Tocanita...cinematografica

sub lumina lanternei magice

uite una buna!

Mesajde Joao » Dum Apr 14, 2002 8:27 pm

mi se pare mie sau se promoveaza la greu premiere mondiale!Ceea ce vreau sa spun este ca se incearca ca premierele sa aiba loc in acelasi timp in cat mai multe tari,pt ca forumurile de pe net sa nu mai alunge lumea de la marile productii americane!
Adica,vede unu filmul si zice ca-i de kkt,eu,in Romania,am premiera peste 3 sapt,.Pai daca eu vad ce spun aia pe imdb,il astept pe Hbo si nu ma mai duc la cinema ,si asa pierd incasari!
Voi ce ziceti?
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Re: uite una buna!

Mesajde Mirela » Dum Apr 14, 2002 9:27 pm

mi se pare si normal sa se incerce asta!!...exemplul dat de tine e perfect...

Joao,pari baiat destept,mi-am inchipuit ca stii ce-i cu sbtitlurile...am zis ca fapt divers si pentru cei care nu stiu.....ps: subtitlurile la unele canale franceze 24/7 sunt foarte rare(de obicei sunt bagate in teletext,ca sa le vezi numai daca ai chef.)
la irlandezi asemenea...de obicei cand ma uit la un film bun sau la un meci si fac room-mates-ii galagie langa mine ii bag si eu subtitrarea de pe text.

ps: bwahaha,acu'vazui un post de mai sus...sa stiti ca eu am folosit ceapa matii in engleza(mot-a mot)...odata le faceam sarmale la irlandezi si nu gaseam o lingura si zic"unde ceapa matii te-am pus?"ma aude gazda si intreaba: sorry?what? eu,la mishto....nothing.just was talking about the spoon's mother's onion...:)

mwahaha,am ras juma'te ora de una singura cand mi-a zis tipa "ok.i'll let you to your stuff then..."si a tulit-o speriata.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 15, 2002 5:55 pm

Rolf a spus la un alt subiect : "S-ar putea sa-l prindeti chiar la Mall, Gladiatoru e acolo de un an jumate, si nu da semne ca ar disparea curind"

Cum ??? Gladiator mai ruleaza in Mall ??? Nu pot sa cred !
Ma mai duc..sa-l vad o data ! (l-am vazut de 2 ori in Mall)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

ma faci sa ma simt prost Mirela......

Mesajde Joao » Lun Apr 15, 2002 9:36 pm

dar,oricum,am ras ceva cand am vazut explicatia ta!
Referitor la gladiatorul:e superb,abia astept sa vina la tv!(pe hbo sa-l vad de 10 x)
stie cineva ceva de fratia lupilor?(parca am mai intrebat)
Joao
Junior Member

:)

Mesajde Mirela » Mar Apr 16, 2002 3:31 pm

Joao...de ce "te fac se te simti prost"????...
daca stau bine sa ma gandesc...la inceput imi venea sa turbez ca vroiam sa spun cate-o vorba "de duh" si nu puteam s-o traduc in engleza...si ma stresau colegii mei cand imi ziceau sa le traduc expresiile....dar cateodata imai bag o perla din asta tradusa,ca nu ma pot abtine sa le vad fata contorsionata incercand sa inteleaga "what i'm on about"...:)

Vezi ca de Brotherhood of the Wolf am scris eu ceva pe ce filme bune mai vazurati...eu ti-as zice sa-l vezi....mie mi-a placut.
poci sa-l incadrezi alaturi de Sleepy Hollow si From Hell(ale lui Johnny Depp)-o societate "civilizata" a secolelor tracute in care apare pata unor intamplari socanto-depravate....numai ca asta e mai bun...si e si in franceza si nu e cu J.D.,slava Domnului!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

pai

Mesajde Joao » Mar Apr 16, 2002 9:47 pm

sa vezi si sa nu crezi ,dar zici tu asa:''Joao,pari baiat destept'',modestia asta,lucru dreacu,greu de gasit!
O sa vad atunci fratia lupilor,a iesit pe caseta,si am auzit vorbindu-se despre el.
Sleepy hollow mi s-a parut jalnic asa,adica m-am dus sa vad legenda calaretului fara cap(ca-n carte vorbesc-e prin wild west actiunea) si am dat de o mohorala cu vrajitorii!
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Apr 16, 2002 10:09 pm

Scriu si eu aici de un film pe care l-am vazut aseara. Nu e nici bun nici prost. De fapt e dezamagitor tinand cont ca e cotat pe imdb cu 8.2 stele.
E vorba de "Almost famous", cu un pusti care pleaca cu o formatie de rock prin america anilor '70 in calitate de ziarist pentru celebra revista Rolling Stones. Subiectul e interesant dar pe mine nu m-a convins per ansamblu.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mirela » Mar Apr 16, 2002 11:25 pm

Aliosha...ce idee buna!ca si eu vroiam sa mentionez un film care nu e excelent...dar nici prost nu mi s-a parut...ii zice "The Rocky Horror Picture Show" si e unul din cele mai extravagante filme pe care le-am vazut...subiect de kkt,coloana sonora ca lumea si foarte controversat ca idee.in anii '70 cand a aparut cica a starnit o adevarata furtuna(pot sa vad si de ce!:))anyways...ciudat e ca pe tot parcursul filmului gandul m-a purtat la....Freddy Mercury.
daca aveti ocazia(and if you're ionto that kind of stuff) as zice sa-l vedeti!!

ps: Joao...B.of the Wolf poate fi introdus in aceeasi categorie,nicidecum in aceeasi oala cu Sleepy Hollow!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Rolf » Mie Apr 17, 2002 9:35 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Rolf a spus la un alt subiect : "S-ar putea sa-l prindeti chiar la Mall, Gladiatoru e acolo de un an jumate, si nu da semne ca ar disparea curind"

Cum ??? Gladiator mai ruleaza in Mall ??? Nu pot sa cred !
Ma mai duc..sa-l vad o data ! (l-am vazut de 2 ori in Mall)

Mai ruleaza inca , e adevarat! L-am vazut in program chiar duminica.

Daca tot suntem pe tocanita, va anunt ceva ce habar n-aveam si am aflat ieri: Tacerea Mieilor este urmare a unui film din 1986, Manhunter, care prezinta crimele, urmarirea si prinderea lui Hanibal Lecter, interpretat de Brian Cox. Mai mult, cica Brian Cox ar fi fost mult mai bine apreciat in rolul lui Lecter decit Hopkins. L-a vazut cineva? La Hollywood nu cred sa-l aiba, dar nu am idee cum ar fi tradus titlul in romana...
Rolf
Junior Member

hmmmmmm

Mesajde Joao » Joi Apr 18, 2002 11:12 pm

nu aveam habar de manhunter......
Imi place ca-n ultimul timp am vazut filme cu coloane sonore excelente gen Matrix,gladiatoru,si-n primul rand Last Mohican.
Mi se pare crucial,ca un film sa aiba coloana sonora buna,dar e elemntar ca un film epic sa o aiba!
Joao
Junior Member

huuuuuuaaa!

Mesajde Joao » Joi Apr 18, 2002 11:38 pm

deci tocmai am vazut zero cu chelie Vintilie! O porcarie,nu am inteles nimic!Astia de la prostv sunt din ce in ce mai dispeerati dupa audienta!Fac numai kkturi de showri!
Joao
Junior Member

star wars vs. Lotr

Mesajde Joao » Vin Apr 19, 2002 11:02 pm

Deci atata s-a vorbit cum ca ar semana cele doua,in ambele aparand maestrii,sabii luminoase etc,dar sincer sa fiu,dupa ce vazui star wars dinnou,eu zic ca nu prea seamana,mai mult la conflict,in rest pauza!
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 20, 2002 5:48 am

Chiar ca nu au nici o legatura filmele astea.

PS (retard, ca tot suntem la tocanitza): Daca ar veni Han solo si Chewbacca in LOTR le-ar rupe capu' la toti

:p
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 20, 2002 10:06 am

Eu nu impartasesc parerea lui Aliosha !
Eu zic..ca aia din Lotr..le-ar rupe capu' la aia din Star Wars !
Pai..gandeste-te.....Chewbaka s-ar bate cu Gimli piticul....si i-ar da Gimli un topor d'ala de nu s-ar vedea.
R2-D2...s-ar bate cu Frodo....si bineinteles ar bate Fordo !
Pe robotu' ala translator de limbi..nu-l mai punem la socoteala ca e gushter !
Jaba The Hut...cu cine sa se bata ? Cu Sam sa zicem ?? Si l-ar face Sam..ca Jaba The Hut e prea gras...si de-abia se misca !
Luke ..ca are sabie d'aia cu laser...se bate cu Gandalf....ca Gandalf are baston d'ala fermecat..si da cu vraji !
Iar Han Solo se bate cu Aragorn ! Mda..aici e mai echilibrat !

Deci..iata ,bai Aliosha...ca nu e chiar cum credeai tu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

si eu zic la fel

Mesajde Joao » Sâm Apr 20, 2002 1:28 pm

I-ar imputii lotr pe sw!clar!Pai gandalf si legolas le-ar da o batalie de nu s-ar vedea!
Joao
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Apr 22, 2002 12:10 pm

Pai ba, in primu rind Legolas trage cam 60 sageti pe minut. Sa zicem ca 20 sunt mortale, 20 scot din lupta si 20 rateaza.... tot rupe destui. Daca au aia nush ce armuri atunci vine Gandalf si vrajeste sagetile, sau Gimli face la repezeala niste sageti cu virf de mithril... daca are mithril, daca nu, sacrifica vesta lu Frodo fiu' lu Drogo...

In plus oricum astia il au pe Gandalf, care poa sa-i faca pe ailalti sa paralizeze si dupa aia ii iau ca din oala. Iar robotii sunt scosi din joc pentru ca e prea multa umezeala in Middle Earth!

Io cred ca si hobbitii cu Gandalf i-ar rupe! Fara Legolas! Da mai greu: Gandalf cu vrajile, Frodo momeala ca are mithril pe el, si Merry pune la punct ambuscada. Sufla o data din cornu Rohanului si ii baga in ceatza! Dupa care Pippin si Sam dau la gioale!

:D Misto turnura a luat threadu asta! :)
Rolf
Junior Member

devi'l advocate

Mesajde Mirela » Lun Apr 22, 2002 1:51 pm

ok...sa vad acu'geniu militar....ce se fac hobitii daca i-ar infrunta in spatiu pe sw si unu in Middle Earth??
ps: parca hobitii erau oameni pasnici carora nu le plac aventurile :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Rolf » Lun Apr 22, 2002 2:25 pm

Pai tot aia se fac, da de unii singuri mai greu, ca ii pot pirlii aia cu vreun fazer sau ii pot chinui cu un bici neuronic (habar n-am daca armele astea exista in SW ca n-am vazut nici unu din filme...), da cu Gandalf sa contracareze armele moderne ii sparg. Pai adica au reusit sa-l invinga pe Sauron si se impiedica ei de niste fazere?!?! La o adica, cu putin noroc, si Sam si Frodo singuri pot sa-i invinga, ca doar au scapat de Shelob si au traverast tot Mordoru de unii singuri....

Iar daca le sar entii in ajutor s-a rezolvat orice problema.

Io zic asa: o nava spatiala tie-interceptor fabricata de Galadriel din mithril, si camuflata elfic le poate da dureri de cap sw-istilor...

Hobbitii erau pasnici, da nu si cei 4 din Fratie, care s-au invatat cu armele si bataliile. Si mamaliga totusi explodeaza prin finalul cartzii, dar nu detaliez mai mult...
Rolf
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Apr 22, 2002 2:34 pm

mwahaha,ce bun e Rolf!!geniu militar,nu alta....

daca mai spuneai mai departe te luam la bataie,ca io abia am inceput sa citesc Hobbit(multam' b0nechinei inca o data) si vreau sa aflu singurica ce si cum...:D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

M-ati provocat, sa vedem cum arata lista de smardoieli

Mesajde Aliosha » Lun Apr 22, 2002 9:00 pm

Gandalf the Gray vs Ben (Obi-Wan) Kenobi sau Yoda

Sauron the Deceiver vs Darth Vader

Strider/ Aragon sau/si Legolas vs Han Solo

Frodo vs Luke Skywalker

Pippin & Marry vs R2-D2 & C-3PO

Orcs vs Troopers

Gimli ?(ala mic si barbos) vs Chewbacca

Tin sa precizez ca LOTR are cele mai mari sanse: vrajitori, oameni viteji, sunt de n ori mai multi dar DEGEABA pentru ca Chewbacca si Han solo joaca pentru echipa adversa. Ii trage in jos prostul de Sywalker dar padure fara uscaturi nu exista. Si Yoda are un cuvant greu de spus in confruntare. Mai sunt si ursuletii zburatori etc... revin
Aliosha

ha!

Mesajde Joao » Lun Apr 22, 2002 9:01 pm

sa nu-l uitam pe Aragorn care ar fi infascat o light sword si ar fi spart cu ea tot!(cred ca si sfortza ar fi fost de partea lui,ca era bun,nu?)
Joao
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Apr 23, 2002 9:43 am

Ba, orcii nu sunt buni ca daca ii speri dau inapoi imediat. Tre sa bagam si niste trolli printre ei.

Iar Frodo nu e cine stie ce luptator. In carte cel mai bine evolueaza Sam, Merry si Pippin.

Pacat ca nu stiu personajele din SW, sa mai detaliez luptele.
Rolf
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Apr 23, 2002 3:37 pm

Ah... pai vezi Rolf. Nu e corect. Trebuie neaparat sa vezi SW ca pe urma sa treci se partea mea. Pana atunci:
"Let the force be with you."
Aliosha

eu am citit(da) si sw si lotr

Mesajde Joao » Mar Apr 23, 2002 9:14 pm

si pot spune ca i-ar fi spart aia din lotr pe aia din sw!
Pai daca le iei pistoalele (blastere) de la aia din sw nu mai sunt buni de nimic (exceptie maestrii Jedi), deci ,parerea mea' numai astia tre' luati in calcul,restul fiind............!
Iar pe astia i-ar fi spart magul din lotr,Gandalf,,ajutat de aragorn si legolas!
Pe restul(chui si solo) gimli i-ar face kkt singur,dupa cum se va vedea in batalia de la cetatea cornului(nu stiu cum ii zice in engleza!):o
Joao
Junior Member

Mission Impossible II

Mesajde Aliosha » Mar Apr 23, 2002 9:57 pm

Am zis ca discutam aici despre filmele care nu se incadreaza in cele doua categorii, bune sau proaste.
Asta mi s-a parut mai bun decat primul poate si din cauza ca a fost regizat de John Woo. Trecand peste exagerari : mastile, lupte pe motociclete si dat cu sutul in nisip dupa pistol, filmul e destul de ok, chiar si asa previzibil si plin de clisee.
De remarcat partenera lui Tom Cruise. :p
Aliosha

Re: Mission Impossible II

Mesajde Mirela » Mar Apr 23, 2002 10:14 pm

subscriu...MI2 parca ceva mai antrenant decat primul...
de remarcat fostul prieten al partenerei lui Tom Cruise :P(
si ca tot veni vorba...ati observat cum in foarte multe filme personajul negativ e oarecum mai "atragator" decat cel pozitiv??si aici ma refer nu la fizic(desi..mmm,nu-i exclus!! ;D),dar sunt prezentati oarecum mai amanuntit,in lumini si umbre.(adeca stii ca-i ala rau si antipatic si ca la sfarsit si-o ia de mama focului,dar parca are si partile lui bune...pe cand bunul e bun si-atat.ba nu..mai e si previzibil si plicticos cateodata)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

eu nu

Mesajde Joao » Mar Apr 23, 2002 10:21 pm

eu nu l-am vazut,dar frate-meu mi-a zis ca nu face banii si sa-l astept pe hbo,nici acolo cica nu ar face banii! M-am saturat de filme cu supereroi in zilele noastre!
daca vrei sa fii super erou,ori esti Gandalf,ori esti Yoda!
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Apr 23, 2002 10:26 pm

Normal ca trebuie sa il astepti pe HBO. Nu e un film pentru care sa scoti bani din buzunar.

Cat despre LOTR si SW: voi sunteti entuziasmati de LOTR ca e mai nou aparut dar eu nu o sa imi tradez eroii copilariei: Han solo & Chewbacca.

:D
Aliosha

si eu eram la fel de entuziasmat de chuy

Mesajde Joao » Mar Apr 23, 2002 10:29 pm

dar dupa ce am vazut episode I am fost dezamagit la greu!
Sper ca atak of the clones sa fie altfel ca altfel imi bag picioarele!
Se zvoneste pe imdb ca nu-i prea reusit nici asta!
Stire de ultima ora(pt mine cel putin) in aprilie 2003 va avea premiera in Romania T3:rise of the robots!(terminator 3)
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Apr 23, 2002 10:37 pm

Joao astea noi nu mai sunt Star Wars veritabile. Filmul a avut un mare impact atunci surpinzand prin multe aspecte, la fel cum o face LOTR in ziua de azi.

Terminator 3? M-am uitat pe imdb sa vad si sunt listati doar actorii principali.
http://us.imdb.com/Title?0181852
Aliosha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film