)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Io (copyright Gigi) cand am vrut sa fac gluma asta intr-un battle a trebuit s-o explic la vreo 5 insi 

-

cutuma© - Mesaje: 3047
-

cutuma© - Mesaje: 3047
puŢakă that`s the name
pai ca sa nu zica lumea ca mi-am pus moaca sa agac gajici mi-am pus bijuteria de coditza de purcel
mai radem si noi asa unpic ce puii mei. de ce nu de mine?
Vrei si una cu un curuletz? "na d-aici"
nbm n-am ciunga-n par ca jiji
pai ca sa nu zica lumea ca mi-am pus moaca sa agac gajici mi-am pus bijuteria de coditza de purcel
mai radem si noi asa unpic ce puii mei. de ce nu de mine?
Vrei si una cu un curuletz? "na d-aici"
nbm n-am ciunga-n par ca jiji

- Fişiere ataşate
-
- bebe #2.jpg (245.88 KiB) Vizualizat de 3994 ori
- tzache
enbiem, io-l las mah, da' zic sa nu-l provoci pe praslea ca imediat ti-o arata
~p
tzake, tie nu ti-e teama ca o sa te recunoasca vreo gagica, vreo profa vreo colega, vreun coleg... vreun sef?
~p
tzake, tie nu ti-e teama ca o sa te recunoasca vreo gagica, vreo profa vreo colega, vreun coleg... vreun sef?
............................
- sin ella
dedicatzie pt fluffy*
intrerupem un picutz discutia despre rime si ne-rime... pentru a-i transmite ceva useritzei cu asterix
ti-ai ratat sansa de a ne impresiona cu postul nr. 1.500, dar nu te-am uitat, asha ca postul meu cu nr. 1500 iti este dedicat.
acu, poti sa scrii ce vrei in iel
continuati (c.aiu)
ti-ai ratat sansa de a ne impresiona cu postul nr. 1.500, dar nu te-am uitat, asha ca postul meu cu nr. 1500 iti este dedicat.
acu, poti sa scrii ce vrei in iel
continuati (c.aiu)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
la fete merge pasariste mai bine
apropo de asta ma punea mereu o matusa sa zic fluture pe fete, numa ca imi iesea futule pe fete. Ma uitam tare mirat la ei si cum se amuzau, ceva de jenu: ce-au astia ma?
apropo de asta ma punea mereu o matusa sa zic fluture pe fete, numa ca imi iesea futule pe fete. Ma uitam tare mirat la ei si cum se amuzau, ceva de jenu: ce-au astia ma?
- Fişiere ataşate
-
- bebe avatar.jpg (3.62 KiB) Vizualizat de 4015 ori
- tzache
- ShortcutToHell
ce pielea mea, ma, a fost redenumit threadul in "Cum arata gushte... pardon, userii?" si nu mi-a spus si mie nimic in sensul asta?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ce inseamna sa d-ati nas tutulora? acum suporta-ti consecintzele.
ps: adonys, i-a, vezi, bre, ce gresheli gramaticale, ortoepice si de ortografie am m-ai facut?
ps: adonys, i-a, vezi, bre, ce gresheli gramaticale, ortoepice si de ortografie am m-ai facut?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ce strategie? referitoare la ce? cu pozele in care ma demasc
?
si ce nu mai inteleg e ce te tot framanta pe tine faptu ca imi gasesc timp de forum cand stau la munci. Ai satz zic. Am biroul meu, nu ma fute nimeni la melodie, n-am deadline-uri, imi fac treaba la munca super bine (btw acu 2 zile am fost promovat la bani) si in timp util. Acuma treaba mea ca imi gasesc timp si pentru forum. Nu ti se mai termina darts-urile astea veninoase?
P.S.: chief, i-o la un moment da-t chiar o luasem de buna cu despartzituri-le
?
si ce nu mai inteleg e ce te tot framanta pe tine faptu ca imi gasesc timp de forum cand stau la munci. Ai satz zic. Am biroul meu, nu ma fute nimeni la melodie, n-am deadline-uri, imi fac treaba la munca super bine (btw acu 2 zile am fost promovat la bani) si in timp util. Acuma treaba mea ca imi gasesc timp si pentru forum. Nu ti se mai termina darts-urile astea veninoase?
P.S.: chief, i-o la un moment da-t chiar o luasem de buna cu despartzituri-le

- tzache
Da' mai lasatz bre omu npace, vrea si el sa se integreze ! Nu-i suparacios, nu-i ofticos, nu-i nici chiar atat de prost pe cat zice nejte unii (chiar de nu se ridica la standardele ... ma rog, completati voi aici), nici nu s-a repezit la gatul nimanui.
Tzake tata, nu te mai grabi nici tu asa de tare, ca vezi ca te taxeaza lumea.
sin patico (inca nu s-a lipit, poate te razgandesti ? Dam sfoara-n tara si te-ajuta lumea ca pe matzucu lu flufy - am nejte idei lipicioase pentru tine)
Tzake tata, nu te mai grabi nici tu asa de tare, ca vezi ca te taxeaza lumea.
sin patico (inca nu s-a lipit, poate te razgandesti ? Dam sfoara-n tara si te-ajuta lumea ca pe matzucu lu flufy - am nejte idei lipicioase pentru tine)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
D€CR€T scrie:1. Automatica sectia Calculatoare (600 de oameni pe 250 de locuri)
2. Universitate, facultatea de Informatica (900 de oameni pe 160 de locuri)
3. Constructii Civile (2700 de oameni pe vreo 800 de locuri)
Cum bre, Automatica are mai putina cautare decat Constructiile Civile?
e clar, viitorul va fi al constructiilor, IT-ul e pe duca... 'opa, ce concurentza la Informatica Unibuc... nu mai sunt la curent cu ultimele tendinte, e clar... deci a decazut Poli si a crescut unibuc? sau care-i faza?
Bafta, Decrete
ps - vreuna cu concurs de dosare?
@nbm: mersi, tu
vezi ca ma apropii de postul 1.600 - sa ti-l dedic? sa nu ti-l dedic? aceasta dilema ma chinuie in mod insurmontabil, insomnicibil si indicibil

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332