)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pe cemeu lumea munceste, pe sei uat lumea duarme , pe feceu lumea se plictiseste
concluzie, vara nu face bine la forumijti
concluzie, vara nu face bine la forumijti
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
fluffy* scrie:@nbm: mersi, tu![]()
vezi ca ma apropii de postul 1.600 - sa ti-l dedic? sa nu ti-l dedic? aceasta dilema ma chinuie in mod insurmontabil, insomnicibil si indicibil
te mai chinuie inca?
sa te scutesc... nu mi-l dedica. mai vorbim pe la 2.000

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
sau de ce nu sin aiu?
no, nu va mai trece nimic prin cap?
eu chiar imi fac griji pentru fluffy ca n-a mai dat pe aici. o fi ragusit de la atata: nu te sui pe masa! da-te jos de pe scaun! acolo si numai acolo! etc.
no, nu va mai trece nimic prin cap?
eu chiar imi fac griji pentru fluffy ca n-a mai dat pe aici. o fi ragusit de la atata: nu te sui pe masa! da-te jos de pe scaun! acolo si numai acolo! etc.
............................
- sin ella
sin ella scrie:nu te sui pe masa!
se scrie ma-sa, deoarece vine de la mama sa.
de cand mi-a atras adonys atentia ca habar nu am sa scriu corect din punct de vedere nu stiu care (ortopedic, parca), am inceput sa invatz gramatica.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
habar nu am sa scriu corect din punct de vedere nu stiu care (ortopedic, parca)
baicsule, tuate ca tuate, da sa nu te prinda ca scrii prost din punct de vedere entomologic...ca nu te vaz bine..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
nu mare lucru...
ce mai face turtz?
edit: Aaa, ba da ai pierdut manualul de combinare al blugului cu trelingul si cu imprimeul floare, dar si cu adidasii reebok, puma si mai ales cu chilotii cu alura de pijama etc. incropit de gigi la lumina palpainda a lumanarii stinse, manual in care autorul intr-un impresionant, indraznet, poate chiar hazardat looping prin limba romana, geografia urbana si alte stiinte ne aduce la cunostinta multe chestii de bonton dar mai bine citesti singura iar daca mai prezinti nelamuriri consulti un design vestimentar.
ce mai face turtz?
edit: Aaa, ba da ai pierdut manualul de combinare al blugului cu trelingul si cu imprimeul floare, dar si cu adidasii reebok, puma si mai ales cu chilotii cu alura de pijama etc. incropit de gigi la lumina palpainda a lumanarii stinse, manual in care autorul intr-un impresionant, indraznet, poate chiar hazardat looping prin limba romana, geografia urbana si alte stiinte ne aduce la cunostinta multe chestii de bonton dar mai bine citesti singura iar daca mai prezinti nelamuriri consulti un design vestimentar.
............................
- sin ella
Nush cine-i turtz ala de care vorbesti matale, da' tequila face bine
Am citit indicatiunile de o inestimabila valuare ale numitului jijinushcecifre, as fi zis si eu cate ceva, dar nu mi-am permis sa comentez dizertatia (sau deraiatia) dansului. Plus ca azi trebi multe.
sper ca la voi mai bine.
weedule, n-am cum sa pierd ce nu-i al meu
ps - aiu rau.
Am citit indicatiunile de o inestimabila valuare ale numitului jijinushcecifre, as fi zis si eu cate ceva, dar nu mi-am permis sa comentez dizertatia (sau deraiatia) dansului. Plus ca azi trebi multe.
sper ca la voi mai bine.
weedule, n-am cum sa pierd ce nu-i al meu
ps - aiu rau.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
sau mayasu'
?
desi eu ii prefer pe azteci:D
iarasi caldura...br si tigara ar face-o mai suportabila..
?desi eu ii prefer pe azteci:D
iarasi caldura...br si tigara ar face-o mai suportabila..
-

Daimon - Mesaje: 5074