Comentarii la concursul de genialitati
si am pucat sa traiesc sub comunisti si sa si inteleg cat de cat
mai ierea unu pe forum care a afirmat ca a trait supt comunisti si cunoajte, in 89 avea 5 ani

pisi, tu nu ai inteles ce vor uaminii de la tine ceea ce este grav. intrebarea ta este fuarte generala pentru ca are o doza imensa de subiectivism atata timp cat TU personal consideri ca evenimentul respectiv ar fi cel de-al doilea pas maret al omenirii (afecs chiar ti-a sugerat sa reformulezi intrebarea). io consider ca abolirea regimului comunist, kantemir poate considera eradicarea analfabetismului in lume, alienor poate aparitia noii formule de chanel 5 s.a.m.d.
deci tu personal decretezi ca un eveniment oarecare este al doilea pas imens al omenirii deci esti subiectiv. altii te pot contrazice, chiar f bine argumentat.
acu te-ai prins pisi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ochisorule, nu e vina mea ca tu nu ai citit cu atentia intrebarea. oricum, am sa subliniez cuvantul respectiv, poate'asa o sa vezi si tu mai bine despre ce este vorba:
cat despre partea cu urmatorul mare pas al omenirii, permite'mi sa consider, in imaginatia mea bolnava, ca pot numi un eveniment ce priveste rasa umana in totalitea ei, cat si viitorul posibil al acesteia si poate insasi existenta ei, unul dintre marii pasi ai respectivei omeniri. oi fi eu tampit si nu'mi dau seama ca nu merita titulatura respectiva
PS: si pentru imbogatirea cunostintelor tale personale, te rog sa iei la cunostinta faptul ca'n '89 eu aveam respectiv 15 anisori.. tu cam cati aveai pe atunci de te pretinzi un atat de mare, fin si profund cunoscator al vremurilor respective?!!
si ca sa fie si mai clar (in caz ca nici asa nu intelegi), putea'ul respectiv exact asta si subliniaza, o posibilitate, ce include eventualitatea unei speculatii si mai include de asemenea si eventualitatea existentei unei oarecare doze (mai mici sau mai mari) de subiectivism a celui ce'a postat respectiva intrebare. poate c'acum o sa'ntelegi..adonys scrie:ce eveniment petrecut in martie 1989 ar putea reprezenta al doilea mare pas pentru omenire?
cat despre partea cu urmatorul mare pas al omenirii, permite'mi sa consider, in imaginatia mea bolnava, ca pot numi un eveniment ce priveste rasa umana in totalitea ei, cat si viitorul posibil al acesteia si poate insasi existenta ei, unul dintre marii pasi ai respectivei omeniri. oi fi eu tampit si nu'mi dau seama ca nu merita titulatura respectiva

PS: si pentru imbogatirea cunostintelor tale personale, te rog sa iei la cunostinta faptul ca'n '89 eu aveam respectiv 15 anisori.. tu cam cati aveai pe atunci de te pretinzi un atat de mare, fin si profund cunoscator al vremurilor respective?!!
odi et amo
- adonys
- Junior Member
aiu, m-ai lovit.. adica dupa ce ca sunt inculta, mai sunt si frivola 
adonys, contemporaneitatea cu un eveniment si varsta pe care o aveam la momentul producerii lui nu-s asa relevante.. Mai degraba sunt relevante cunostintele si interesul pentru aprofundarea unor chestii... Ca altfel, dac-o luam asa, nimeni n-ar trebui sa vorbeasca de dictatul de la Viena, cel mult cei ai caror bunici au trait din plin evenementu, .... ca duar nici nu eram nascuti pe atunci

eyewitness scrie:cel de-al doilea pas maret al omenirii .... alienor poate aparitia noii formule de chanel 5
adonys, contemporaneitatea cu un eveniment si varsta pe care o aveam la momentul producerii lui nu-s asa relevante.. Mai degraba sunt relevante cunostintele si interesul pentru aprofundarea unor chestii... Ca altfel, dac-o luam asa, nimeni n-ar trebui sa vorbeasca de dictatul de la Viena, cel mult cei ai caror bunici au trait din plin evenementu, .... ca duar nici nu eram nascuti pe atunci

- Alienor
- Junior Member
tu cam cati aveai pe atunci de te pretinzi un atat de mare, fin si profund cunoscator al vremurilor respective?!!
pisi, nu te hazarda c-o furi asa ca ciocu mic si joc de glezne
si ca sa te fac sa intelegi ideea si scopu concursului nostru, cum iti suna tie intrebarea :
"ce poezie a lui eminescu ar putea reprezenta cea mai buna creatie a sa?"
cate raspunsuri ai? exact cate poezii a scris eminescu. poate cineva sa dea un verdict?
pisi, acu ai inteles sau iti fac o legenda?
-
adonys, ce rost are s-o mai lungim? mai bine da raspunsul si nominalizeaza pe cineva sa puna o noua intrebare.
eyewitness, ai ceva impotriva lu' Chanel No. 5, unicul, the best ever etc etc
? ia spune, ca-s nervoasa 
eyewitness, ai ceva impotriva lu' Chanel No. 5, unicul, the best ever etc etc

............................
- sin ella
pe cuvantul tau? si stii tu care este cea mai buna poezie a lui Eminescu? sau oricine altcineva? poate c'ar tb sa'ti aplici tie insuti chestia cu ciocu' mic si joc de glezne.. la fel si cu legenda, da' nu uita s'o faci in culori ca s'o intelegi mai bine 

odi et amo
- adonys
- Junior Member
amice, scuza-mi inpolitetea dar esti complet...naiv
m-ai lamurit deci pa!
wegf: o curiozitate, tie chiar iti place postura de a te face permanent de cheche?
m-ai lamurit deci pa!
wegf: o curiozitate, tie chiar iti place postura de a te face permanent de cheche?
-
cred ca raspunsul asteptat de adonys l-a dat alienor si avand in vedere ca cu acesta nu se poate discuta omeneste si ca in loc sa dea un hint sau raspunsul corect prefera sa se faca de cacao, io zic sa puna alienor intrebarea urmatoare ca sa nu ne enervam pe degeaba. voi ce ziceti?
vedeti si voi ce s-a intamplat in martie 1989:
http://ufocasebook.com/phobos2.html BOO! vin extraterestrii! fujiti! ascundeti navetele spatiale
edit: deci da, mesajul asta a sosit cu trei minute prea tarziu.
vedeti si voi ce s-a intamplat in martie 1989:
http://ufocasebook.com/phobos2.html BOO! vin extraterestrii! fujiti! ascundeti navetele spatiale

edit: deci da, mesajul asta a sosit cu trei minute prea tarziu.
- sin ella
eyewitness, ai ceva impotriva lu' Chanel No. 5, unicul, the best ever etc etc ? ia spune, ca-s nervoasa
duamne fereste, voiam sa zic kenzo da mi-a scapat porunbelu cu chanelu

-

bre adonis aici e pe dovedibile tati, io zic ca intrebarea ta e cea mai mare prostie scrisa pe fc de la posturile invincibilului incoace, de ce nu te limitezi bre la kterinca si aberatzii unde esti in elementu tau?
lasatz bre baietu, voi stitzi care ar putea fi CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT PENTRU OMENIRE? abar navetz ca inca nu e, o sa fie data la care o sa manance aiu primu dovlecel

satz traiasca ionuzzu aiule

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
satz traiasca ionuzzu aiule
ba pardon, sa-i traiasca lu nocti

CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT PENTRU OMENIRE? abar navetz ca inca nu e, o sa fie data la care o sa manance aiu primu dovlecel
aia va fi apocalipsa bre

vedea-te-as seara de seara pan la sfarsitu vietii mancand numa la macdonalds

-
Adonis, daca tot ne-ai fiert atata zi-ne si noo in doua fraze ce s-antanplat asa epocal cu naveta aia... nu ne trimite pe noi sa guglam, si in limbi straineze pe deasupra..
Plus ca io traiesc in continuare cu incertitudini.. am fost p-aproape da n-am nimerit-o.. am un sentiment de nereusita, de lucru neterminat
Plus ca io traiesc in continuare cu incertitudini.. am fost p-aproape da n-am nimerit-o.. am un sentiment de nereusita, de lucru neterminat

- Alienor
- Junior Member
vedea-te-as seara de seara pan la sfarsitu vietii mancand numa la macdonalds
aidi bre ca acolo mai gasesti cate un coltzunash, o placintzica, o inghetzata, asta nu ie blestem culinar, ie ok. sau vrei sa termin salaru in 3 zile?
sinela abar n-ai, scrie acolo alb pe negru ce are o valoare covarSHIToare: "Just maybe, WE ARE NOT ALONE!"
asta imi aduce aminte de xfiles, mai epocal decat xfiles nu crez ca ierea ca aia avea opmuletz multzi de toate felurile.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
al naibii hercule... deci n-a reusit, eh?
si io, care taman ce gasisem za lost labor of hercules
http://www.math.tamu.edu/~harold.boas/courses/math696/Maple-Hercules.html
ie cu cifre si x la puterea nushcare, deci n-am inteles mai nimic

si io, care taman ce gasisem za lost labor of hercules

http://www.math.tamu.edu/~harold.boas/courses/math696/Maple-Hercules.html
ie cu cifre si x la puterea nushcare, deci n-am inteles mai nimic

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Aiu La Fel De Rau scrie:a futut 49 din cele 50 de fiice ale nu jtiu carui rege plm intr-o nuapte ( auzi sin ello)
aud. are careva datele de contact ale lui Hercule?

vreau sa-l felicit. la ce va gandeati?

- sin ella
o fi o descriere codificata a executiei din nuaptea respectiva, amfora reprezentand pantecul femeiesc, iar x la puterea nushcare numarul de intrari si iesiri
deci da, zic astia ca hercule a turnat pi unitati de smaltz in amfora, pana a umplut-o, apoi a scurs smaltzul, lasand doar o ramasita sa acopere suprafatza interna a amforei.
ce frumos, ce metaforic

ce frumos, ce metaforic

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Pai tata lor le-a facut fete, H le-a facut femei.
baji tu mana-n foc pentru 49? io n-aj baga nici macar pentru una

-
Acu serios, intrebare pentru matematicieni, care ieste solutia/ecsplicatia la acest paradox ? adica ala al corpurilor cu suprafata infinita si volum finit?
(daca raspunsul ie cu integrale , aptzinetzi-va, ca nu-nteleg..
)
Mai iera un obiect d'asta (imaginat) , buretele lu nustiucine, cu un cub strapuns de o mie si una de retele ce se intrepatrundeau .. Asta imi da o ecsplicatie asupra modului in care poa-sa creasca suprafatza unui corp, mult de tot, fara sa i se modifice volumul... dar pana la suprafatza infinita? cre-ca trebuie sa mai fac liceul odata, cu matematica 6 ore in fiecare zi.. .
(daca raspunsul ie cu integrale , aptzinetzi-va, ca nu-nteleg..

Mai iera un obiect d'asta (imaginat) , buretele lu nustiucine, cu un cub strapuns de o mie si una de retele ce se intrepatrundeau .. Asta imi da o ecsplicatie asupra modului in care poa-sa creasca suprafatza unui corp, mult de tot, fara sa i se modifice volumul... dar pana la suprafatza infinita? cre-ca trebuie sa mai fac liceul odata, cu matematica 6 ore in fiecare zi.. .
- Alienor
- Junior Member
eyewitness scrie:baji tu mana-n foc pentru 49?
Ei, in vremea aceea, cand "eroii" erau atat de putini...
S-apoi noi stam sa ne intrebam daca "baji tu mana...", pe cand H n-a mai stat sa discute si sa puna intrebari. Io creca a spus scurt:
"Alinierea !" (nici nu prea era timp de discutat, ca se grabea)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
eyewitness, gaga si cred ca si nocturna ar tb sa va luati de mana si sa v'aruncati de pe'o stanca.. ceva.. v'ati face un mare bine.. asta e tot ce'am sa va spun, ca mi s'a facut greata sa incerc sa discut cu de'alde voi..
da' de, asa e cand pe unii oameni nu'i duce mintea sa discute in contradictoriu si sa foloseasca argumente intr'o discutie, recurg la solutia "salvatoare" cea de toate zilele: pumu'n masa si "bah esti ionutz bah".. halal! in locul vostru m'as ascunde intr'un colt si m'as face cat mai mic, doar doar nu m'o vede nimeni, insa prostii nu's prosti destul pana nu sunt si fuduli, adica repsectiv pana nu se cred cei mai tari si nu se dau in nitelus si anume spectacol..
da' de, administratorii sunt cei mai destepti, frumosi, inteligenti, culti si au intotdeauna dreptate, lol
PS: si'n plus, stimabililor, intrebarea mea se referea la un eveniment (respectivul incident) care este foarte palpabil si la o anume interpretare, sugerata de cuvantul poate, care e posibil sa fie adevarata sau doar o simpla speculatie. scuzati'ma ca v'am pus in asa dificultate cu intrebarea respectiva si mai ales scuzati'ma ca nu sunteti capabili sa intelegeti limba romana
da' de, asa e cand pe unii oameni nu'i duce mintea sa discute in contradictoriu si sa foloseasca argumente intr'o discutie, recurg la solutia "salvatoare" cea de toate zilele: pumu'n masa si "bah esti ionutz bah".. halal! in locul vostru m'as ascunde intr'un colt si m'as face cat mai mic, doar doar nu m'o vede nimeni, insa prostii nu's prosti destul pana nu sunt si fuduli, adica repsectiv pana nu se cred cei mai tari si nu se dau in nitelus si anume spectacol..
da' de, administratorii sunt cei mai destepti, frumosi, inteligenti, culti si au intotdeauna dreptate, lol
PS: si'n plus, stimabililor, intrebarea mea se referea la un eveniment (respectivul incident) care este foarte palpabil si la o anume interpretare, sugerata de cuvantul poate, care e posibil sa fie adevarata sau doar o simpla speculatie. scuzati'ma ca v'am pus in asa dificultate cu intrebarea respectiva si mai ales scuzati'ma ca nu sunteti capabili sa intelegeti limba romana
odi et amo
- adonys
- Junior Member