)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ah fluffy, de ce ma superi tu pe mine intr-una nu pot pricepe, decat ca de mult ce tii la mine, ma ranesti atat de mult. 

-

weed13 - Mesaje: 1868
Originally Posted by ala rau si nesuferit
flufanela = ban jeneral de 30 zile

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
jeneral sau particular, nu conteste, numa sa fie bun banu' ala
sa-mi iau si io o paine-doo-trei case frumoase, masini bengoase si tzoale trendoase.
sarumana anticipate nashu mare, ca base nu mai pupa
(ps - din lipsa de coerenta cerebrala si fuame escaladanta, zbai, o seara placuta si fara canicula dorim la tuate lumile).
sa-mi iau si io o paine-doo-trei case frumoase, masini bengoase si tzoale trendoase.
sarumana anticipate nashu mare, ca base nu mai pupa
(ps - din lipsa de coerenta cerebrala si fuame escaladanta, zbai, o seara placuta si fara canicula dorim la tuate lumile).
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
macsima zilii :
sin patico, tradu bre si mie ce-a frut sa zica creshtina ca matale le ai p-astea cu subtilitatile in afectiunile miocardului
alice scrie:Suntem postmoderni ...daca inainte se spunea "te iubesc" acum se zice" te iubesc , dar intr-o era a inocentei pierdute"
sin patico, tradu bre si mie ce-a frut sa zica creshtina ca matale le ai p-astea cu subtilitatile in afectiunile miocardului
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Nu stiu nici io ce vrea crestina sa comunice ca nu ie din domeniul meu de specialitate care este tahicardia cardiaca, cotiaca, iar de ieri incepand si cea cacofoniaca. Intreab-o mai bine pe autoarea ta preferata ca ea le are cu pierderea inocentei si cu teiubescuri d-alea
. Io mai mult cu branzoaicele, placintele, linkurile etc. 
. Io mai mult cu branzoaicele, placintele, linkurile etc. 
............................
- sin ella
Io vreau numa sa va spun ca am avut o intalnire memorabila cu urmatorii useri: Amaterasu, Delphyna si Gigi 0517. Daca o sa am timp o sa revin cu detalii, desi rezumatu povestii ar suna cam asa:

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
amprumutat unu ma ...
si muare instant ca nare cu ce sa plateasca datoria facuta pentru a plati garantia
Uidule, iar nu jtii niica..
si muare instant ca nare cu ce sa plateasca datoria facuta pentru a plati garantia
Uidule, iar nu jtii niica..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre, cum mai iera plitiseala ?? aducetzi shi mie aminte, rog seriozitate. memetule, spune tu, ca ejt mai in masura.
fluf, sinela, ce facuratzi ? atzi explodat in duet pe toate forumurile, treadurile...zici ca-i zona crepusculara, in proportzie de 80% suntetzi peste tot, am deja vu-uri suparatoare.
fluf, sinela, ce facuratzi ? atzi explodat in duet pe toate forumurile, treadurile...zici ca-i zona crepusculara, in proportzie de 80% suntetzi peste tot, am deja vu-uri suparatoare.

-

nocturna - Mesaje: 8725
bre, cum mai iera plitiseala ?? aducetzi shi mie aminte, rog seriozitate. memetule, spune tu, ca ejt mai in masura.
bre atipatico...iaca asea
deci, se ia una bucata tu
se asaza la una bucata birou
se deschde computeru
se deschide soliteru si feceu
si se incepe lucru din greu
....
tigari...cafele
...
la orele la mine 6.20 la tine mai devreme ca tu bujetara daia se incepe foiala si peste fics 10 minute se misca curu inspre o mareatza bere la arjentin
deci in mare asta e plictiseala
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050