C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde memetshot » Joi Iul 28, 2005 11:21 am

bre...sa najungi in rahova...in rest date pe unde vrei
cu ce avion ne vizitezi cecule?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde paiacec » Joi Iul 28, 2005 11:23 am

Ete fleoshc!C-o juma da tzuika m-am scos!:D

xfgjhjh:
pai cu sageata roshie a lu giggilica!Unde vine Rahova asta? giast in cheiz ca m-oi inerva vreodata!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Joi Iul 28, 2005 11:26 am

tenseli, cecule. sub 4-5 olmeci nici sa nu te gandesti.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Joi Iul 28, 2005 11:28 am

unu la mana io stau mai in sud de salajean
doi la mana am aranjeat si strada mea nu apare pe nici o harta (cu dezavantaju ca nu vine tacsiu la comanda)
trei la mana ca la mine ie mai putzina poluare
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde paiacec » Joi Iul 28, 2005 11:30 am

deci nu shtiu ce ie aia olmeaca(sau ma prefac) shi tot la tzuika raman!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Joi Iul 28, 2005 12:46 pm

deci ie bine, am revenit de la masa, astia se cara dupa ce mau creierit, pot sa trec la impushcat flufi.

az au avut "daca ie joi ie turcia" fuarte bunutz si anume: o ciorbitza interesanta de pui (ei da) cu cartofi si felii de lamaie, porma o salata cu ceva ardei coptz si orez si chestii.

dupe care la fel principal am luat niste "deliciul sultanului" adica vacutza frageda in nushce sos, o treaba picanta din carne tocata, dovlecei prajitz, piureu de fasole adica un fel de fasole batuta fara usturoi da cu nuci sau migdale, cubuletze de file de peshte pane, guvizi inabushitz in frunze de vitza, pui caucazian, adica nijte piept fad cu un sos, asta a fo najpa, vinete unplute cu carne, tot picante si la desert nam mai prins sarailii d'alea de nehaliztii care siau unplut parfuriile si porma leau lasat acolo da a fo bunza salatzica de fructe exotice si niste cornuletze cu rahat.

deci ie bien momental, duamneajuta

[215.875 la flufi, ie najpa asta online la ala downloadat te lasa sa mai amesteci flufile si iti da si fluf cu capu unflat]
gaga

Mesajde nocturna » Joi Iul 28, 2005 12:57 pm

gaga scrie:uau o sa avem o licensioasa pe cemeu :D

sa dea domnu. :D

depus, parafat, rezolvat.

merge sa dai shuffle la flufi onlain da' numa o data macsim de doo ori. cam asha.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Joi Iul 28, 2005 1:07 pm

ba nu merge. la onlainu meu nu merge. acu miam dat jos si aici varianta mare, ie mai mijtoaca, reshufleaza, are flufi cu capu mare si flufi in culorile curcubeului.

+ ca daca se intanpla sa nu mearga netu am ce face :D
gaga

Mesajde paiacec » Joi Iul 28, 2005 1:37 pm

Am ingurgitat doo roshii zemoase sh-o franzela shi acuma nu shtiu ce sa fac: sa fumez,,,sa nu fumez???? sunt intr-o mare dilema!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Joi Iul 28, 2005 1:44 pm

cum bah o paine cu doo roshii? ejti muritor de fuame?
gaga

Mesajde paiacec » Joi Iul 28, 2005 1:54 pm

Sunt vai de mine!Nu mai pot!
Jast chiring!

Am fost la doctor, ca imi aparusera doo cute enorme de grasime in zona abdominala shi atarnau pe sholduri in jos ashea urat, iar doctorul mi-a prescris o retzeta de slabit pe care o urmez.E pe baza de roshii!
Nu e de ras!Ete vezi ce face un barbat pentru frumusetze?~p
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nocturna » Joi Iul 28, 2005 1:59 pm

gaga scrie:ejti muritor de fuame?

la cat de obez ie, io ash zice ca da. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Joi Iul 28, 2005 2:18 pm

nu mai ai loc la :bere de grashi ca cecu. bah sa te tzii de regim da? sa nu te iei dupa mine :D
gaga

Mesajde paiacec » Joi Iul 28, 2005 3:51 pm

Treaba voastra, da io ma retrag spre intalnirea forumista implicit bericista.
V-am salutat din mers!Hai Shtiintza!Hai pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Joi Iul 28, 2005 4:44 pm

"niste bunicutze au fost ashezate pe banca acuzatzilor fiind acuzate ca ..." tare asta de la radio ce mai ~p

un calduros la rebebere si de la mine, o tzopai sio de aici intr-un sfert de ora :bounce:
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Iul 29, 2005 7:39 am

lalei
indubitabil ca raspoimaine este luni.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde paiacec » Vin Iul 29, 2005 7:57 am

Neatza buna tutulor!De azi inainte a schimbat popa cantarea,deci am de munca in neshtire.Mai precis de martzi.Pana atunci, facem ce shtim mai bine, adica aberare umanum est.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Vin Iul 29, 2005 8:03 am

place intrebarea de la concursul de genialitati? ~p~p~p
ANTI

baixinho©

Mesajde paiacec » Vin Iul 29, 2005 8:05 am

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~p

pana acuma n-am gasit decat nationala de folbal a lu Aruba.Mai cautam, da nu prea am chef acuma!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Vin Iul 29, 2005 8:12 am

deci am de munca in neshtire

alta data sa nu mai vorbeshti de bere in casa nenbatatului, asatz trebe.

place intrebarea de la concursul de genialitati?

daca intrebai despre conceptul undei probabilistice faceam sio ~p~p asa: mare branza.

alfel anuntz invazie de fluturi albi de nuapte care primu mi s-a asezat pe degetu' mijlociu moment in care am inceput sa dau din toate membrele din posesie, secunda in care persoana cu care imparteam oxigenul poluat din incapere m-i-a zis: parca esti stan si bran si charlie chaplin la un loc. dupa ce a adormit corespiratorul alt flutur a venit dupa primul si mi s-a izbit in frunte drept care l-am pocnit cu agata cristi de acvariu. pestii au aplaudat din inotatoare.
ultimul strajuia clantza de la roshul gigant ca urmare tot blocul s-a trezit in urma reclamei la ciucalata lion pe care am racnit-o.

my name is gaga si sunt insectofoba. guzmorning.
gaga

Mesajde paiacec » Vin Iul 29, 2005 8:23 am

my name is gaga si sunt insectofoba

inseamna ca nu ai vazut filmu ala cu lacustele napraznice de pe Pro TV care rodea toate alea...
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Vin Iul 29, 2005 8:47 am

nu si nici nu vreau sa vaz si si asa abia ma uit la posturile tale ca de cand cu paienjenu roshu is si arahnofuaba.
gaga

Mesajde paiacec » Vin Iul 29, 2005 9:01 am

Da ce ai tu cu lacustele?Is shi ele nishte ganganii micutze acolosha care inconjoara minunata noastra planeta.Cu ce tzi-a greshit o amarata de lacusta?mananca shi ea o varza doo trei, da se opreshte la un moment dat.Sau bietzii fluturashi pe care i-au prins febra lu Agatha Christy shi se pomenesc proiectatzi in campul de vanatoare ale monshtrilor din acvariu.Fluturashii saracii sunt nishte insecte inofensive care depun cateva sute de oushuare pe frunzele de varza shi nu numai, din care se infrupteaza omidutzele alea mici ce se imprietenesc la catarama cu lacustele shi organizeaza un complot monstru impotriva limacshilor care sunt pushi pe distrus varzetu.
Iar bietzii paianjeni?Nishte fiintze atat de suave shi muncitoare din zor shi pana seara,proiectantzi shi arhitectzi desavarshitzi ai panzei lor, in care agatza strategic cate o musca drogata de mirosul de WC, anihiland-o shi stopand astfel raspandirea unor epidemii poate chiar fatale pentru omenire.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Vin Iul 29, 2005 9:02 am

neata de vineri

ceva munci in debutu zilei de azi da a fost dovedite deci incepe plictisu si forumeala

place intrebarea de la concursul de genialitati?

culmea ie ca te crezi interesant si orijinal, nu? ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Iul 29, 2005 9:03 am

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=413486&postcount=174
linituza is bec

in rest az e vineri, ceea ce numa baicsu stie censeamna
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Vin Iul 29, 2005 9:23 am

Da ce ai tu cu lacustele?Is shi ele nishte ganganii micutze acolosha care inconjoara minunata noastra planeta.

ala e stratu de O ZONE forevar, sa nu conFUNDam. (ups am comis o fundofonie)

Fluturashii saracii sunt nishte insecte inofensive care depun cateva sute de oushuare pe frunzele de varza shi nu numai, din care se infrupteaza omidutzele alea mici (...) organizeaza un complot monstru impotriva limacshilor care sunt pushi pe distrus varzetu.
Iar bietzii paianjeni?

bah tu ai fo la mine acasa? ca am avut din tatzi pe rand ca stau la parter si am livadutza in spate si anu asta fu invazie de de tuate, noroc cu plasa de la giam ca insectar faceam in casa.
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Iul 29, 2005 9:31 am

mnazua! daca la mine-n urbe ie 33 de grade, ma-ngrozesc la gandu ca la voi ie alfel!(?!)

ieri am descoperit ca se poate! ce? sa merji de la bistritza la cluj cu 170 pe ora!(pt co-zonarii care shtie cum ie drumu!) shi nu doar atat, da` shi cu manele gen: "bun venit in romania/ nu mai tzine jmekeria" volum 8!

asha e cant nu ie mashina ta shi nu ejti tu shofeoru(ai intzels cecule?:))

apropo cecu, vezi bre de-tz angajeaza shofeor, ca patzejti ca nea jiji, de-tz fotografiaza paparatzele in fiecare zi cate o aripa indoita, un stop spart, un etc....

alfel?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Iul 29, 2005 9:40 am

sa merji de la bistritza la cluj cu 170 pe ora

tea tractat frun mertzan? :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Iul 29, 2005 9:49 am

bre, nu ierea vorba de putirintza mashinii de a ajunje la 170(unde intzeleg ca shi loganu, daca trece de viteza critica de 65km/h fara sa se rastoarne, ajunje), erea vorba de craterele selenare ce se epzista in ceea ce, eufemistic vorbind, se numejte asfalt!

da` spaima de cratere am bagat de sama ca dispare ca prin farmec daca itz incanta auzu gutza, putza, lutza shi altz mANLishti!

oricum, alfel vad lumea acuma, ie ceva ...asha...gen after death experience! bu-hu huuuu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde paiacec » Vin Iul 29, 2005 9:54 am

Bre nae, n-are bre ce sa-m fotografieze paparatzele ca nu posed ashea ceva.Shi plus d-aia, ceeeee, paparatzele sta sa ma vaneze pe mine?Oi fi io vedeta natzionala shi umpic internatzionala shi frumos shi inteligent agil,viril,tandru,chipendels bine facut,influent + modest, da jiji ma intrece bai nene (c. jiji).
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare