Cea mai tare trupa
85 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Cea mai tare trupa
Cu toate ca nu sunt acelasi gen hai sa vedem overall care sunt preferatii ...
-
Guppy - Mesaje: 414
Re: Cea mai tare trupa
Initial trimis de Guppy
Cu toate ca nu sunt acelasi gen hai sa vedem overall care sunt preferatii ...
bah dupa mine ..cei mai cumegi sunt mafioti ..cei mai misto sunt parazitii ...da eu sunt cel mai tare in bucuresti asa ca daca nu ma respecti .... te pun sa porti "ochelari"sa vezi si viziunea mea la lucruri!! _ _
pace si respekt """yoooooo OO
¯
- Vizitator
Re: Re: Cea mai tare trupa
bah, mi se pare ca mafia shi parazitii s-au cam cacat pe ei in ultima vreme. cel putin ultimul album parazitii e super-imbecil. pareca e iarta-ma reeditat. nu mai au inspiratie si imi pare rau ca o spun. maifa nu am ascultat ultimul album.
---------
am vazut o chestie pe un forum Dr. Dre (pe care eu il consider tatal tuturor raperilor de azi) multora nu le pasa ca dre e gay sau ca locuieste "in the hills". multora le place doar muzica lui. shi el face muzica buna, muzica care place. shi face asta in loc sa se dea mare pe ici si colo. ar trebui sa le fie o lectie astora, care, in loc sa se dea mari pixului meu, mai bine ar pune mana dracu shi ar face o muzica mai de doamne ajuta!!!
voi ce ziceti???
---------
am vazut o chestie pe un forum Dr. Dre (pe care eu il consider tatal tuturor raperilor de azi) multora nu le pasa ca dre e gay sau ca locuieste "in the hills". multora le place doar muzica lui. shi el face muzica buna, muzica care place. shi face asta in loc sa se dea mare pe ici si colo. ar trebui sa le fie o lectie astora, care, in loc sa se dea mari pixului meu, mai bine ar pune mana dracu shi ar face o muzica mai de doamne ajuta!!!
voi ce ziceti???
- Vizitator
R.A.C.L.A. forever!
Dupa parerea mea sunt cei mai buni , mai ales referindu-ma la lirica si la subiectele abordate!Oricum , de ce sunt sigura ca "overall" altii o sa fie preferatii!
A...inca ceva...de ce bagati Ca$$a Loco la hip-hop?
A...inca ceva...de ce bagati Ca$$a Loco la hip-hop?
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
The best white rapper MnM
For EMINEM`s fans:the best is always hy!!!Enjoy his work!
The same greatings for:Xzibit,DMX,Mistikal.......but always my respect for Dr Dre!!!He`s the best!
The same greatings for:Xzibit,DMX,Mistikal.......but always my respect for Dr Dre!!!He`s the best!
- DmnAlbert
Re: The best white rapper MnM
Initial trimis de DmnAlbert
For EMINEM`s fans:the best is always hy!!!Enjoy his work!
tu nu esti ala de pe forumul DR DRe din transylvania!!!????
- Vizitator
intodeauna Mafia
salut
nu cred ca Mafia are rivali in hip hop.Mai ales dupa ce a scos
Cuvinte grele si Poezie de strada!!!
nu cred ca Mafia are rivali in hip hop.Mai ales dupa ce a scos
Cuvinte grele si Poezie de strada!!!
- lovaretzu
pentru cei care vor sa stie
In opinia mea EMINEM is the best.
In exprimare si texte pentru ca instrumentalul este al lui Dr.DRE(respect him and Snoop Dog)
Se vede diferenta intre rap-ul din state si cel de la noi.
Totusi Parazitii par sa urce cu Categoria Grea iar Tatae s-a intrecut pe el cu instrumentalul de la POEZIE DE STRADA
pentru alte comentarii contactati-ma
In exprimare si texte pentru ca instrumentalul este al lui Dr.DRE(respect him and Snoop Dog)
Se vede diferenta intre rap-ul din state si cel de la noi.
Totusi Parazitii par sa urce cu Categoria Grea iar Tatae s-a intrecut pe el cu instrumentalul de la POEZIE DE STRADA
pentru alte comentarii contactati-ma
- Vaideanu Cosmin
- Vizitator
- Vizitator
aia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Initial trimis de vladutt
Traiasca Ganja si B.U.G. MAFIA
Cei mai buni dintre cei mai buni
DECENEU VA DA LECTII LA TOTI
aia sa mature stada sunt buni
nu au voce deloc
ar fi bine sa vie sa le dau niste ore
cand au timp(la afoni 50%reducere)
sa ma caute intre 12-19
- walentin
when it comes to hh...
...RACLA forever este motto-ul meu.
hai sa fim seriosi. mafia face muzica doar pentru bani. restul nu conteaza. in hh textele joaca un rol important si ei inca nu au inteles lucrul asta. in schimb au negative bune (pentru ca au mai multi bani - asta pentru cei care cred ca si le fac ei) cu care atrag o gramada de pustani. si versurile lor aberante atrag orice pusti complexat de lumea din jurul lui si il transforma intr-un pericol public.
la familia sunt niste agarici ai mafiei. nu fac decat sa copieze. am vazut si eu o data videoclipul ala cu zilele ca noptile si, desi imi place hh, am ramas degustat de prostitutia muzicala practicata fara jena de membrii lafam. textele sunt mult mai rele decat cele ale mafiei asa ca... nu stau bine decat la capitolul look (deoarece puya este adoratul tipelor bine care cred ca o strada cu multi stalpi de telefon inseamna orgasm multiplu)
sorry daca am fost prea drastic.
hai sa fim seriosi. mafia face muzica doar pentru bani. restul nu conteaza. in hh textele joaca un rol important si ei inca nu au inteles lucrul asta. in schimb au negative bune (pentru ca au mai multi bani - asta pentru cei care cred ca si le fac ei) cu care atrag o gramada de pustani. si versurile lor aberante atrag orice pusti complexat de lumea din jurul lui si il transforma intr-un pericol public.
la familia sunt niste agarici ai mafiei. nu fac decat sa copieze. am vazut si eu o data videoclipul ala cu zilele ca noptile si, desi imi place hh, am ramas degustat de prostitutia muzicala practicata fara jena de membrii lafam. textele sunt mult mai rele decat cele ale mafiei asa ca... nu stau bine decat la capitolul look (deoarece puya este adoratul tipelor bine care cred ca o strada cu multi stalpi de telefon inseamna orgasm multiplu)
sorry daca am fost prea drastic.
- satori
- Junior Member
desi nu mai ascult hip-hop de vreo 3 ani (m-am axat strict pe rock,muzica adevarata ce draq) parerea mea este ca racla sunt cei buni (da intr-adevar rime alese care lovesc adanc)
in rom nu este loc de gansta rap (vezi bug mafia asta incearca sa faca ei) nu mai un nigga din ghetou poate sa 'cante' asa ceva !!!
in rom nu este loc de gansta rap (vezi bug mafia asta incearca sa faca ei) nu mai un nigga din ghetou poate sa 'cante' asa ceva !!!
-
alina - Junior Member
hai mai da'va'n...
un sondaj nu va reflecta niciodata realitatea atunci cand e vorba de calitate pentru ca vezi bine cum zicea Lapusneanu: sunt "Multi da` prosti" ...
deci nu cred ca are rost sa vedem cine e al mai bun intrucat gusturile nu se discuta... e ca si cum ai dezbate despre veleitatile bahice la romani... normal ca un vin dulce si super aromat o sa placa si copiilor de gradinitza... pe cand unul sec nu o sa'l guste decat cei cu gusturi rafinate...
peace out !
deci nu cred ca are rost sa vedem cine e al mai bun intrucat gusturile nu se discuta... e ca si cum ai dezbate despre veleitatile bahice la romani... normal ca un vin dulce si super aromat o sa placa si copiilor de gradinitza... pe cand unul sec nu o sa'l guste decat cei cu gusturi rafinate...
peace out !
-
Dj Strike - Junior Member
Re: hai mai da'va'n...
Bah filozof te-a nascut ma-ta(no offense):))
Pace
Pace
- SHM
- Junior Member
Initial trimis de Dj Strike
un sondaj nu va reflecta niciodata realitatea atunci cand e vorba de calitate pentru ca vezi bine cum zicea Lapusneanu: sunt "Multi da` prosti" ...
peace out !
Uite ca aici nu-ti dau dreptate....
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
- Madalina
- Junior Member
hai mai da'va'n...
faza cu veleitatile bahice e la romani...
si daca nu'mi dai dreptate argumenteaza, asa pot sa zic si eu ca neah uite mie nu'mi place constitutia...
deci hai cu argumente...
si daca nu'mi dai dreptate argumenteaza, asa pot sa zic si eu ca neah uite mie nu'mi place constitutia...
deci hai cu argumente...
-
Initial trimis de Dj Strike
faza cu veleitatile bahice e la romani...
deci hai cu argumente...
vrei argumente? ok... de multe ori oamenii zic care trupa e buna si care nu. deci daca multi voteaza pt aceeasi trupa inseamna ca trupa aia e buna nu? ca altfel nu ar mai vota pt ea... mai vrei?
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
- Madalina
- Junior Member
Re: Re: hai mai da'va'n...
sWord Up !
pana una alta citeste "Conceptul Underground" din sectiunea EDU a http://www.convorbiri.go.ro - este un articol realizat de mine in urma cu ceva timp...
ceea ce spui tu e irelevant. daca intorci un pic filele din cartea cu istorie si dai peste van gogh ai sa aflii ca operele lui au fost apreciate mai mult dupa moartea lui, decat in timpul vietii. daca e sa ma iau dupa ce zic oamenii... as fi imbracat in versace si armani sau gautier... nu tot ceea ce apreciaza oamenii este intr'adevar de calitate... ma refer aici si la muzica, film etc.
daca aruncam o privire la ce s'a vandut cel mai bine in Romania raspunsul e unu`clar : manele si melodii de'un anotimp gen la mare, la soare etc. , ceea ce pentru mine unu` nu reprezinta calitate.
cu alte cuvinte calitatea este rezervata ca sa zic asa doar unui cerc restrans de oameni... celor care vad in spatele cuvintelor... de exemplu dupa ce vezi un film, respectiva productie nu trebuie sa te lase rece... trebuie sa trezeasca in tine cateva sentimente... sa iti dea de gandit... astfel ca dupa ce vezi si a 2-a oara filmu` sa nu fi plictisit... cam asa sta treaba si cu muzica de calitate...
tu scriai ca daca lumea voteaza o trupa de mai multe ori inseamna ca trupa respectiva e intr'adevar buna... pai nici aici nu prea ai dreptate... respectiva alegere depinde de mai multe aspecte:
1. nivelu` social si intelectual al ascultatorilor
2. imaginea trupei (cum arata, cum se imbraca)
3. daca stiu sa cante live (aici se vede diferenta)
4. mesajul transmis (pe tema asta s'au scris nenumarate esee)
5. inovatie, originalitate (cel mai important dintre toate)
ordinea variaza de la caz la caz...
akuma nu vreau sa fac de kkt publicu` romanesc... da' treaba nu e clara cand acesta e supus la proba de recunoastere a calitatii:
ce au adus nou trupele romanesti (noi) in cultura muzicala world wide... iti zic yo : NIMIC tot una e ca ma uit la MTV , tot una e ca ma uit la Atomic... aceeasi mentalitate de kkt...
daca ai ascultat Shoot your self de la Parazitii cred ca stii la ce ma refer...
in speranta ca nu te'am plictisit si ca vei posta un post pe masura iti zic Keep the sWord Up !
Peace out !
pana una alta citeste "Conceptul Underground" din sectiunea EDU a http://www.convorbiri.go.ro - este un articol realizat de mine in urma cu ceva timp...
ceea ce spui tu e irelevant. daca intorci un pic filele din cartea cu istorie si dai peste van gogh ai sa aflii ca operele lui au fost apreciate mai mult dupa moartea lui, decat in timpul vietii. daca e sa ma iau dupa ce zic oamenii... as fi imbracat in versace si armani sau gautier... nu tot ceea ce apreciaza oamenii este intr'adevar de calitate... ma refer aici si la muzica, film etc.
daca aruncam o privire la ce s'a vandut cel mai bine in Romania raspunsul e unu`clar : manele si melodii de'un anotimp gen la mare, la soare etc. , ceea ce pentru mine unu` nu reprezinta calitate.
cu alte cuvinte calitatea este rezervata ca sa zic asa doar unui cerc restrans de oameni... celor care vad in spatele cuvintelor... de exemplu dupa ce vezi un film, respectiva productie nu trebuie sa te lase rece... trebuie sa trezeasca in tine cateva sentimente... sa iti dea de gandit... astfel ca dupa ce vezi si a 2-a oara filmu` sa nu fi plictisit... cam asa sta treaba si cu muzica de calitate...
tu scriai ca daca lumea voteaza o trupa de mai multe ori inseamna ca trupa respectiva e intr'adevar buna... pai nici aici nu prea ai dreptate... respectiva alegere depinde de mai multe aspecte:
1. nivelu` social si intelectual al ascultatorilor
2. imaginea trupei (cum arata, cum se imbraca)
3. daca stiu sa cante live (aici se vede diferenta)
4. mesajul transmis (pe tema asta s'au scris nenumarate esee)
5. inovatie, originalitate (cel mai important dintre toate)
ordinea variaza de la caz la caz...
akuma nu vreau sa fac de kkt publicu` romanesc... da' treaba nu e clara cand acesta e supus la proba de recunoastere a calitatii:
ce au adus nou trupele romanesti (noi) in cultura muzicala world wide... iti zic yo : NIMIC tot una e ca ma uit la MTV , tot una e ca ma uit la Atomic... aceeasi mentalitate de kkt...
daca ai ascultat Shoot your self de la Parazitii cred ca stii la ce ma refer...
in speranta ca nu te'am plictisit si ca vei posta un post pe masura iti zic Keep the sWord Up !
Peace out !
-
Aiurea...
...faptul ca mai multi oameni voteaza aceeasi trupa e total irelevanta in ceea ce priveste calitatea acesteia...Daca ar fi asa e clar ca Adrian Copilu'Minune ar fi inaintea lui Mozart in sondaje(...ce exemple am gasit...si nici macar nu-s formatii...
)..Asa ca , vorba lui Strike care il cita pe Lapusneanul..."multi da'prosti"...dupa parerea mea s-ar releva mai bine calitatea unei trupe daca nu s-ar aduna numarul de oameni care o voteaza , ci IQ-ul lor , gradul de cultura , si asa mai departe!

Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Re: Aiurea...
sunt de acord cu tine strike da ce te faci cand dai de unu ca mine cu studii , cursiv in 4 limbi, realizari in aproape toate domeniile artei....mai putin muzica (deocamdata)...umblat in toata lumea bla bla bla bla CARE prefera LA FAMILIA care asculta ADRIAN C. MINUNE????? SI CA MINE SUNT MII DE OAMENI...........nu numai ion de la cuculeti din deal asculta manele CI SI NOI DIN CLASA DE SUS ASCULTAM
acest mesaj a fost scris din spume (ca la capatul berii.....)
daca CTC ar fii la atomic fac pariu ca maine ai zice ca ce de kkt e ctc asa mai las-o n p**** mea
acest mesaj a fost scris din spume (ca la capatul berii.....)
daca CTC ar fii la atomic fac pariu ca maine ai zice ca ce de kkt e ctc asa mai las-o n p**** mea
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: Aiurea...
Initial trimis de ganja^^^
...faptul ca mai multi oameni voteaza aceeasi trupa e total irelevanta in ceea ce priveste calitatea acesteia...Daca ar fi asa e clar ca Adrian Copilu'Minune ar fi inaintea lui Mozart in sondaje(...ce exemple am gasit...si nici macar nu-s formatii...)..Asa ca , vorba lui Strike care il cita pe Lapusneanul..."multi da'prosti"...dupa parerea mea s-ar releva mai bine calitatea unei trupe daca nu s-ar aduna numarul de oameni care o voteaza , ci IQ-ul lor , gradul de cultura , si asa mai departe!
o fost doar o parere mama. ce sari asa?
- Vizitator
85 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3