)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Poti numi un pisic cum vrei tu numai pana deschide ochii si ia in serios ce-i zici. Dupa ce-i deschide ea stie deja cum o chiama ( i.e. cum a fost strigata in ale zile) si daca vrei sa-i zici altfel you'll hurt her feelings so.
Dar insa totusi o poti pacali daca-i faci un nume din sunetele pe care le recunoaste eniuei: consoanele s, m, r, l si vocalele i, a, o si u.
Atunci te cobori la nivelul ei sau o ridici pe ea la nivelul tau si esti atent cum reactioneaza la combinatiile una-una (exceptie mr): cand o vezi ca sau zambeste sau face cu ochiu inseamna ca ai nimerit-o.
Am facut un exercitiu de empatie cu ea si cred ca ar vrea sa-i zici MI-LU, cu accent pe silaba a dooa, sigur pot si sa ma-nsel.
Dar insa totusi o poti pacali daca-i faci un nume din sunetele pe care le recunoaste eniuei: consoanele s, m, r, l si vocalele i, a, o si u.
Atunci te cobori la nivelul ei sau o ridici pe ea la nivelul tau si esti atent cum reactioneaza la combinatiile una-una (exceptie mr): cand o vezi ca sau zambeste sau face cu ochiu inseamna ca ai nimerit-o.
Am facut un exercitiu de empatie cu ea si cred ca ar vrea sa-i zici MI-LU, cu accent pe silaba a dooa, sigur pot si sa ma-nsel.
-

sol - Junior Member
Alienor scrie:numa Mioritza sa nu-i zici, ca o sa-tz spuna "mai ada sh-un caine" si ai incurcat-o
Milka nu ca nu-i alba si nici maro, e tigrata.
danone, sa-ti traiasca si mersi de propunere
creca aia albastra din mijloc corespunde cel mai bine... e cea mai ametzita
Pish Tea

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
solaris scrie:Am facut un exercitiu de empatie cu ea si cred ca ar vrea sa-i zici MI-LU, cu accent pe silaba a dooa, sigur pot si sa ma-nsel.
sigur te inseli
dar deh, e departe, empatia merge mai greu ....
Palinka bre

-

ciuciu palinka, ie najpa, zi-i turtz
amr 6 minute aidi pa la lumile care m-au scos din tabele, grafice, procente, placinte, clienti, sortimentatie, forecast, current estimate si ce maciuci mai e p'acolo, mai e si maine o zi ce pana mea.
salutari lu turtz
amr 6 minute aidi pa la lumile care m-au scos din tabele, grafice, procente, placinte, clienti, sortimentatie, forecast, current estimate si ce maciuci mai e p'acolo, mai e si maine o zi ce pana mea.
salutari lu turtz

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Gata , m-am prins, deci este vorba sa botezam un matz..
Mmmm.... Merengue, propun eu.
Ma dadeam pe galeria aia... ia uitati ce am mai gasit...
...fluffy* http://galleries.photographers.co.uk/data/564/655IMG_0647_resize1-med.jpg
... _Matei_ http://galleries.photographers.co.uk/data/564/378LC2J3334-after-med.jpg
Mmmm.... Merengue, propun eu.
Ma dadeam pe galeria aia... ia uitati ce am mai gasit...
...fluffy* http://galleries.photographers.co.uk/data/564/655IMG_0647_resize1-med.jpg
... _Matei_ http://galleries.photographers.co.uk/data/564/378LC2J3334-after-med.jpg
- ShortcutToHell
merluc (© eye) : Daimone, ce populatie are Timisoara ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Sal all care esteti online la ora asta ! 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979
in atentia lu mis fanclub:
deci este m-au, in conditiile in care este prezent acel si.
m-a distrat invidia,prostia si gelozia
deci este m-au, in conditiile in care este prezent acel si.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
kant emir scrie:Sa ne spui si noua ce ai hotarat, ce cumetri ti-ai ales, etc
deci da
In urma deliberarii juriului format din doo (2) personaje, dintre care unu de specie felina, premiul cel mare il ia TEQUILA
(inca mai cugetam daca Tequila pur sau Tequila BumBum, in functie de temperamentul mai mult sau mai putin distructiv al personajului in cauza).
Multumim tuturor celor care au depus oferte si eforturi
si ne bucuram ca v-am mai scos din corvezile muncii de zi cu zi (ce pisici e aia "sortimentatie"?! suna pervers rau) si in curand o sa invitam curiosii pe giornalu subsemnatei, pentru cevashilea poze si o micutza cronica a primei seri petrecute de mine cu Tequila
O bere macsim doo sboara la nasha Alienor, sa traiasca, sa-nfloreasca si multi pisoi sa nasheasca!

-

dom' baixinho ©, daca'mi permiteti, asa.. ultimele posturi ale dvs de p'acilea..

baixinho © scrie:da alt subiect de discutie in afara de gigi+sufix nu ave-ti? o fi interesant, nu zic nu (dovada fiind mai jos), dar mai diversifica-ti si voi..
baixinho © scrie:a-ti inebunnit odata cu lupu.
baixinho © scrie:Alienor, adica te cate ori sa laudat nacsuala ca avut c-ai, abia acu ai sesizat?
sau poate ca nu'mi permiteti, nu?baixinho © scrie:in atentia lu mis fanclub:deci este m-au, in conditiile in care este prezent acel si.m-a distrat invidia,prostia si gelozia

odi et amo
- adonys
- Junior Member
solaris scrie:Nice for you c-ai intrebat-o. Daca a vrut si ea o sa fie cu noroc. google zice ca will be protected de ingerul Mihael al virtutilor sa-si poarte numele in the right spirit.
pai raspunde la "Tequila" sau "Tiki"
deci e de bine.
Virtuoasa nush cat poa sa fie o mitza, dar daca zice gugal...

-

adonys, vezi ca ti-a scapat aia cu miss in loc de mis. si-a mai rupt cineva gatul cu faze d-astea, drept pentru care imi permit sa recit urmatoarea strofa:
adonys, pentru noi / este ecs-danone doi.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Alienor scrie:deci flafi, ie clar: ai de ales intre Somarilu, Mosurila, Sormulia, Rumilosa. da?
Ar mai fi sarmoliu~p da asta intra deja in tablou lu mendeleev:D
Auzi flufleable?De ce nu-i zici pur shi simplu Talpa-Iadului?
Ca shi asha cam toate pisicile sunt nishte draci shi jumatate!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ba nu mi'a scapat, il subliniasem in italic (si n'a mai aparut pt ca, quote'ul pune totul in italic, uitasem de asta), tocmai pt ca este un cuvant din alta limba, si era oarecum evident ca a fost intentionat scris asa. dupa cum nu mi'a scapat nici nacsuala de exemplu, dar pe care nu l'am subliniat din acelasi motivbaixinho © scrie:adonys, vezi ca ti-a scapat aia cu miss in loc de mis. si-a mai rupt cineva gatul cu faze d-astea, drept pentru care imi permit sa recit urmatoarea strofa:

si daca nu m'a'nsel, nu eu am fost cel care s'a apucat sa vaneze greseli gramaticale pe aici, eu doar ti'am aratat tie, care ai facut asta, ca mai bine te'ai uita putin si la barna din ochiul tau inainte sa incepi sa arati cu degetul spre paiul din ochiul altora..
ce e cu tine.. nu suporti sa ti se aplice acelasi tratament pe care tu insuti il aplici altora?!!

PS: si btw, in postul meu era vorba de greseli gramaticale, nu de cele de ortografie sau punctuatie sau mai stiu eu ce.. qed >:D<
odi et amo
- adonys
- Junior Member