C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alalei pui de lei
belitam belengheru azi cu cele 35 de grade deci ca ieri: bere, bae, bere, gratar, bae, bere, bae
belitam belengheru azi cu cele 35 de grade deci ca ieri: bere, bae, bere, gratar, bae, bere, bae
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
http://img95.imageshack.us/img95/2275/cnx1kf.jpg
asta ca sa stiti ca sunteti in prezenta personalitatilor, adica eu
asta ca sa stiti ca sunteti in prezenta personalitatilor, adica eu
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
mna zua! zi grea! cald monsher! da` cald cum nici in cele mai friguroase vise din februarie n-am sperat sa fie! minunea tehnologiei poreclita popular "ace" funtzioneaza, ceiea ce va doresc shi voo!
alfel, cine spunea ca dupa berea calda nu te doare capu avea mare dreptate! te doare stomacu, da` asta-i cu totu` alta poveste!
desara razboinicu luminii da pept cu ieuropa!:) asha crede el, europa i-a intors curu, da` shi asta-i alta poveste, ce tzine de anatomie!
cluju in schimb se bate tot cu amarashteni, ceiea ce-i cam periculos, cunoscuta fiind meteahna fotbaliatorilor carpato-danubiano-pontici de a se culca pe o ureche dupe o victorie cat de cat...
apropo de cluj, maine-i fac o vizita!
alfel?
alfel, cine spunea ca dupa berea calda nu te doare capu avea mare dreptate! te doare stomacu, da` asta-i cu totu` alta poveste!
desara razboinicu luminii da pept cu ieuropa!:) asha crede el, europa i-a intors curu, da` shi asta-i alta poveste, ce tzine de anatomie!
cluju in schimb se bate tot cu amarashteni, ceiea ce-i cam periculos, cunoscuta fiind meteahna fotbaliatorilor carpato-danubiano-pontici de a se culca pe o ureche dupe o victorie cat de cat...
apropo de cluj, maine-i fac o vizita!
alfel?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
supscriu, mai putzin plici, fuame, munca! shi nici asha cald nu e, ca e 23 de grade in biuro!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
si la mine in biro ierea daca nu ierea suprapopulat de shefi care nu mai intra in kilu meu in miting, e cuada ca la lapte la mine aici.
iaodi primesc semeseu cu tecstu:
DE AZI INAINTE,INCA VN NEBUN DE CARE SA TE FERESTI PE SRAZILE PATRIEI!CUM MERJE CU OUTDOORU?CONCED MIJTO!AM PERMIS DE O ORA!
sender: paiacec, 13.20.13, 27-07-2005
deci unu la mana, de la orl 12.20 romania ferea, da doi la mana io ce vina am de imi ureaza de bine cand io-s vai de capu meu??
iaodi primesc semeseu cu tecstu:
DE AZI INAINTE,INCA VN NEBUN DE CARE SA TE FERESTI PE SRAZILE PATRIEI!CUM MERJE CU OUTDOORU?CONCED MIJTO!AM PERMIS DE O ORA!
sender: paiacec, 13.20.13, 27-07-2005
deci unu la mana, de la orl 12.20 romania ferea, da doi la mana io ce vina am de imi ureaza de bine cand io-s vai de capu meu??
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

weed13 - Mesaje: 1868
azi parca ie mai grele ca ieri. 33 de grade batute pe muchie aicea la unbra.
datoria publica a devenit halucinant de mare, spre deosebire de evaziunea de ieri.
in rest ie foarte greu. inadmisibil in asemenea conditii.
datoria publica a devenit halucinant de mare, spre deosebire de evaziunea de ieri.
in rest ie foarte greu. inadmisibil in asemenea conditii.
-

nocturna - Mesaje: 8725
nocturna scrie:33 de grade batute pe muchie aicea la unbra.
cin' te obliga sa stai la umbra?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
desear presimt ca trandafiru se va zgaltzai serios finca ie seara de bere
in caz ca uit va urez din tinp un trandafiric haipa
in caz ca uit va urez din tinp un trandafiric haipa
-

lalaleo
fiarele a ras haloiu, lins castruanele. mersi gagalina.
gagalina meseriasa la ascutzit cutzite. bine dracu ca cutzitele nu se tzin cu jugulara cant le ascuti
plm, numa cu cfr cluj putea sa cada sportu in prima etapa. cu dinamo nar fi putut
vazui un nou semn de circulatie azi, un triunghi cu un paianjen stilizat in mijloc, dunga rosie pe marjini si un semn mare de esclamatie langa. gugalai si vazui ce ie : atentie la cecu!
fiarele a ras haloiu, lins castruanele. mersi gagalina.
gagalina meseriasa la ascutzit cutzite. bine dracu ca cutzitele nu se tzin cu jugulara cant le ascuti
plm, numa cu cfr cluj putea sa cada sportu in prima etapa. cu dinamo nar fi putut
vazui un nou semn de circulatie azi, un triunghi cu un paianjen stilizat in mijloc, dunga rosie pe marjini si un semn mare de esclamatie langa. gugalai si vazui ce ie : atentie la cecu!

-

lalei
si ala cu atentie, trec ceci cume?
si ala cu atentie, trec ceci cume?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
hai ca ma stradui sa va dau guzmorning da nu reushesc neam.
aiule cu placere, si cu cutzitu, sal ia naiba ca am dat asa de cu incredere ca sa omor cuasta aia de berbec ca de aseara donez sanje la bandaje, da-l incolo ca ie bien ca mai scap sio de sanjele cu bere si fac altu nou, mai curat si mai uscat.
guzmorning
aiule cu placere, si cu cutzitu, sal ia naiba ca am dat asa de cu incredere ca sa omor cuasta aia de berbec ca de aseara donez sanje la bandaje, da-l incolo ca ie bien ca mai scap sio de sanjele cu bere si fac altu nou, mai curat si mai uscat.
guzmorning
- gaga
jurnal
cu mandrie si insufletita bucurie alaturi de tovarasii nostri care ne stau alaturi in clipele grele cand pe muche de cutit ne luptam pentru a ne indeplini planul cincinal, promitem sa nu precupetim nici un efort si nici un strop de sudoare, ca nu vom lasa cele mai rele lucruri sa ne intrerupa din eforturile creatoare care ne insufletesc fiecare zi de munca.
cu mandrie si insufletita bucurie alaturi de tovarasii nostri care ne stau alaturi in clipele grele cand pe muche de cutit ne luptam pentru a ne indeplini planul cincinal, promitem sa nu precupetim nici un efort si nici un strop de sudoare, ca nu vom lasa cele mai rele lucruri sa ne intrerupa din eforturile creatoare care ne insufletesc fiecare zi de munca.
- gaga
Ba intentzionez sa trec cat de curand granitzele shi sa ajung in bukale, via anteana unu,csa presii, pietroiu cracanat, multe intortocheli, shtefan cel ficus:D, intortocheli, Salajan.Ieshti vreunu in calea mea?Sa shtiu cum apas pe acceleratzie:D
Alfel zis, mercy!
Alfel zis, mercy!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cecule, da iao bre pe linia de centura de la otopeni si intri in salajan de pe centura ce plm strabati tot bucalele?
-

Bre, ie gropi p-acolosha!+ d-aia, daca ma acosteaza autostopisdele?:D
+ ca-m fac traseul pe unde vrea mujchii mei aia umflatzii de steroizi shi proteine, asha ca nu ma face ca poate ma abat prin lacu tei:D
+ ca-m fac traseul pe unde vrea mujchii mei aia umflatzii de steroizi shi proteine, asha ca nu ma face ca poate ma abat prin lacu tei:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre jtiam ca salajanu ie comuna suburbana deci normal ar trebui sa ajunji de pe centura
cecule, oricum oprejte ajtia circulatia cand treci tu deci fii fara de grije iar ca sa intri in zona lacu tei iti trebe permis special bre, nu intra orisice teleleu
cecule, oricum oprejte ajtia circulatia cand treci tu deci fii fara de grije iar ca sa intri in zona lacu tei iti trebe permis special bre, nu intra orisice teleleu
-