)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ma pish cu bolta pe forumu lu miraculosu dar cum tz-ai putea inchipui frodata tu cu mintea ta (eufemism) ca mi-as putea pierde tinpu citindu-ti ineptiile dintr-un jurnal ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
omg ,se pare ca domnu' Sitchin are dreptate.. au gasit'o:
http://pr.caltech.edu/media/Press_Releases/PR12724.html
http://www.gps.caltech.edu/~mbrown/planetlila/index.html
http://pr.caltech.edu/media/Press_Releases/PR12724.html
http://www.gps.caltech.edu/~mbrown/planetlila/index.html
odi et amo
- adonys
- Junior Member
E blasfemie sa-l compari pe Aurolacul cu tine, matei sau altzii
asa cum ilustrul poet adrian paunescu a declarat candva, mai demult, ca ie cel mai mare poet pe care l-a dat neamu romanesc.

-

Love2Fly scrie:mmmm.... dar ale Aurolacului ti-au placut?
E blasfemie sa-l compari pe Aurolacul cu tine, matei sau altzii!! Cazul e valabil si pt. Ilustrul Dornea (Mr. Teo pt. cunoscatori)
eu am adus vb de Aurolacu fiindca am vazut ca scria tot felul de questii ilogice si la un moment dat aiu zicea ca: "de acum incolo numai jurnalul lui il voi citi". nu i-am citit tot jurnalul... de fapt, nu l-am citit deloc... am citit doar citatele postate la comentarii.
Dar de ce zici ca ar fi o blasfemie? te referi cumva la faptul ca ei postau trasnai intentionat si ca, eu as posta precum jiji0215?
Fals!
- ShortcutToHell
eu am adus vb de Aurolacu fiindca am vazut ca scria tot felul de questii ilogice
te referi cumva la faptul ca ei postau trasnai intentionat?
Nu erau "chestii ilogice"/trasnai ci chestii subliminale de o mare frumusetze artistica ce au incantat sufletul multor useri, chestii pe care tu nu ai cum sa le intelegi.

asa cum ilustrul poet adrian paunescu a declarat candva, mai demult, ca ie cel mai mare poet pe care l-a dat neamu romanesc.
...la fel cum Becali este cel mai de seama filozof pe care l-a dat Romania (fiind singurul NASCUT filozof)

-

Love2Fly - Junior Member
Love, cand am scris mai sus despre questiile intentionate, m-am referit la ce a "zis " danone odata... cum ca aurolacul e baiat de treaba si ca scrie traznaile alea ca sa va aduca voua un zambet pe buze (ceea ce incerc sa fac eu cu Matei).
acuma se pare ca parerile sunt impartite. eu raman la vorba lui Danone.
acuma se pare ca parerile sunt impartite. eu raman la vorba lui Danone.
- ShortcutToHell
eyewitness scrie:ma pish cu bolta pe forumu lu miraculosu
gisu lapu, eye-ule !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
...pun pariu ca ti-a fost dor din moment ce ai ajuns sa joci jocuri pe net
ce e cu malitiosul "ai ajuns", zic merci ca am avut treaba mai putina azi si am apucat sa joc pe net. iote-te la el.
si apropos, un coleg de-al meu s-a intors de la mare batut de tzigani in parcarea nushcarui hotel din constantza, e la moda sport sangeros la voi acolosha?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- ShortcutToHell
bun...dar sa nu fie si pe IP. macar sa citesc si eu p'aci 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
acu vad ca ieri v-ati cam batut pe stadion p-acolo, la meci? cum a fost? cine a inceput? ce treaba aveti cu oamenii din baru' ala?
voi ati preluat modelul ultras sudamerican?
voi ati preluat modelul ultras sudamerican?
-

Daimon - Mesaje: 5074
dar sa nu fie si pe IP
nici vorba, sunt drastic, pe ip, apartament, titan, masina, shaorme, cehesti, tot miraculosule, absolut tot, sa vii in jenunchi sa cersesti un codru de franzela sh-un polonic de apa

-

E suficient sa-i pui pe nenorocirea aia de conexie la internet si restu' vine de la sine caci internetul il face sa stea in apartament (titan), internetul il face sa se duca la Cluj cu masina si tot internetul (indirect, prin oamenii cunoscuti pe net) ii da shaorme si beri cehesti 

-

Love2Fly - Junior Member
ento, bine ca mi-ai zis:
miraculosu, ban pe internet
miraculosu, ban pe internet

-

eyewitness scrie:miraculosule, daca jiji a decretat chestia asta atunci in locu tau mi-as schinba tuata garderoba asortand-o dupa povetele lu jiji. vedea-te-as in roshu conplet cu pantofi negru cu roshu
D€CR€T scrie:Va urasc din suflet pe cei care folositi verbul a decreta in mesaje ca atunci cand dau search dupa numele meu (da, shi?!) imi gaseste o gramada de posturi irelevante.
Nu te poti abtine nu?

-

cutuma© - Mesaje: 3047
eyewitness scrie:de ce bre? se consemneaza in anale, dinapoia lu ficus castigatuarea supercupei romaniei in 2005.
analfabetule. pluralul este anusuri.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sa fiu cu okii-n paishpe prin zona, mama lor de tzigani
ce flufanelo, vrei sa-i faci pe tzigani la bozonare?

-