Top personaje clasice din desene animate
102 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Bugs Bunny
Bugs Bunny apare intr-un movie scary unde I wanna kill the rabbit se intoneaza pe o coloana sonora compilata din Wagner. Does it hurt your feelings?
-
sol - Junior Member
din acea lista am ales duffy duck pentru ca pur si simplu nu poti sa-i uiti acceptul teribil si felul in care scuipa cand vorbeste
dar daca ar fii sa zic personaj preferat as spune Vegeta din Dragonball Z .Ma rog imi cam plac toate personajele 

All i've got is insane
-
Ciuma - Junior Member
ghionoiul scrie:Dupa cum e si normal, am votat si eu cu Woody Woodpecker, la categoria "altul". Totusi Tom si Jerry sunt la fel de hazosi, dar numai in filmuletele produse de Fred Quimby, nu si in cele de Chuck Jones, unde sunt colturosi, incruntati si fara haz.
mie tocmai desenele astea mecanizate cu tom si jerry imi plac mai mult decat cele ale lui Quimby. Mai erau inca ceva variante, nu mai stiu de cine erau produse ... episoadele alea cu Dicky Moe, si cu elefantul ala super fain. Ei, alea aveau cea mai infecta grafica din toate desenele cu Tom si Jerry, nu cele facute de Jones.
-
whatever - Mesaje: 2848
Scooby Doo..
Fiecare isi ia placerea de unde o gaseste.
"Mereu rasare acelasi soare, mereu traiesc aceiasi prosti."Goethe
La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pt ca sunt prea lasi pt a se sinucide?
Cum poti sa inveti un prost sa nu mai fie prost?
"Mereu rasare acelasi soare, mereu traiesc aceiasi prosti."Goethe
La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pt ca sunt prea lasi pt a se sinucide?
Cum poti sa inveti un prost sa nu mai fie prost?
-
Carrie - Junior Member
am votat cu cocoshu nebun...din lista mai imi plac tweety(antologica fraza)
la fel shi lupu' cu zaiat pagadii(ah nostalgia) shi cocoshu ala de care tot vorbitzi...ce mai mi-au placut...pif shi hercule...shi din d-ajtia mai recentzi(sau mai bine zis inca in viatza) cartman shi bart
la fel shi lupu' cu zaiat pagadii(ah nostalgia) shi cocoshu ala de care tot vorbitzi...ce mai mi-au placut...pif shi hercule...shi din d-ajtia mai recentzi(sau mai bine zis inca in viatza) cartman shi bart
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
hei,dar anime-urile nu intra in joc...cum ati putut sa uitati anime-urile???????au si ele clasicele lor!!
"Candy",par egzampl,e fantastic(sau era cand aveam eu 10 ani??)..hmmm...cred ca de fapt ma indragostisem de personajul principal masculin..
in rest,traiasca(inca) bugs&co.!!!!!!!!o sa-i iubesc vesnic!!!!!(un plus pentru animalutele alea fara nume din merry melodies,mai tineti minte??vulturasi plesuvi si prosti,puiuti ,omidutze etc.)
"Candy",par egzampl,e fantastic(sau era cand aveam eu 10 ani??)..hmmm...cred ca de fapt ma indragostisem de personajul principal masculin..

in rest,traiasca(inca) bugs&co.!!!!!!!!o sa-i iubesc vesnic!!!!!(un plus pentru animalutele alea fara nume din merry melodies,mai tineti minte??vulturasi plesuvi si prosti,puiuti ,omidutze etc.)
"she lives on the love street..."(the doors)
"si un roi de fluturi galbeni navali in incapere..."(G.Garcia Marquez)
"si un roi de fluturi galbeni navali in incapere..."(G.Garcia Marquez)
- rush_rush
- Junior Member
102 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4