Incubus--a Crow Left Of The Murder

ce-a fost pe Muzici o data

Incubus--a Crow Left Of The Murder

Mesajde Incubus » Lun Ian 26, 2004 7:28 pm

trupa INCUBUS lanseaza cel mai recent album pe 3 februarie 2003
el se numeste A CROW LEFT OF THE MURDER.
As vrea sa stiu daca exista fani p-aici.asa ca sa discutam de una de alta
Incubus
Junior Member

Mesajde sublime_gwen » Joi Ian 29, 2004 2:58 pm

absolut. dar pana acum am ascultat de pe albumul asta doar vreo trei melodii- megalomaniac si inca doua. e un pic mai tare mi se pare mie, dar tot iti dai seama imediat ca e incubus. am vazut azi pe site-ul mtv us ca megalomaniac e unul dintre cele mai difuzate videoclipuri, aici nu l-am vazut.
can you trip like I do?
sublime_gwen
Junior Member

Mesajde st_anger » Joi Mar 25, 2004 6:11 pm

am ascultat citeva piese si imi plac,ma intreba daca e mai bun sau mai slab decit celelalte albume mai vechi, nu mi am dat seama inca.aduce ceva nou fata de restul?(astept opinii)
st_anger
Junior Member

Mesajde (oana) Psycho » Vin Mai 21, 2004 6:38 pm

eu ascult alt gen de rock .....dar megalomaniac e szuper tare :rulz:
(oana) Psycho
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Iul 28, 2005 11:38 pm

albumul asta sa zicem nou (ca doar acuma gasesc threadul despre Incubus) m-a dezamagit destul de tare, pentru ca ma asteptam la ceva ... diferit. In fine, nu e un album rau, dar mie nu prea imi place de Kenney in primul rand, si compozitional vorbind, Dirk era mult mai bun. Apoi Brandon nu mai abordeaza piesele cu timbrul sau vocal folosit cu atata succes pe albumele precedente, si suna cam ... gay pe "Crow" Asta nu inseamna ca nu imi place LP`ul ; are destule piese faine pe el, dar totusi ... se putea mult mai bine.

Incubus e una din formatiile mele preferate, o adunatura de tineri super talentati care fac muzica de calitate (inca) Incubus aialalti, din Rio nu mi-au placut niciodata, si inca stiu ca e multa lume care habar nu are de existenta celeilalte trupe pe nume Incubus.

Revenind la baietii din California, trebuie remarcat faptul ca live suna perfect, aproape identic cu variantele de pe album, si showurile sunt exelente. Si istoria trupei e super tare .. toate fazele alea de la demourile gen Closet Cultivation pana la numele labelului unde au tras Fungus Amongus (Stopuglynailfungus Music on Chillum) continuand cu ochelarii cu rama neagra a lui Jose si cu prietenele lui Brandon care tot apareau in videoclipuri.

Incubus au cantat de-a lungul timpului cu 311, Sugar Ray, Korn, Deftones, Primus, System of a Down si chiar Mr. Bungle.

Nu stiu ce sa mai zic acuma, e aproape 1 noaptea si ascult Deep Inside. Astept replici :D
whatever

Înapoi la De pe muzica