)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
nocti, nu ie bune licentele astea. confunzi, ierea aiu+nanuka, da?
si cum fetelor, va ruade pizmele? de la caldura, sunt sigur
si cum fetelor, va ruade pizmele? de la caldura, sunt sigur

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
migule, unde nu-nteleji, evita, ocoloste, inchide ochii, icnora, nu cadea si tu in pacatu flufanelei, cum vede un subiect paralel cu neuronu iei hop si ia cu postu
-

-

Daimon - Mesaje: 5074
o sustii si s-o incurajezi
mai bine: incurasezi
flufanela, mai vrei un ban de 30 zile?

-

deci Shelbourne va juca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu Rosenborg, in zilele de 09/10.08.2005 (turu, acasa) si 23/24.08.2005 (returu, acasa la Rosenborg).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
15.00 pe fusul orar al Romaniei.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
manga* scris
aiule sa nu uitam ca vb de mig si de nocti crek il incurasaza ea pe el numa cu o cautatura mai suparata:D
* deci manga de la japonezi.. sa nu se inteleaga ca de la alcuale;)
nu pricep legatura si conexiunea logica dintre munci multe si plictiseala mare, si cu atat mai putin dintre munci multe si nenumarate posturi pe fcfluffy* scrie:munci multe+chef putzin = plictiseala mare.
aiule sa nu uitam ca vb de mig si de nocti crek il incurasaza ea pe el numa cu o cautatura mai suparata:D
* deci manga de la japonezi.. sa nu se inteleaga ca de la alcuale;)
-

Daimon - Mesaje: 5074
chiar ca e aiurea...rau 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979
mai bine asa, nashica?
zice zapacila: nu pricep legatura si conexiunea logica dintre munci multe si plictiseala mare, si cu atat mai putin dintre munci multe si nenumarate posturi pe fc
bre, deci ecuatia era sinpla, ce palaria margaretei?!
plictiseala mare - munci multe = chef putzin.
f(plictiseala) = posturi pe fc.
ps - aiu tot rau si nesuferit
ce ma ameninti atata cu banu, ca nici macar un uischian nu esti in stare sa-mi dai?
zice zapacila: nu pricep legatura si conexiunea logica dintre munci multe si plictiseala mare, si cu atat mai putin dintre munci multe si nenumarate posturi pe fc
bre, deci ecuatia era sinpla, ce palaria margaretei?!
plictiseala mare - munci multe = chef putzin.
f(plictiseala) = posturi pe fc.
ps - aiu tot rau si nesuferit
ce ma ameninti atata cu banu, ca nici macar un uischian nu esti in stare sa-mi dai?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
ca nici macar un uischian nu esti in stare sa-mi dai
ultima uara cant tz-am dat, te-ai facut muci, l-ai dat jos pe vatman din cabina si ai condus tu tranvaiu pana l-ai deraiat, ai pocnit un militzian, l-ai scuipat pe copilu ala de se zgaia la tine si tz-ai suflat mucii pe halatu medicului de la urjentza. deci, uischi, NU
-

dana, iote aici:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=413662&postcount=92
si
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=413665&postcount=380
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=413662&postcount=92
si
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=413665&postcount=380
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958