Ce nseamna nick-ul tau?
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
ma terminati cu denumirile astea(ma refer la prima pag).....daca toate astea va reprezinta intr-un fel e bine!
la mine la fel ca la ^Dark Angel^ The Game inseamna jocul.....eu fac jocul si evident ca tot eu il castig!(si nu e valabil doar la jocuri)
la mine la fel ca la ^Dark Angel^ The Game inseamna jocul.....eu fac jocul si evident ca tot eu il castig!(si nu e valabil doar la jocuri)
-
andrei_The_Game - Junior Member
D.I.A.B.L.O. P.E.C.I.: Digital Individual Assembled for Battle and Logical Observation/Person Engineered for Calculation and Infiltration
de fapt nicku provine de la o rubrica de demult din revista level shi anume PECI la care s-a adaugat particula diablo (intocmai cum s-a adaugat particula Hilton la Athenee Palace) de la jocu' meu preferat Diablo II LOD
de fapt nicku provine de la o rubrica de demult din revista level shi anume PECI la care s-a adaugat particula diablo (intocmai cum s-a adaugat particula Hilton la Athenee Palace) de la jocu' meu preferat Diablo II LOD
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
andrei_The_Game scrie:ma terminati cu denumirile astea(ma refer la prima pag).....daca toate astea va reprezinta intr-un fel e bine!
Ptiu! ptiu!
Aiule, debaneaza nickul ala al meu, sa vedem, care pe care!
Nu poate fi decat unul!
- ShortcutToHell
M.A.X.X. I.N.S.A.N.E.: Mechanical Android eXperienced in Xenocide/Intelligent Networked Soldier Assembled for Nocturnal Exploration
...i'v been discovered.....TAKE ME TO YOUR LEADER!
...i'v been discovered.....TAKE ME TO YOUR LEADER!
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
va intrebati ce inseamna nick-ul meu!!!
>:) nu o sa aflati niciodata!!!!
sunati la 911 si poate o sa aflati
>:) nu o sa aflati niciodata!!!!
sunati la 911 si poate o sa aflati
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
Al meu e dupa cartea lui stephen king-carrie..nu dupa carrie din totul despre sex..
Fiecare isi ia placerea de unde o gaseste.
"Mereu rasare acelasi soare, mereu traiesc aceiasi prosti."Goethe
La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pt ca sunt prea lasi pt a se sinucide?
Cum poti sa inveti un prost sa nu mai fie prost?
"Mereu rasare acelasi soare, mereu traiesc aceiasi prosti."Goethe
La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pt ca sunt prea lasi pt a se sinucide?
Cum poti sa inveti un prost sa nu mai fie prost?
-
Carrie - Junior Member
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii