C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nae cinefil » Mie Aug 03, 2005 3:07 pm

poi cat sa dau bre cecule? doo botoane de albalux 2, ca tot acolo da!
ie bine? batem palma?

aiule, vezi ce bine ierea de stateam io pe p**a mea shi nu intram pe feceu? amu rau` ie comis! ce sa fac sa-tz treaca amaru`?

te-ajut io cu bendixele si culbutoarele alea?

gigicifre straix 2!http://www.fanclub.ro/showthread.php?goto=lastpost&t=15101
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mie Aug 03, 2005 3:11 pm

tzam sters file, mai bine ai baga matale sa-l intrebi daca "scent" de la onioniss are :D

te-ajut io cu bendixele si culbutoarele alea?

ce te face sa crezi cash stii cei alea? in plus, nam nici honda ~p
sunt curios daca mantyreaba de varsh :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mie Aug 03, 2005 3:21 pm

k!
bre, gata canshepe meciurili!
hai ai nojtri!
imi iau borurile de la palarie shi plec! pa!

p.s.: aiu, casa nu te las neraspuns la intrebare, shtiu ca shtii ce ie alea(cre ca ie shi dovada fro cateva sute de pajini in urma).

io de alea de pejo l-am intrebat pe bune, ca le-am schimbat la mine shi alte cuvinte nu shtiam!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde paiacec » Mie Aug 03, 2005 3:28 pm

doo botoane p-un boton?ai ca merje!ne batem la palme.

Danone, nu-m trebe ploaie d-aia din sud ca e nashpa shi dup-aia im scotzi oichii ca m-ai racorit shi nushtuce.io ashtept cuminte aciisha grindina.Tre sa vie odata sh-odata!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde weed13 » Mie Aug 03, 2005 3:31 pm

helau. la fel de cald si la voi? lafel ca filu,si io am inteles ca cica vine inundatii pe mures, gurghiu si bistrita. cred ca se referea la cat de transpiratz o sa fie uamenii...
weed13

Mesajde nae cinefil » Mie Aug 03, 2005 3:31 pm

care zicea bre ca "ploaie" la nushce coplanetari inseamna "poola"? d-ai vrai?:)

mi se paru ca baga uidu capu pe usha, da` cand sa ma uit mai bine, disparu!

aipa!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde paiacec » Mie Aug 03, 2005 3:34 pm

Pa shi io!Ma intorc pe la shapte!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde weed13 » Mie Aug 03, 2005 3:34 pm

asa mi so parut si mie.
weed13

Mesajde baixinho© » Joi Aug 04, 2005 8:18 am

lalei

ha-i, ca nu mae mult pana luni.

tuin gat pe fundasii lu shelburn.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Joi Aug 04, 2005 8:30 am

mneatza! de fabt, cred ca dimineatza, ca afara e mai rau ca la eclipsa! nush ce nori ie ajtia de nu razbejte lumina pin iei!

alfel, asara m-am culturalizat pin participarea in mod pasiv la un kirchen konzert aicishea. un lucru eshceptzional de-l fac cei catziva sashi ramashi in urbe ie organizarea den cand in cand, cu precadere miercurea, a unor concerte de orga, cor, vioara shi multe alte chestii care luate impreuna(shi chiar separat uneori) gadila in mod placut urechea! mai ales ca se petrec in biserica evanghelica den bistrita(care ie aicea de pe la 1200 shi ceva), deci se saundu ie bestieal. asha ca, in concluzie, asar m-am delectat cu nejte schumann, mendelssohn bartholdy shi-nca fro catzva mai necunoscutzi mie.

o alta parte faina o fost corul, care-o cantat in latina. noroc ca ierea o tanti la intrare care cant te vedea ca dai busna inuntru(unde ierea racoarea racorilor-ce a.c.?) striga in shoapta(sic!) "Halt!" shi cand te-ntorceai spre ea c-o privire tampa pe fatza itz intindea candid o brosurica-program cu tuate versurile ce urmau a fi cantate in latina. bineintzeles ca se gandisera shi la cei care nu shtiau latina shi tradusesera totul in...teutona.:)

alfel, corishtii aia venitzi tocma din Pfalz m-a impresionat atat de mult, incat dupe concert am fo sh-am probat nejte cateva "berea numaru unu in germania". deshi cheia nu erea la mine shi m-am descurcat cu bricheta, a fost ummoglich!

voi?
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Aug 04, 2005 8:38 am

ciuciu ploaie da am o veste: ceaushescu iz bec. si ca sa navem vorbe ca fac posturi fara dovezi iete:

1. tot, da TOT drumu a fo coloana de buldozere, tractoare, buldozerashe si tudor vladimireshti. merluc pana az nam mai vazut asa ceva. (printre ele era o duba pe care scria: sucuri racoritoare "Valeriana", gustul fericirii~p)

2. az penurie de bemveuri si mertzane in schimb zeci si mii de dacii d'alea ca leteicsu meu (ca asha zicea politzia, be doishpe leteics, trage pe dreapta). cu bare de schier si rugina sub actzipilde, ca pe vremi.

3. shobolani! nam mai vazut de pe vremea lu ceashca, desi in salajean nu prea ierea pin centru noaptea colcaiau, acu vazui doi in doamna ghica, mergeau de sub masina sub masina.

4. se sapa. pe stranga, pe dreapta, pe trotuar si pe carosabil, pe spatziu verde, pe peste tot, se sapa in draci.

5. (asta ie dovada macsima ca inpushcatu nu ie mort): am vazut o dacie nova CU MILEURI! avea in dreapta soferului, avea in spate supt catzelushu care dadea din cap, avea mileuri bre.

guzmornin, az munc.

edit: naie noi neam culturalizat mai intens ca tine asa sa jtii, am ascultat steaua pe fond de splash si shakil o nil, na :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Joi Aug 04, 2005 9:04 am

lalei

greu bre, in ritmu asta dau in primire pana la sf marie mica sau mijlocie, abarnam care da nare inportanta.

fiecare zi ie dedicata berii, plm deo luna am festivalu berii acasa

apa din balta e ciorba, cu putina vegeta si nijte dovlecei taiati marunt o dreji sio pui la gagalina pe tred

un prieten asear a matrasit florile nevestimi. io am inteles, hai ca nu nimeresti so baji in cosh da sa nu nimerejti nici instalatia, inel, panou, stalp de sustinere?

asear comentatoru lu meciu chefere cu ceilalti zicea ca chefereu va face un transfer bonba pana sancbata, il ia pe ilies de la rapid oferindui salar de 100 mii ieuroi pe sezon. la 5 minute pe tevereu tecst vazui ca un mare jucator american de baschet se transfera la alta echipa, maiami hiit, cu un salar pe sezon de 100 miliuane para. creca diferente ie cauzata de scaderea brusca a dolarului

o zi buna de carcoteala si forumeala va urez, fara munci si alte prostii si soncheiati cu bere
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Aug 04, 2005 9:37 am

neatza
asara am fo la circ pe ghiencea. neste baieti romani se juca cu mingea cu neste ciobani. rezultatu a fo amuzant.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nae cinefil » Joi Aug 04, 2005 9:59 am

ceaushescu iz bec
confirm! duoar ce sh-o revenit curentu, ca staturam juma de ora in bezna! mi-am adus aminte momente placute de acu fro 16 ani!

neste baieti romani se juca cu mingea cu neste ciobani
tot berbecali sereacu!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Aug 04, 2005 10:58 am

fara munci si alte prostii si soncheiati cu bere

cobe ce ejti :D ie munci din plin si berea ie ascunsan seif la un uom rau care ia dolarii la uameni buni.
gaga

Mesajde nae cinefil » Joi Aug 04, 2005 2:16 pm

bre, cica se spala mocheta shi tre sa eliberez biurou, ashea ca, cu regret, va salut shi va urez berereceshimulta!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Joi Aug 04, 2005 2:49 pm

deci la noi la firma se face neste trebi de mare egzcepte de genu ca e folbal odata pe sapt pe banii lu firma
si se duce un coleg alu meu de birou le sefu al mare, vb cu el despre inchiriere teren folbal si tenis + bere si suc.
sefu mare zice:"oke da fara bere"
merje colegamiu la conta...vb si totu e oke
porma se duce la fata cu comunicarea s-o ruage sa arunce si ea un text cu informatiile astea la toti angajatii. citeste tanti ce citeste si porma ii comunica: "ntz, fara suc ca nu e etic".............

bag ploaia, io nunteleg niica (Ceea ce stiu ca e normal). Nu e etic din cauza ca io aj bea bere au cum?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Joi Aug 04, 2005 3:10 pm

fatza de tanti aia de la firma de computere care a prelunjit programu cu juma de ora fumatorilor asta e fics plici.

amr o zi pana la doo evenimente inportante: concediu si concert LOST. aiu, ne vedem tot acolo sau direct langa scena?
gaga

Mesajde weed13 » Joi Aug 04, 2005 3:26 pm

serustoc si voe buna. o prins aseara nejte uameni rai pe aicia care o dat cu var la peste pe mures. ceea ce io cam deranjat pe pesti, ca nu stiau daca ie var stins sau nestins.
in rest, mio spart masina, da nu o furat decat 20 de sidiuri si doo canistre cu motorina.
daca im puteti traduce careva, vas ramane indatorat: http://www.campingdemuie.nl/
weed13

Mesajde eyewitness » Joi Aug 04, 2005 3:40 pm

aiu, ne vedem tot acolo sau direct langa scena

normal ca langa scena, ce trico sami iau de data asta?

ala cu organistu din profil? ce zici?

uidule, vreau si io var bre, daca mai pescuiesti ceva trimitemi si mie
eyewitness

Mesajde weed13 » Joi Aug 04, 2005 3:42 pm

de ce cand am zis uameni rai teai gandit la mine?! :D lasa ca tu merji la constanta doo luni, vin si io prin sept, si tii aduc personal. sau tu vrei un văr ?
weed13

Mesajde gaga » Joi Aug 04, 2005 3:50 pm

nu o furat decat 20 de sidiuri

sper ca nu era si cd-ul LOST cu otografe? ca sa trebe satz iau altu, legal, de la magazin ~p~p

hdfs: aiule iatz unu d'ala normal cu capete de mort sa nui complexezi pe baietzii de la Gothic care o sa cante dupa aia :D
gaga

Mesajde weed13 » Joi Aug 04, 2005 3:53 pm

ntz, nu iera ala, penca io nu am sidi cu lost cu otograf, nu stiu din ce cauza...
weed13

Mesajde gaga » Joi Aug 04, 2005 4:04 pm

loi fi vandut ~p~p ca e supervaloare
gaga

Mesajde baixinho© » Joi Aug 04, 2005 10:56 pm

gaga scrie:loi fi vandut

si a dat si bani ca sa-l "marite".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Aug 05, 2005 7:48 am

Desteapta-te romane! Traiasca capra vecinului scria pe o petarda de dacie papuc. Cacofonie scuzata de o buna initiativa :D

iaodi azi se fac trei saptamani de cand se dovedeste zi de zi de ce se cheama timpu' probabil. zi de zi la radio ne ameninta cu ploile de seara care canci, luni cica ploo diseara si se strica vremea pana-n uichend, marti ca ploo diseara si se strica si in uichend, iar miercuri anuntzau apoteotic sa ne caram de la mare (aia care suntem) ca e prapad de ploi si grindini care vor culmina in uichend. azi ie vineri, trei sactamani de ciuciu si ma gandeam la bietu nea marin, mare dreptate avea cand zicea: de ce n-or zice astia "vremea o sa fie probabel nici noi nu stim cum"

az ie ultima zi inainte de evenimente si las cu linba de conced sa aive aiu grija de forumurile mele cat o sa colind, adica vo sactamana, sa dea la cap stie el cum.

guzmorning.
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Aug 05, 2005 8:01 am

lalei

raspoimaine e luni.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Aug 05, 2005 8:04 am

laleo

azi incepe circu diviziei A la tzurca autohtona. un mare necunoscut tzurcanjiu de la echipa de dinapoia lu ficus a declarat ca anu asta numa poli tim ar putea emite pretentii la titlu in rest muie. sa-i vaz pe mujisti la galati daca nu seneaca in dunare
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Aug 05, 2005 9:18 am

gutuví£ntag!

motto:
"Priplata, nu uita
Te gasim shi-n Cehia!"

3100 de pasapoarte confiscate!

:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Vin Aug 05, 2005 9:29 am

ma leshi, egzact in ziua cu isteria a venit neamurili mele foarte legale din italia si au stat la bataia de joc a vamesilor, au incuiate veceurile si cand o babutza (au stat noo ore in vama) la fel de legala care venea de la ficasa a vrut la baie vameshu i-a zis "n-ai o punga, pishaten punga"

asa ie cand investeshti tartanu cu umpic de putere se vede tzaranu boier si se pisha pe tine ph00tui in gura.
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare