C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mi s-a reparat urechea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
lalei
aiule, trebuia sa pui si cu corp 20.
aiule, trebuia sa pui si cu corp 20.
ANTI
-

lalei de pe malu insorit a lu marea neagra
baics, ie suficient si asa
baics, ie suficient si asa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
mi s-a reparat urechea.
pai asa e, daca mai ai fo meteahna vorbeste cu aiu si acsa lui ca o rezolva urgent

paianjenu scrie:Am un chef de treaba
idem de idem de idem. vreau acasa ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
in mod sigur nu v-am zis ca AZI E LUNI.
ANTI
-

cik buna dimineatza... ma rog, la voi sper sa fie buna
ajuns la biro, amintit k trebuia sa fiu undeva cu trebi. fugit cu trebi, amintit in statie k trebuia sa iau nishte bani de la un om. pierdut mintzi, le declar nule
ajuns la biro, amintit k trebuia sa fiu undeva cu trebi. fugit cu trebi, amintit in statie k trebuia sa iau nishte bani de la un om. pierdut mintzi, le declar nule

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Sa electrocutez un banc de lucru shi o mashina de lipit cu ultrasunete, care e in miljocu lu o incapere, deci im trebe un prelungitor sa trag corent de la alta priza pana la ele acolosha.
Bre, io am terminat gazelu!Pot pentrucasal trimetz ca sa scap d-o grija?
Bre, io am terminat gazelu!Pot pentrucasal trimetz ca sa scap d-o grija?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Toata recunoshtintza pentru gazel se datoreaza unui coleg de servici care a facut special un drum pana la maramu la socrisu sa-i ceara o budelcutza de palinca pentru a-mi provoca o explozie de inspiratzie in miez de noapte.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiaceu?
cine ie paiaceu?
mi-a scris nicolas alec din care citez: " mare prostie pe la americanii aia. ie minune ca traiesc!"
naiti ie la munca, na na na na naaa naaaa. sa muara si capra vecinei pai ce plm.
cine ie paiaceu?
mi-a scris nicolas alec din care citez: " mare prostie pe la americanii aia. ie minune ca traiesc!"
naiti ie la munca, na na na na naaa naaaa. sa muara si capra vecinei pai ce plm.
- gaga
mie mi-e somn
rugaminte merluca pt nocturna de la neco: te roaga sa imi zici ca sa ii zic daca ai primit pm cu gazelul. ca daca nu a ajuns sa il mai trimita odata si pt asta tre sa se duca la nushcine la buro. deci a venit?
in rest va pupa pe toti nenea neco.
rugaminte merluca pt nocturna de la neco: te roaga sa imi zici ca sa ii zic daca ai primit pm cu gazelul. ca daca nu a ajuns sa il mai trimita odata si pt asta tre sa se duca la nushcine la buro. deci a venit?
in rest va pupa pe toti nenea neco.
- gaga
ce zaba? aaa am uitat ma duc acuma, is dupa uischi cu bere, mai trag o boratura si ma uit.
iaodi: nicolas alec neschimbat, uite final de PM de la zapacit:
~p
iaodi: nicolas alec neschimbat, uite final de PM de la zapacit:
nicolas alec scrie:Hihihi, sunt la internet cafe (la oficiu mai dureaza cu netu), langa birou, si ie una buna cu fusta mini pe ea. Acum se uita peste umarul meu sa vada ce scriu..*loooool*...stai putin...o cheama Mirela si iti transmite complimente. Gata, o tai ca i-am promis un suc natural *looool*
~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Nushtu!De ce sa vorbesc prostii?
Acestea fiind spuse, io ma cam indrept catre ceea ce se numeshte shcoala.Deci, fera pietontzi, ca atzi pus-o!E jale mare!Conduc io!
Bruuuuuuuuuuuuuuuuum!Pa!
Acestea fiind spuse, io ma cam indrept catre ceea ce se numeshte shcoala.Deci, fera pietontzi, ca atzi pus-o!E jale mare!Conduc io!
Bruuuuuuuuuuuuuuuuum!Pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-