Muzica reggae in Romania

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Muzica reggae in Romania

Mesajde MadMax » Mie Apr 24, 2002 2:55 pm

In afara de El Negro, mai stie cineva formatii romanesti care canta reggae? Ca eu nu...Ma refer la reggae adevarat si nu ragga sau alte derivatii (sau deviatii inspre alte stiluri - hip hop de ex.)

Mie personal imi place foarte mult cum canta baietii de la El Negro..."Mi-e dor de tine" e o piesa foarte reusita!
Chiar daca nu suntem o tara din zona Caraibelor (patria reggae-ului, daca nu ma insel :con: ), baietii astia arata ca se poate face reggae si fara sa fi jamaican :D Parca se apropie usor de UB40...

Alte pareri? (decente, va rog)....rrrite man? ;)
MadMax
Junior Member

Re: Muzica reggae in Romania

Mesajde Baluba » Joi Apr 25, 2002 3:20 pm

Ma, si mie imi plac El Negro, dar nu i-as asemana cu UB40. Eu personal nu pot sa-i sufar pe-astia. Au un stil mult prea impersonal, chestie care nu prea se potriveste cu genul (sa nu-mi sariti in cap pe faza asta).

Nu prea mai cred ca sunt alte formatii de reggae la noi, deoarece nu prea se vinde, chestie care se vede si din calitatea dubioasa a videoclipurilor.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Apr 26, 2002 2:06 am

Shi mie imi place ElNegro...suna binisor...da alte formatzii de raggae pe plaiurile mioritice nu prea am ami vazutsi/sau auzit....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde inadia » Vin Mai 03, 2002 12:28 pm

El Negro
:o
mie imi place foarte mult formatia asta.in plus ii cunosc pe baieti si stiu ca tot ce fac fac cu pasiune si cu dragoste.ptr ei muzica este pe primul loc.
ce canta ei?reggae...cu putine influente de la bob marley,ub40 si altii.dar canta un stil pe care nimeni nu a indraznit sa-l adopte in romania.si canta live!!!!!!!!!!!
mie mi se pare una dintre cele mai bune formatii romanesti dar din pacate nu multi asculta genul asta de muzica.dar dupa cum stevie spune
un sut in fund =un pas inainte
.
si are dreptate!:cool:
inadia

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii