despre satanism...pro sau contra?!
Moderator: anjin-san
bagami-as in ei de satanisti ,ca dak ii prind le rup gatu!!!!
am si antidotu la vampiri se foloseste usturoi si aghiasma
e la satanisti cand leoi baga manele sa vezi cum se topesc,incep sa urle si muzica "cea mai frumoasa manea... e pentru astia " shsha . he.hei he.hei
am si antidotu la vampiri se foloseste usturoi si aghiasma
e la satanisti cand leoi baga manele sa vezi cum se topesc,incep sa urle si muzica "cea mai frumoasa manea... e pentru astia " shsha . he.hei he.hei
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
cubu scrie:Nu's de ce eram asa sigur ca asta asculta manele. Poate pentru ca ii place HIM.
Hopai dilalei, manca-ti-as buza ta!
ma mai ussor ca ma musti!!!
///tHE Lion kING\\\
-
cubu scrie:Flacau, la voi la maneloteca rad aia de glumele tale, sau si acolo esti luat la pula?
nici nu trebuie sa razi mah, nu ti-a cerut nimeni asta!!! si eu nu sunt luat la pula ,poate tu?!?!
///tHE Lion kING\\\
-
cubu scrie:Hai, nu ma pierde vremea, treci si numara-mi dll-urile.
stai asa ... sa intru la tine in calc cu radminu!!! pai ai cam 689 dll found
hm...

///tHE Lion kING\\\
-
Majoritatea pers care se cred satanisti sunt niste pers foarte plictisite..cred k se gandesc k n-au c sa m-ai faca.
Fiecare isi ia placerea de unde o gaseste.
"Mereu rasare acelasi soare, mereu traiesc aceiasi prosti."Goethe
La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pt ca sunt prea lasi pt a se sinucide?
Cum poti sa inveti un prost sa nu mai fie prost?
"Mereu rasare acelasi soare, mereu traiesc aceiasi prosti."Goethe
La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pt ca sunt prea lasi pt a se sinucide?
Cum poti sa inveti un prost sa nu mai fie prost?
-
Carrie - Junior Member
Nu va mai bucurati de ceva ce nu eXista .... ( adik viata )
dadadadada ..... bine v-am regasit .... ..... buna treaba baieti si fete domni si domnisoare .... dar sa puteti sa ma stresati sau sa ma disperati va trebuie mai mult decat un forum .... * sincer ma amuzati * si unele din mesaje nu au nici sens nici rost .... dar o sa-mi fac si timp ptr ele * si la unii le rekomand sa se documenteze umpic mai mult inainte sa vorbeasca despre satanism*
fara suparare .... io nu imi cer scuze pentru ce am zis sau daca am jignit pe cineva nu a fost cu intentie dar.....acest msg este unul ff simplu si la object ....
nu vorbiti despre ce nu cunoasteti sau despre ce auziti la tv sau ce v-aw povestit vowa prietenii satanisti .... *( si pentru caposii "satanisti credinciosi etc etc etc.....* ... interesati-va sa vedeti voi daca fenomenul satanist eXista in Romania daca exista anuntati-ma frate si pe mine ca mor curios asa .... ( dar este o mare confuzie .... 1 in romania exista TERIBILISM si dorinta de a face rau . 2 adevarata religie satanista si tot tacamul exista in strainatate )
CITEZ P'CINEVA ( daca iti vezi mesajul BINEZIS )
Sa asociezi muzica rock cu satanismul este intr-adevar dovada de naivitate,faptul ca sunt si trupe care se vor a fi sataniste e alta treaba dar sunt putini cei care chiar cred in ceea ce spun...acum mai depinde si ce se intelege prin satanism...unii pot intelege ceva altii altceva....de obicei cand auzim termenul de satanism primu lucru care ne vine in minte este dievolu',deci ca acest satanism ar fi defapt un cult al diavolului pe de alta parte cei care sunt preocupati de acest satanism or sa va spuna ca satanismul adevarat nu are nici o leg cu diavolul si este doar o forma libera de exprimare,eliberata de orice prejudecata si de orice regula...unde se trece de principiul ala al libertatii care spune ca ai voie sa faci ce vrei numai nu deranja pe nimeni.....Acum revenind la paralela dintre satanism si muzica rock vreau sa ma adaug o chestie pe care cu toti o stim....teribilismul/violenta/extremismul atrage tinerii si f multe trupe e clar ca recurg la astfel de mesaje in muzica lor pt a fi vanduti bine...un ex ar fi saracu ala de marylin manson...e vorba deci de imagine in primul rand...pe cealalta parte ar mai si unii distrushi carora chiar le lipseste o doaga....ex Varg Vikerness(Burzum),Euronymous fostul vocal de la Mayhem care chiar o luase razna rau cu satanismul...se ajunsese pana la a fi incendiate biserici...si lista ar mai putea continua...deci leg intre satanism si muzica riock este f fina ,sunt cateva exceptii care pot fi intalnite oriune nu numai in rock..si apropo de brosura aceea despre care s-a viorbit unde ar fi mentionate trupe ca abba,beatles sau altii e deja dosarele x ,mega prostie...parca auzisem ca si numele ABBA scris cu un B invers cum este logo-yul trupei ar fi un simbol satanist lol,si in incheiere vreau sa-i dau dreptate lu' Necuratu' care a spus ca in ziua de ai nu e nevoie de mesaje subliminale.cand ai ceva de spus spui pe fatza nu e nevoie sa-ti ascunzi arama,nu se ia nimeni de tine...ex Moonspell : "Angel Father
Satan send the Serpent Poison me with your tongue Envolve me in a darkness....etc".....io zic ca pana la urma rock-ul(metalul) in acest caz este muzica satanista in masura in care ii atribui tu aceasta caliate...
Din pacate UNITATEA a durat cateva ore (pe 22 decembrie intre 7:00 si 19:00),dupa care ...
nu vorbiti despre ce nu cunoasteti sau despre ce auziti la tv sau ce v-aw povestit vowa prietenii satanisti .... *( si pentru caposii "satanisti credinciosi etc etc etc.....* ... interesati-va sa vedeti voi daca fenomenul satanist eXista in Romania daca exista anuntati-ma frate si pe mine ca mor curios asa .... ( dar este o mare confuzie .... 1 in romania exista TERIBILISM si dorinta de a face rau . 2 adevarata religie satanista si tot tacamul exista in strainatate )
CITEZ P'CINEVA ( daca iti vezi mesajul BINEZIS )
Sa asociezi muzica rock cu satanismul este intr-adevar dovada de naivitate,faptul ca sunt si trupe care se vor a fi sataniste e alta treaba dar sunt putini cei care chiar cred in ceea ce spun...acum mai depinde si ce se intelege prin satanism...unii pot intelege ceva altii altceva....de obicei cand auzim termenul de satanism primu lucru care ne vine in minte este dievolu',deci ca acest satanism ar fi defapt un cult al diavolului pe de alta parte cei care sunt preocupati de acest satanism or sa va spuna ca satanismul adevarat nu are nici o leg cu diavolul si este doar o forma libera de exprimare,eliberata de orice prejudecata si de orice regula...unde se trece de principiul ala al libertatii care spune ca ai voie sa faci ce vrei numai nu deranja pe nimeni.....Acum revenind la paralela dintre satanism si muzica rock vreau sa ma adaug o chestie pe care cu toti o stim....teribilismul/violenta/extremismul atrage tinerii si f multe trupe e clar ca recurg la astfel de mesaje in muzica lor pt a fi vanduti bine...un ex ar fi saracu ala de marylin manson...e vorba deci de imagine in primul rand...pe cealalta parte ar mai si unii distrushi carora chiar le lipseste o doaga....ex Varg Vikerness(Burzum),Euronymous fostul vocal de la Mayhem care chiar o luase razna rau cu satanismul...se ajunsese pana la a fi incendiate biserici...si lista ar mai putea continua...deci leg intre satanism si muzica riock este f fina ,sunt cateva exceptii care pot fi intalnite oriune nu numai in rock..si apropo de brosura aceea despre care s-a viorbit unde ar fi mentionate trupe ca abba,beatles sau altii e deja dosarele x ,mega prostie...parca auzisem ca si numele ABBA scris cu un B invers cum este logo-yul trupei ar fi un simbol satanist lol,si in incheiere vreau sa-i dau dreptate lu' Necuratu' care a spus ca in ziua de ai nu e nevoie de mesaje subliminale.cand ai ceva de spus spui pe fatza nu e nevoie sa-ti ascunzi arama,nu se ia nimeni de tine...ex Moonspell : "Angel Father
Satan send the Serpent Poison me with your tongue Envolve me in a darkness....etc".....io zic ca pana la urma rock-ul(metalul) in acest caz este muzica satanista in masura in care ii atribui tu aceasta caliate...
Din pacate UNITATEA a durat cateva ore (pe 22 decembrie intre 7:00 si 19:00),dupa care ...
Alice
merci alice ptr suport .... apreciez .... dar ...... tre sa explici la fiecare in parte este mai greu .... daca vrei neaaparat ..... lasi o adressa de em@il si ati trimit carti sataniste , satanicie , rituale chestii dar nu am timp sa ma "cert" cu toti cu toate ca stiu cand am dreptate .... si uite-te atenta la aceste 14 sprezece pagini care s-aw scris pe teama acestui subiect si ai sa realizezi ca mine poate ca toti toti ma refer ca au evitat acest subiect. .... faza era PRO SAU CONTRA >>>> si eXPLICATI-va mai istetiilor care esteti p'aci .... * dAR romania = incultura , prostie + fenomenul "manele" si atat *
-
chiola_satan - Junior Member
hm....
memetShol scrie:deci....ce e aia satanism?
ce faci tu ca satanist?
dece satanist si nu ateu?
nu ma consider satanist .deoarece am niste retineri deocamdata nu cred ca este problema nimanui viata mea personala si nu dau 2 bani pe comentatorii ... tu ce esti ??
-
dAR romania = incultura , prostie + fenomenul "manele" si atat *
+ descreierati si fara orizonturi care la umbra unui pseudoanarhizm, satanizm sau pseudohippiotizm de care au auzit citind nejte broshurele xerocsate, isi croiesc drumul in viatza tarandu-se ca nijte shoparle, negand o societate, o cultura, o traditie, fie ele bune sau rele, in virtutea unor idei si concepte de care abarnau in esenta dar pe care le vehiculeaza sus si tare crezand ca-s orijinali sau in "trend"
hai bashti!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cine stie
caut si eu un subj de manele .... pe acest forum .... dati-mi si mie un link
care stati mai toata ziua , noaptea .... thx .... !!!!!!!
uitati p'aici un forum a unei nici nusthiu cum sa o numesk ca a catat domnisoara respectiva atatea genuri de muziQue ca m-am plictisit de imaginea ei ... !!!!! ultimele 2 mesaje sunt eu si un tov .... !!
_________
do not ban me ! sry for tha link
care stati mai toata ziua , noaptea .... thx .... !!!!!!!
uitati p'aici un forum a unei nici nusthiu cum sa o numesk ca a catat domnisoara respectiva atatea genuri de muziQue ca m-am plictisit de imaginea ei ... !!!!! ultimele 2 mesaje sunt eu si un tov .... !!
_________
do not ban me ! sry for tha link
-
"People create gods in their own image according to their own desires. Gods are our creations. Within organized religion, people's opinion on their "god" is always individual and subjective but merely uses the terminology of their religion to describe their own god.
-
chiola_satan scrie:
nu mai fa reclama!!!! ca fac si eu!!! nu e frumos!! si dupa aia dak face fiecare reclama ce iese!!!
mai ales la alte forumuri!!! tre avertisment!!!

///tHE Lion kING\\\
-
for Eagle Raider
Eagle Raider scrie:nu mai fa reclama!!!!
mai ales la alte forumuri!!! tre avertisment!!!![]()
thx 10x ptr avertisment ... nici nu mai stiu despre ce forum era vorba ...dar in fine ...
-
chiola_satan scrie:nici nu mai stiu despre ce forum era vorba ...dar in fine ...
ala cu daniela !!!
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider scrie:ala cu daniela !!!
oka !! acum stau si eu la o tigare si am timp sa ma mai uit p'forum ... cya !!
-
Intai hai sa nu mai amestecam cultura Rock cu satanismu,... in rest fiecare face ce doreste in viata, Dumnezeu ne-a lasat sa alegem, deci,... Insa initiatorul threadului amesteca ciorbele si buraclaua nu o gusta toata lumea, sunt preoti care sunt Rockeri, nu are nici o treaba Rock-ul cu rautatea si idiotzenia oamenilor,.... Keep On Rockin' !
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
superbiggy scrie:Intai hai sa nu mai amestecam cultura Rock cu satanismu,... in rest fiecare face ce doreste in viata, Dumnezeu ne-a lasat sa alegem, deci,... Insa initiatorul threadului amesteca ciorbele si buraclaua nu o gusta toata lumea, sunt preoti care sunt Rockeri, nu are nici o treaba Rock-ul cu rautatea si idiotzenia oamenilor,.... Keep On Rockin' !
_da ... exact .... ai dreptate .... DAR : .... depinde si de ce gandesc unii cand incep asculte .... death,ocult,gothic,black &'orthers .... _imaginea conteaza cel mai mult in orice .... poate ca unii nu inteleg lucrul asta....
-
am eu multe chestii de genul ala..
RipAngel scrie:am si eu o intrebare...k nu am citit tot ce s-a scris mai devreme...stie cineva de unde imi pot cumpara Biblia Satanista? De preferabil in limba engleza..Plz plz plz contracost..
Shtii ceva..? daca te intereseaza mai multe.. poti sa intri in discutie cu mine (ochi_de_husky) pe mess.. Am eu cartea aceea..
- cardinala
- Junior Member
The Nine Satanic Statements
from The Satanic Bible, ©1969
by Anton Szandor LaVey
1. Satan represents indulgence instead of abstinence!
2. Satan represents vital existence instead of spiritual pipe dreams!
3. Satan represents undefiled wisdom instead of hypocritical self-deceit!
4. Satan represents kindness to those who deserve it instead of love wasted on ingrates!
5. Satan represents vengeance instead of turning the other cheek!
6. Satan represents responsibility to the responsible instead of concern for psychic vampires!
7. Satan represents man as just another animal, sometimes better, more often worse than those that walk on all-fours, who, because of his “divine spiritual and intellectual development,â€Â
by Anton Szandor LaVey
1. Satan represents indulgence instead of abstinence!
2. Satan represents vital existence instead of spiritual pipe dreams!
3. Satan represents undefiled wisdom instead of hypocritical self-deceit!
4. Satan represents kindness to those who deserve it instead of love wasted on ingrates!
5. Satan represents vengeance instead of turning the other cheek!
6. Satan represents responsibility to the responsible instead of concern for psychic vampires!
7. Satan represents man as just another animal, sometimes better, more often worse than those that walk on all-fours, who, because of his “divine spiritual and intellectual development,â€Â
-
Ba Chiola cum dracu poti fi atat de prost? Sincer ma mir cum dracu ai invatat sa scrii si sa citesti, la cata prostie poti debita. Du-te si omoara-te pt. Satana ca s-ajungi in iad sa vezi acolo numa pizde bune si muzica black si iarba si tot ce vrei tu, nu ne mai plictisi pe noi astia ignoranti.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
cubu scrie:satanel, du-te bre la altii cu cacaturile astea, convinge si tu niste adventisti sau intercostali din aia, lasa-ne...
o sa caut ma shi niste adventisti ptr tine ... ( multumit ??? ) and fuckoff

-
piskeshu scrie:Ba Chiola cum dracu poti fi atat de prost? Sincer ma mir cum dracu ai invatat sa scrii si sa citesti, la cata prostie poti debita. Du-te si omoara-te pt. Satana ca s-ajungi in iad sa vezi acolo numa pizde bune si muzica black si iarba si tot ce vrei tu, nu ne mai plictisi pe noi astia ignoranti.
- pei simplu .... ma trezesc obosit .... ma bag in pat tot obosit ....
- cand ma trezesc beau 3 cafele .... fumez 1-2 pachete de tigari pe zi ....
- ma joc vreo 2 ore cu pisicuta mea ....
_si cand ies p'afara ma plictisesc de toti si de toate ..... cu toate astea traiesc si nu ai ce sa-mi faci , sa ma ataci nu poti , dreptate nu poti sa ai /.. (decat sa crezi u ca ai ) si sunt multe chestii care nu trebuiesc aici si acum .... dar io te respect chiar daca tu poate ca nu ma respecti ... :/
daca chiar vrei sa mai vb ... deschide un subj ... (chiola vs piskeshu) .... si vb acolo cat vrei tu .... . ( nu vedeti ca toti evitati subj ??? ) .... va mai zic odata. .... ( SATANISM PRO SAU CONTRA ????? asta e subj ... nu uitati) ......
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma