asa cum este logic, sly a facut pentru a doua oara in viata un lucru accesibil multora. mai greu, dar a reusit. culmea, pana si foca l-a realizat. dar cum acest thread nu este dedicat prostiilor, sa revenim la prietenul Danei (ex-Hi-Q) sau al gagicilor care candva au compus trupa Blondy.
La multi ani, bre, sa crejt mare si sa o faci (sa schimbi prefixul, ca la asta ma refer) si a treia oara.
a doua oara
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
a doua oara
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani, sly ! multa sanatate, bucurii si tot ce-ti mai doresti.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
sly scrie:nu ma asteptam sa am un thread special
adica are stii tu cine si sa nu ai tu? sa fim seriosi.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
e placut sa vezi ca lumea nu te uita
totusi simt ca am imbatranit cu un an desi am implinit o varsta destul de frumoasa la care ar trebui sa am aripi si sa zbor

totusi simt ca am imbatranit cu un an desi am implinit o varsta destul de frumoasa la care ar trebui sa am aripi si sa zbor

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii