cel mai telelellellelleu rappa din romaniua) ... a ... da ... cica ... nu pot face o comparatie ... intre albume .... bune amandoua ! f bune !
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
un lucru bun chestia cu votu......eu le-as vi totat pe ambele albume....sunt super