C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
si eo care voiam sa fiu prima sa va zic ca ie ultima zi de munca pana joi si ca in sfarshit baics nu are dreptate
1. unde? unde?
3. corrrrrrrrrect
5. bah nebunule si tu venitz la branu vietzii? sa stiu sa ma ascund sa nu ma fac de rushine cu o tarantula shtirba.
deci si az munc, la multz ani.
1 - daca pleci noaptea in tricou la drum lung, te prinde ploaia;
3 - daca bei bere shi nu te picuri, rishti sa-tzi plezneasca vezica;
(5)Crezi matale ca raspoimaine e luni!Am auzit ca se prelungeshte uichendu asta pana miercuri, deci abea joi ie luni!
1. unde? unde?
3. corrrrrrrrrect
5. bah nebunule si tu venitz la branu vietzii? sa stiu sa ma ascund sa nu ma fac de rushine cu o tarantula shtirba.
deci si az munc, la multz ani.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gago, s-a mai aruncat unu cu capu inainte ca rama in piatra. ete. s-a molipsit de la tine. dar asta si-a rupt gatul rau de tot.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baixinho © scrie:gago, s-a mai aruncat unu cu capu inainte ca rama in piatra. ete. s-a molipsit de la tine. dar asta si-a rupt gatul rau de tot.
nu am apuca t sa vaz cum si in ce bolovani si-a rupt asa o mandretze de user vertrebra, da ca a picat ca sarmaua in ceai vazui
~p
lasa ca o da domnu sa isi bage nenea neco net sa vezi atunci ce destept o sa para cand o sa ia de la iel cuvintele cu cratima pusa la final.
anebunit turtzu bre, deci chiar muncesc ca o
la jug. plmsemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
huh? ce conced bre? ce cartz?
eo ma simt ca un sisif car bolovanu degeaba ca iar vine inapoi, nam vazut in veatza mea mai multz idiotz si needucatz in ale computerului ca intr-o anume companie multinatzionala, nici daca eram tester nu gaseam mai multe buguri decat gasesc intrun cacat de xcel ie inposibil. le da la astia leptuape si ei nu stiu sa manuiasca nici un abac, cam cum ar veni ie shefi si unbla cu leptoapele dupe iei si singura treaba pe care au descoperito ie ca poa sa primeasca poze pe net. ie ca si cum miar da mie cineva cadou o echipa de folbal si pana sa descopar la ce foloseshte iash si transforma pe aia in bucatari.
pana nu vezi nu crezi, nu meam imaginat asha ceva.
eo ma simt ca un sisif car bolovanu degeaba ca iar vine inapoi, nam vazut in veatza mea mai multz idiotz si needucatz in ale computerului ca intr-o anume companie multinatzionala, nici daca eram tester nu gaseam mai multe buguri decat gasesc intrun cacat de xcel ie inposibil. le da la astia leptuape si ei nu stiu sa manuiasca nici un abac, cam cum ar veni ie shefi si unbla cu leptoapele dupe iei si singura treaba pe care au descoperito ie ca poa sa primeasca poze pe net. ie ca si cum miar da mie cineva cadou o echipa de folbal si pana sa descopar la ce foloseshte iash si transforma pe aia in bucatari.
pana nu vezi nu crezi, nu meam imaginat asha ceva.
- gaga
cartzi, licentz, problems, problems, problems, num vaz capu, num mai gasesc neuronii, sa ratacit prin meandrele finantziste...
nu credeam sa ajung a zice asta, da'... bag picsu, mai bine era la munci...
nu credeam sa ajung a zice asta, da'... bag picsu, mai bine era la munci...

-

nocturna - Mesaje: 8725
aaa, sami bag cracii, eo am citit ca te-ai intord DIN conced si nu pricepeam neam de neam + ca nu te vaz pe itau, da mai bine caci asa o sa pot sa munc sio ca de gura ta nu ma puteam concentra 

- gaga
bon, deci orele is inaintate si io tot munc, tot munc, de dimineatza munc, nu mi-e teama decat ca o sa ma obisnuiesc doamne fereste sa muncesc la munca si asta ar fi naspa, pfui
- gaga
deci am intrat de acas unde ie bine pt niste trebi si tre sa va zic urmatuarele ca de maine nush cand mai am net:
naiti a aparut joc nou pe ygames, chuzzle, dementzial, e ca ala cu spart smaragde da treagi de un rand de pufi cu ochishori si daca ii bunghesti se parg de nu mai ramane un fluf din iei si le sar ochii intro stecla. sa ai grja ca flufu ala mare si pufos da cu capu de margine si vede stele galbine. duamne cat e de mijtoc, am senzatzia ca macelaresc o flufi pe secunda si toate flufiurile se uita dupa cursoru ucigash cu ochi mari si tematori, e genial. pacat ca versiunea demo se taie brusc.
si inca ceva: vazui aseara emisiunea de rock la vh1 si declar pe propria raspundere ca mai penali ca manowar nu-s nici macar village people. aia is seriosi bre. au manowar un clip ceva cu glove of metal or sumthin, te pishi de ras, nu numa cum is imbracatzi ci ce regie au iei acolosha, nu va povestesc, cautati clipu ca e de nedescris. glemarii care au cantat dupe pareau ca de la yale pe langa ala care avea giozdan din acordeon de la teveu
ah si am mai vazut un clip him in care vocalu vetzii seamana leit, da leit la machiaj, par si implicit muian cu marc bolan. retro revine in fortza. weekend placut in continuare.
naiti a aparut joc nou pe ygames, chuzzle, dementzial, e ca ala cu spart smaragde da treagi de un rand de pufi cu ochishori si daca ii bunghesti se parg de nu mai ramane un fluf din iei si le sar ochii intro stecla. sa ai grja ca flufu ala mare si pufos da cu capu de margine si vede stele galbine. duamne cat e de mijtoc, am senzatzia ca macelaresc o flufi pe secunda si toate flufiurile se uita dupa cursoru ucigash cu ochi mari si tematori, e genial. pacat ca versiunea demo se taie brusc.
si inca ceva: vazui aseara emisiunea de rock la vh1 si declar pe propria raspundere ca mai penali ca manowar nu-s nici macar village people. aia is seriosi bre. au manowar un clip ceva cu glove of metal or sumthin, te pishi de ras, nu numa cum is imbracatzi ci ce regie au iei acolosha, nu va povestesc, cautati clipu ca e de nedescris. glemarii care au cantat dupe pareau ca de la yale pe langa ala care avea giozdan din acordeon de la teveu
ah si am mai vazut un clip him in care vocalu vetzii seamana leit, da leit la machiaj, par si implicit muian cu marc bolan. retro revine in fortza. weekend placut in continuare.
- gaga
bondim de uichend.
shtiu chuzzle, lam descoperit shi io, ie beton indid. io joc onlain. shi pe masura ce avansezi la nivele incepe sa se puna lacat pe cate un fluf shi nu mai poci sal mijti puna nul deblochezi. foarte mijto. zgomotele pot deveni unpic obositoare la un momendat cand se amesteca cu muzichiile, da' potzi sal bagi pe mute.
perfect d'acord. las' ca vine memetu din cehia cu otograf de la iei sau macar o sticlutza cu ulei de corp.
shtiu chuzzle, lam descoperit shi io, ie beton indid. io joc onlain. shi pe masura ce avansezi la nivele incepe sa se puna lacat pe cate un fluf shi nu mai poci sal mijti puna nul deblochezi. foarte mijto. zgomotele pot deveni unpic obositoare la un momendat cand se amesteca cu muzichiile, da' potzi sal bagi pe mute.
mai penali ca manowar nu-s nici macar village people
perfect d'acord. las' ca vine memetu din cehia cu otograf de la iei sau macar o sticlutza cu ulei de corp.

-

nocturna - Mesaje: 8725
deci da, plec abea luni iuhuuuuuuuuuu. uichend acasa. iuhuuuuuuuu.
paella cu fructe de mare si ciuperci cu zmantana si beri si net ca lumea si shef vazut cat mai tarziu iuhuuuuuuu.
na na na na naa naa
paella cu fructe de mare si ciuperci cu zmantana si beri si net ca lumea si shef vazut cat mai tarziu iuhuuuuuuu.
na na na na naa naa
- gaga
nocturna scrie:las' ca vine memetu din cehia cu otograf de la iei sau macar o sticlutza cu ulei de corp.
Sau poate are noroc si-i dau aia neste chiloti de piele (folositi de aia pe scena, ofcorz) cu otograf. Sper ca e fan serios si stie sa aprecieze lucrurile de valoare.
Salut evribadi.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
lalei
bre, am constatat cu regret ca si cehii ie cu fro 50-100 de ani inaintea nuastra. sa muara miraculosu de fuame daca la aia se vede ca a avut patrujcinci de ani de comunism. sami bag p00la, de multe ori mie chiar rushine cas roman
jijica, vazui ca adonis ala contesta ortografia baicsiana
cecule, la multi ani cu dilei
gagalina peundei?
bre, am constatat cu regret ca si cehii ie cu fro 50-100 de ani inaintea nuastra. sa muara miraculosu de fuame daca la aia se vede ca a avut patrujcinci de ani de comunism. sami bag p00la, de multe ori mie chiar rushine cas roman
jijica, vazui ca adonis ala contesta ortografia baicsiana
cecule, la multi ani cu dilei
gagalina peundei?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
yellow 
incepe o ultima saptamana de munci, stau cu muzik mea in cashti pregatindu-ma sufleteshte pentru celine dion sau alte prostii ce mi le mai pregateshte colega, bolile imaginare ale vecinei imaginare a shefei precum shi multe altele fara de care viatza mea ar fi lipsita de sens. dupa care conced, conced inseamnand k nu ma intereseaza nimik atata tinp cat e linishte shi bautura. o zi faina shi coerenta k parerile lu jijilik despre moda

incepe o ultima saptamana de munci, stau cu muzik mea in cashti pregatindu-ma sufleteshte pentru celine dion sau alte prostii ce mi le mai pregateshte colega, bolile imaginare ale vecinei imaginare a shefei precum shi multe altele fara de care viatza mea ar fi lipsita de sens. dupa care conced, conced inseamnand k nu ma intereseaza nimik atata tinp cat e linishte shi bautura. o zi faina shi coerenta k parerile lu jijilik despre moda
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Neatza buna tutulor lunaticilor!
Manowar is cea mai tare trupa posibila!Nu mai vorbitzi prostii!
Pe la doo v-am pupat!Ma duc sa invatz, iar maine C.O. in care ma voi baricada sa invatz legislatzia rutiera ca poimaine adica miercuri, eu are egzamen de brrrrummm brrruum!Uf!
Manowar is cea mai tare trupa posibila!Nu mai vorbitzi prostii!
Pe la doo v-am pupat!Ma duc sa invatz, iar maine C.O. in care ma voi baricada sa invatz legislatzia rutiera ca poimaine adica miercuri, eu are egzamen de brrrrummm brrruum!Uf!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lalei
e luuuuuuuuuuuuuuuuuni
aiule, las-al, bre, ca ia-m spus sa i-a de aici materie prima.
e luuuuuuuuuuuuuuuuuni
eyewitness scrie:jijica, vazui ca adonis ala contesta ortografia baicsiana
aiule, las-al, bre, ca ia-m spus sa i-a de aici materie prima.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
niatza
dap...frumos cehia, chiar de mare execepte. pacat ca e locuita de neste locuitori cu care daca vrei sa vorbesti te dor mainili.
Apropo: din pacate manovarii nu fura in chilotei, deci pentru fanele deosebite (gaga si nocti) n-am niica.
eyewitness scrie:bre, am constatat cu regret ca si cehii ie cu fro 50-100 de ani inaintea nuastra. sa muara miraculosu de fuame daca la aia se vede ca a avut patrujcinci de ani de comunism. sami bag p00la, de multe ori mie chiar rushine cas roman
dap...frumos cehia, chiar de mare execepte. pacat ca e locuita de neste locuitori cu care daca vrei sa vorbesti te dor mainili.
Apropo: din pacate manovarii nu fura in chilotei, deci pentru fanele deosebite (gaga si nocti) n-am niica.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ai belit belengheru baicsule, tza intrat tzake pe sport, stavileshtel daca poti
memetule, de mare esceptie, la un castel am avut ghid de ceha si la altu de germana. sublim
memetule, de mare esceptie, la un castel am avut ghid de ceha si la altu de germana. sublim

-

io avusai noroc si dupa o ora de stat si uitat la pietre a venit ghidu in engleza...deci fu bine.
memet, cunfu ? ce suvernire ai luat dupa acolo ? ce neai adus ?
cat paci sa vaduc o raceala, dar am avut aspririna
de cunfu....fu misto de la concert pana la vizita prin praga, unde o bere e vro 30 de coroane la halba de 0.5.
la concert fu interesant, cateva formatii care siau dat seama despre cine e vorba faceau dialoguri de genul OO EE, Manowar siau adus translator si dupa ce ziceau ceve, 50% din uameni radeau (dintre care vro 80% radeau ca radea si ala din dreapta) dupa care traducea cehu si radeau toti ca se prindeau. Mai tragic era cu formatiile care incearcau sa faca dialoguri complexe gen "Du iu uant mor?" sau baiatu de la naituish care le-a transmis un dragostos "fac iu tu"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetule, langa karlovy vary ierea si cu 15 koroane tot la juma de chintal adica fro 20 mii deai nojtri. ierea fro 29-30 koroane la euroi pt cine nu jtie
in august vine nazaretu la praga, pacat ca nu vine megadetu caca din pujca plecam spre praga
in august vine nazaretu la praga, pacat ca nu vine megadetu caca din pujca plecam spre praga
-

karlovy vary
barnam unde e asta....dar langa catredrala sf nicolaie iera pacarelu de jumate de ursqel 25 de coruane...
-