Comentarii la concursul de genialitati

slujba mintilor iscoditoare: nu crede, cerceteaza!

Mesajde nocturna » Mar Aug 02, 2005 3:39 pm

adonys scrie:si cred ca si nocturna

preaminunatule, stimabile, centru' universului, tzi-am adresat eu fun cuvant in ultimele zile ? unde ? cand ? de ce ma pomeneshti neintrebat ? oare nu tu cautzi cearta ? stai nene cuminte in banca ta shi nu mai brutaliza spatziul altora.
insa prostii nu's prosti destul pana nu sunt si fuduli, adica repsectiv pana nu se cred cei mai tari si nu se dau in nitelus si anume spectacol..

exact tu ! tzi-a luat ceva pana ai ajuns la concluzia asta, sau te-au mai sfatuit shi altzii de bine ?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Mar Aug 02, 2005 3:43 pm

bine.. asta e tot ce'am sa va spun, ca mi s'a facut greata sa incerc sa discut cu de'alde voi..

zise el cu sinceritate dupa care polologheaza in continuare.

care argumente pujtiu, gugle? omuletzii verzi? ce argumente ai adus in afara de gugle? e mai important un anunt al unei agentii decat (sa zicem) teoriarelativiatii?

gutzica vezi ca sunt forumuri pe care se da ban si pe prostie palpabila cum e cea din posturile tale.

scuzati'ma ca nu sunteti capabili sa intelegeti limba romana

pe ce te bazezi? toata lumea iti cere dovezi si tu faci spumitze de frustrari, vezi ca isi facea reclama la un forom unu gras si urat, poate te asteapta si te retine cineva pe aici, fenteaza-ti neuronu la alte mese si lasa lumea sa concureze normal ca si pana acum.

asta e tot ce'am sa va spun

juri pe rosu manca-l-ar gaga de baiet destept? promiti?

peseu: nush de nocturna da' cred ca toti restul trebuie sa se ia de mana sa te declare cu acte in regula complet idiot.

http://www.answers.com/topic/idiot-savant
(sa navem vorbe, gugle sez ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Aug 02, 2005 3:45 pm

adonys,
in cazul in care vei mai continua cu imbecilitatile, posturile iti vor fi sterse si vei fi banat pe forumul de stiinte pentru prostie insistenta.
case closed

este umpic declarat mort mai tarziu (73) in urma unor neste teste ADN

deci nu in 1945, da?

pai ideea era ca a fost declarat mort in 1945 in absentia datorita verdictului de la nureberg ca daca il gaseau viu oricum il matraseau :D

mai tarziu, in 1973, dupa testele alea de adn si coruana dentara iar e declarat mort dar tot in absentia :D

deci , cazul bormann , este o enigma pana la urma
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Aug 02, 2005 3:49 pm

poi era neste teste asupra lu uase din 45....

daca il gaseau viu oricum il matraseau

nu cred...duar il omorau umpic
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde adonys » Mar Aug 02, 2005 4:29 pm

stimati tovarasi, va simtiti cu musca pe caciula de sariti atat de in sus?

domnu' gaga, google'ul nu este un argument in sine, insa site'urile de web la care face trimitere ca si rezultate ale unei cautari pot fi considerate argumente. si daca te'ai fi obosit putin, ai fi descoperit de exemplu anumite afirmatii facute de persoane importante din programul spatial sovietic referitoare la respectivul incident. sau ai fi descoperit cum deodata statele unite si rusia au semnat in cursul aceluiasi an un protocol de cooperare in fata oricaror eventuale agresiuni venite din spatiul extraterestru (probabil ca si ei se gandeau tot la omuletii verzi, nu?!!).. sau ai fi remarcat ca 1989 a fost anul in care s'a terminat razboiul rece.. sau ca urmatoarea misiune spatiala americana de data asta spre marte (in 1993) a suferit un esec asemanator.. sau ca oamenii de stiinta considera phobos a fi un satelit foarte straniu, cu o densitate mult prea mica chiar si in cazul in care'ar fi fost facut din gheata, si prin urmare majoritatea il considera a fi gol pe dinauntru.. sau ca phobos este dotat cu un crater imens reportat la dimensiunea lui ce'ar fi trebuit sa'l fi facut bucatele in eventualitatea in care'ar fi fost cauzat de un impact cu un planetoid.. sau ca pe suprafata sa mai este prezenta si'o dara imensa si foarte ciudata ce nu a putut fi explicata in nici un fel de oamenii de stiinta.. sau ca inainte de incidentul care l'a scos din functiune phobos 2 a mai facut niste poze la fel de ciudate ca si ultima (ce nu a fost niciodata prezentata de oficialli rusi pana in momentul de fata, singurul comentariu oficial fiind ca in ea se afla ceva ce nu ar trebui sa fie acolo), una dintre ele surprinzand o umbra de aproximativ 20 de km lungime pe suprafata lui marte si dupa toate probabilitatile cauzata de un obiect misterios orbitand intre phobos 2 si marte (dimensiune in mod ciudat de apropiata de a obiectului ce nu ar fi trebuit sa fie acolo din poza nedata inca publicitatii de oficialii sovietici, dar facuta scapata de niste oficiali ai programului spatial sovietic, insotita de comentariul "prima dovada a prezentei unei nave extraterestre in sistemul solar") iar o alta poza o sursa termica sub forma unei retele facuta din linii drepte, paralele si perpendiculare, situata sub suprafata planetei, poza ce nu a putut fi inca explicata in nici un fel, nici macar folosind obisnuitele erori optice (poza fiind facuta in infrarosu).. sau ca in momentul de fata Phobos pur si simplu a disparut de pe orbita sa in jurul lui marte, si se pare ca este foarte probabil ca sa se fi prabusit pe marte (desi nu ar fi posibila nici un fel de explicatie naturala in momentul pt iesirea brusca de pe orbita a unui satelit de talia lui phobos) si sa fie cauza actualei "furtuni de nisip" ce rascoleste planeta in ultimele luni.. sau, sau, sau..

PS: si cum e domnu' eyewitness cu Borman ala, spuneti c'am urit saracu' in 45, e declarat mort in absenta tot atunci, in 72 i'au gasit si identificat ramasitele, este prins folosind un nume fals pe cand incerca sa sara granita prin america de sud iar in 1999 nemtii saracii au scos din buzunar 4700 de dolari ca sa'i arda ramasitele si sa le imprastie peste marea baltica?!! si cum ramane cu enuntul dumneavoastra?!! foarte palpabil, nu?!! la fel ca si o anume caracteristica tot de'a dumneavoastra de'ati binevoit sa mi'o acordati cu atat de multa gratie!

BRAVO!!!
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde nbm » Mie Aug 03, 2005 11:41 am

deci da. memet, treci la coltz, 9 nu e 7. nbm, langa el.

unde bre fluffy*?
linga coltz, linga 7, linga 9 sau linga memet?

sau linga rai? :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Mie Aug 03, 2005 11:46 am

io sunt singuru rau enbiemule, aiu cel rau mi se spune :D
asa ca haide langa mine ~p
eyewitness

Mesajde nbm » Mie Aug 03, 2005 11:51 am

duar linga tine?
nu-mi ajunge duar un rau, nu vezi ca fluffy ma trimese linga rai ~p
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Djinn » Mie Aug 03, 2005 12:02 pm

langa ce/cine vrei tu bemeule, la urma-urmei oricum in al optulea cer esti dasupra lui Dumnezeu, deci n-am ce-ti face ~p

daca vrei langa aiu insa creca tre sa calatoresti umpic, asa... cam fro 7 ceruri, 7 pamanturi, 1 purgatoriu si neshte limburi (ca am uitat cate ierea) si vezi ca ala infipt cu capu-n jos in gheatza e aiu. ~p

am zis bine, Rautatea Voastra Ecstrema? :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Mie Aug 03, 2005 12:11 pm

nu-ti raspund la provocari, vei vedea notele la reportaj :D
eyewitness

Mesajde Alienor » Mie Aug 03, 2005 12:24 pm

flafi, bursa spagilor s-a deschis :D pune-ma pe mine in rai si compensam, la notare, depunctarile lui aiu... aaa.. si trimite-mi te rog ceva de mancare ca mi-e fuame (mai dau 5 sutimi pt asta)
Alienor
Junior Member

Mesajde Djinn » Mie Aug 03, 2005 12:26 pm

am uitat sa mentionez ca gheatza aia e-ntr-o mare de techila :D

ps - alienor, ce mancare bre, ca de juma de ora cica ma duc la masa si fac fuamea p-aci ~p
Djinn

Mesajde eyewitness » Mie Aug 03, 2005 1:50 pm

gheatza aia e-ntr-o mare de techila

puate la ciolpani la tine se pune gheata in techila ~p
eyewitness

Mesajde Djinn » Mie Aug 03, 2005 3:14 pm

pai daca jec deniels ai zis ca nu-mi dai... :P
Djinn

Mesajde eyewitness » Joi Aug 04, 2005 2:11 pm

statele unite s-or batut destul de mult in ultimu timp, dar nu mai multi ca altii. in ce razbel or perdut ei cei mai multi oameni?

memetule, asta iti ie capodopera de intrebare. deci, cand vorbim de razboiu civil nu poti vorbi de SUA, da? de aia am dat raspunsul pe care l-am dat, in doo variante, plecand de la premisa ca poate ai formulat intrebarea gresit
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Aug 04, 2005 2:16 pm

poi am zis statele unite, ca satuncea erau UNITE...si voia numa sa se desparta :D

si bada...era sua...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Joi Aug 04, 2005 2:40 pm

flufanela, macsilar ie inconplet. trebea specificat "inferior"
eyewitness

Mesajde sin ella » Joi Aug 04, 2005 2:45 pm

mai puneti si voi o intrebare din industria artizanala, lucru de mana... ceva sa stiu si eu ca de-o saptamana stau pe tusa si am o intrebare draguta pe care nu vreau s-o uit, ok :da:?
............................
sin ella

Mesajde Djinn » Joi Aug 04, 2005 3:02 pm

eyewitness scrie:trebea specificat "inferior"

pai raspunsu l-am dat io, deci se subintzelegea "inferioru" ala ~p (azi sunt plina de modestie, ce mai).
Djinn

Mesajde eyewitness » Joi Aug 04, 2005 3:03 pm

pune intrebarea sin patico pe tredu de concurs. ca dupa aia reiau cu memetu uasele ca mai ie o gramada :D

flufanelo, nu, da? :D
eyewitness

Mesajde Djinn » Joi Aug 04, 2005 3:19 pm

da, sa traitz :n:
Djinn

Mesajde Alienor » Joi Aug 04, 2005 3:24 pm

sinela, mai multe surse dadeau ca sigura deschiderea primei fabrici de cioco la Paris, in 1659, de catre un anumit nene David Chaillou.
Dar i-adevarat ca in 1780 la Barcelona a aparut productia mecanizata de ciocolata, gratie inventarii unei masini cu aburi care amesteca ingredientele/pasta.

plus ca eu guglez mai mult pe saituri franceze si deh, oamenii se lauda :)
Alienor
Junior Member

Mesajde sin ella » Joi Aug 04, 2005 4:00 pm

plus ca eu guglez mai mult pe saituri franceze si deh, oamenii se lauda

eu pe din alea teutone si asteapta sa le dea nemtii francezilor dreptate :)
............................
sin ella

Mesajde eyewitness » Joi Aug 04, 2005 4:20 pm

intre alea doo de care va agatzatzi voi cu obstinatie

buashe? ~p
eyewitness

Mesajde Djinn » Joi Aug 04, 2005 4:25 pm

poate la tine si memetu, la alienor nush ~p
Djinn

Mesajde Alienor » Joi Aug 04, 2005 4:27 pm

io nu le gasesc p-ale mele, da poate sunt in momentu de minima acuitate vizuala ~p
Alienor
Junior Member

Mesajde Djinn » Joi Aug 04, 2005 4:28 pm

pai da, a trecut (hint, hint, hint) :D
Djinn

to gugal or notto gugal

Mesajde sol » Vin Aug 05, 2005 5:14 am

Full paragraph quote:
<After discovery of cacao and chocolate from the Aztecs, the Spanish colonists tried to keep the secret of cultivating and preparing cacao to themselves in order to retain their monopoly and profits. In 1580, the first ever chocoalate processing plant was set up in Spain, and its popularity spread to other European countries, who in turn, established their own plantations, trade routes and processing facilities. >

Admit ca processing plant vs. factory poate fi dilema clintoniana.

Acuitate vizuala: o zi cu soare? cu nori razleti? plafon? Intr-o incapere cu ferestre? fara? golita de obiecte? cu obiecte reflectorizante? ne-? cu peretii cum? cu pleoapele tinute cum? cu irisul in ce hal de elasticitate? cu cristalinul cristalin?
Hint, please.
sol
Junior Member

Mesajde Alienor » Vin Aug 05, 2005 11:38 am

deci flafi si sinela, pana epuizeaza duo-ul de experti nocti/eye explicatiile privind incurcatele carari ale economiei, sa povestim si noi aici ce-am mai gatit si crosetat :D

aaaa, si (abia ieri am descoperit threadu) sa-mi ecsplice si mie aiu, nustu pe ce subect se poate face asta, puate chiar pe pinc floid, de ce considera The Final Cut o jalnica pastisa (sau cam asa ceva) a albumului The Wall.
Alienor
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Aug 05, 2005 11:41 am

Alienor scrie:deci flafi si sinela, pana epuizeaza duo-ul de experti nocti/eye explicatiile privind incurcatele carari ale economiei, sa povestim si noi aici ce-am mai gatit si crosetat :D

individioaso. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Stiinta