)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pai ma... ba nu, miercuri! nu-nu-nu, stiu: joi!
Tequila kiss-kiss iti transmite salutari.
PS:
mwahahaha, abea astept sa iasa versiunea cu yaurte
reveneeeege 
Tequila kiss-kiss iti transmite salutari.
PS:
my archenemy scrie:duamne cat e de mijtoc, am senzatzia ca macelaresc o flufi pe secunda si toate flufiurile se uita dupa cursoru ucigash cu ochi mari si tematori, e genial.
mwahahaha, abea astept sa iasa versiunea cu yaurte
reveneeeege 
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
gura!
preferabila pluaia decat catzaratu pe franghii, da? si in + abea luni ie treaba aia. si in - abar nam cand plec da caica maine.
puate ma ratacesc
mai traieshte turtz? unde ie poza cu iel?
preferabila pluaia decat catzaratu pe franghii, da? si in + abea luni ie treaba aia. si in - abar nam cand plec da caica maine.
puate ma ratacesc
mai traieshte turtz? unde ie poza cu iel?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tequila bine-sanatoasa, poze pe giornal, yete link:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=12784
va uram weekend placut si bafta la whatever cotonogeli intercolegiale v-au programat aia ca bonding method
fie ploaie, fie nor, pentru neam, pentru popor
papapa
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=12784
va uram weekend placut si bafta la whatever cotonogeli intercolegiale v-au programat aia ca bonding method
fie ploaie, fie nor, pentru neam, pentru popor
papapa
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

k@tzy scrie:
kjhfekwgfk: ce zi ie azi?
ziua in care am gandesc serios sa facem o cheta sa lom zgarda de fortza, botnitza si o cravasha de fibra pt turtz, cu fatza pe care o are matza aia nu o vad bine pe fluf. sau de banii aia mai bine ii lom un pitbull responsabil.
- gaga
ha ha, fluffy.. poate'ar trebui sa faci bine sa'ti acoperi oglinzile de prin casa, nu de alta, da' de apuca asta mica s'arunce o privire la ele s'ar putea sa traga o sperietura de moarte si, doamne pazeste, sa ramana cu niscaiva sechele pe viata
~p
insomniaco, nu's eu ala de'si pierde timpul facand asa ceva, am chestii mult mai bune de facut
~pinsomniaco, nu's eu ala de'si pierde timpul facand asa ceva, am chestii mult mai bune de facut

odi et amo
- adonys
- Junior Member
era narcis
nu era narcisa suciu? uau! gata ma duc sa mai citesc si dau jos poza cu narcisu' lu' dali de pe perete.
auz da' vorba lu baics care sa ma scuze ca-l pseudoparafrazez: tu cu nuca in perete te joci de mic? sau de mare de cand ai descoperit nucile?
- gaga
fluffy* scrie:Cum bre, Automatica are mai putina cautare decat Constructiile Civile?e clar, viitorul va fi al constructiilor, IT-ul e pe duca... 'opa, ce concurentza la Informatica Unibuc... nu mai sunt la curent cu ultimele tendinte, e clar... deci a decazut Poli si a crescut unibuc? sau care-i faza?
Bafta, Decrete
ps - vreuna cu concurs de dosare?
Pahi la constructii e concurs de dosare si cum nu e rau sa-ti asiguri spatele au depus o gramada dosarul.
La Automatica nu dau multi pentru ca e concurenta f. mare (la calculatoare anul trecut ultima medie a fost ceva gen 9.75) . La Electronica cred k e mai multa lume.
La Universitate n-ar fi concurenta, dar pt ca Cibernetica si Automatica au examen in acelasi timp s-au inscris o gramada si la Info.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Mi-au disparut vreo 60 de posturi cu ocazia stergerii subiectului de poze. nocti & baixo...stiu ca asteptati cu sufletul la gura postul meu 20 000, dar o sa mai intarzie putintel....pana recuperez 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
kant emir scrie:nu-i nici chiar atat de prost pe cat zice nejte unii
ehhh
alceva voiam sa comunic: sa-mi bag pula, vali, mai bine sterge-ai tot subforumu de sporturi sau ala de fotbal intern decat threadul cu poze. asta e, acum. nu se pot salva, macar, cateva poze?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

Daimon - Mesaje: 5074
asteptam si fratziorii pufarin si pufuletz
tequila zice "mult sarumana, tante rechina" pentru muzichie
bre popor, ian aveti grija, sa nu-mi deochiati pisoiu ca naiba va ia
(fuarte serios.)
@Decret: aha, deci nu s-a schimbat nimic
bafta la iegzamene.
ps - daimoane, calm
linku ala era pentru cineva care nu le vazuse.sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

le-a vazut bre, ca te urmareste:D.
asaaa intr-o ordine de idei mai interesanta. mijto un anumit rdio dupe net. singura chestie mishto intr-o duminica plicticioasa, in care nici macar sa fumez nu mai am chef::D
asaaa intr-o ordine de idei mai interesanta. mijto un anumit rdio dupe net. singura chestie mishto intr-o duminica plicticioasa, in care nici macar sa fumez nu mai am chef::D
-

Daimon - Mesaje: 5074
Oribilul Mosh scrie:Mi-au disparut vreo 60 de posturi cu ocazia stergerii subiectului de poze. nocti & baixo...stiu ca asteptati cu sufletul la gura postul meu 20 000, dar o sa mai intarzie putintel....pana recuperez
dai bataie
///tHE Lion kING\\\
-

Eagle Raider - Mesaje: 645
mosule, eventual, da-i o carte de gramatica.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
kant emir, astept sugestiile cu lipici
in rest, geniale sfaturile lui GigiSomeDigits si asta:
in rest, geniale sfaturile lui GigiSomeDigits si asta:
E drept ca am un tricou alb frumos cu un elefantel pe spate dar scrie ceva interesant. 'Pt un Fat-Frumos si sanatos".
............................
- sin ella