Aberatia zilei
Moderator: anjin-san
cele ce urmeaza nu pot fi decat atribuite conceptului "pocaim-ash shi n-am cui"...
...un anume tzake spoitoru vine sa-mbogatzeasca iremediabil banca de sperma:
adica e trei verbe la ele. unu inaintea celuilalt. adevaru-i obssscur, bineintzeles. adica tre sa potzi sa gandeshti.
exact. porcilor li se pune belciug in nas iar vaca se leaga ca altfel scapa la lucerna.
zí£ matrix in reluare in berceni. incontrolabil shi plin de (d)efecte inteliceshti.
"amice, eshti idiot." dupa cum zice parintele paraschiv.
bine-ntzeles, e tac'su de vina.
matale sa ai grija ce faci cu samantza, ca devii precum onan. risipitor adica.
...un anume tzake spoitoru vine sa-mbogatzeasca iremediabil banca de sperma:
Nu e bine sa fii mereu bun. Tre sa poti sa combini.
adica e trei verbe la ele. unu inaintea celuilalt. adevaru-i obssscur, bineintzeles. adica tre sa potzi sa gandeshti.
Se impune cateodata sa mai fii si rau, important e sa te poti controla. Cand si cat de rau.
exact. porcilor li se pune belciug in nas iar vaca se leaga ca altfel scapa la lucerna.
Dar daca "esti rau din nastere", nu ai ce sa faci! Atunci nu ai ce controla. E imposibil sa iti schimbi matritza.
zí£ matrix in reluare in berceni. incontrolabil shi plin de (d)efecte inteliceshti.
Pentru ca asa esti "plamadit" (cum zice bunica).
"amice, eshti idiot." dupa cum zice parintele paraschiv.
Dupa parerea mea, unii oameni nu sint vinovati ca sint rai.
bine-ntzeles, e tac'su de vina.
Dar de ce sint rai unii oameni? Ce le alimenteaza rautatea? Si in ce consta ea? Unde e "samanta"?
matale sa ai grija ce faci cu samantza, ca devii precum onan. risipitor adica.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Boga scrie:Si eu am auzit multe ca masonii ar dori eliminarea a multor oameni pentru a ramane numa ei. Daca nu ma insel aceasta este in cadrul Noii Ordini Mondiale, si ei prin asta vor sa curete lumea!
incercatzi sa ignoratzi greshelile gramaticale pentru a percepe intreaga enormitate a mesajului. no other comment
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Catzelusha scrie:"Da nu noi doamna profesoara...ce-i mici ..ce-i de dimineata sunt de vina"
CEI drept bacu nu o sa prezinte mari probleme daca CE-I din comisie o sa fie ingaduitori. si probabil CE-I mai multi o sa il ia.
CEI? nu ati inteles ce am vrut sa zic ?

-
whatever - Mesaje: 2848
" scrie: Slash , if you see this i just want you to know that i thing you are the fuckin' best motherfucker quitar player ever
ba si io amu ma obiect la ceva mai presus de orce
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
eagle raider - avertisment
post offtopic si nu a citit la ce se refera acest tred
continuati
post offtopic si nu a citit la ce se refera acest tred
continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
hack7 scrie:Mie mi-a zis o fata ca e un afrodisiac puternic pt. fete si ca mai este folosita si la bovine,acu nici nu stiu:daca gasec sa fac vreo proba sau nu...
Bre, de cand a renuntat danonina la vaci, a intrat astea si pe parceaua de la sexe, sau cum?
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
foaie verde ce si care , ai un prim avertisment
daca vrei sa ramai pe fanclub iti sugerezi sa citesti macar postu initial al tredului unde postezi.
daca vrei sa ramai pe fanclub iti sugerezi sa citesti macar postu initial al tredului unde postezi.
-
AnathemA scrie:ascult(...)ce asculta toata lumea si o considera muzica buna... Queen, deep purple, zeppelin...de ce nu si korn, mudvayne, soad, sau alte formatii noi care mai merita ascultate
AnathemA scrie:bai...io nu vad scopu rockului...cea mai tampita muzica...hai sa fim seriosi...ca pana la urma toti suntem ipocriti la faza asta...Maneaua rulzzzz
sin palabras
-
cum zicea baicsu, n-aduce sactamana ce-aduce uichendu, inca una tare :
caut pt week-end o camera intr-o vila pe valea prahovei, sus langa munte
-
da mai eyewitness...you're a f**king genius...ma gandeam ca po sa citesti si numele topicurilor unde am postat...primu era in ROCK...iar al doilea in ala cu VOUA CHIAR VA PLACE ROCKUL? care bineinteles era la rubrica ai KTERINCA SI ABERATII...hmmm...say hello to my little friends...
Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
-
AnathemA - Junior Member
beat fiind ca-i inceput / aka sfarshit de luna precum shi weekend toate ca toate + ca romanii i-au batrut pe cehi eliminandu-i din cursa de calificare, mi-or cazut pleoapele pe urmatorul anuntz: Ce imi trebuie pt un "sistem anti-efractie" semnu intrebarii semnat sandra. fiind un nume predestinat futaiului precum shi faptul ca postul a fost la FanClub Forum > Generalitati > Computers , Internet, Hardware, Software > Hardware, m-a facut sa zic: centura de castitate sau clei de oase. pentru ca pute.
ne-avand de lucru citesc anuntzu de unde aflu:
deci am vrut sa scriu cacon-struiesc case suspendate in mid air sau pentru pretzuri minime ne-inflatzioniste intind corturi. insa m-a podidit un
~p~p cu tendintze de scara richter.
semnatura sandrei il scoala shi pe cretzu (michael) shi pe apostulul pavel din mormant: "Despica orice bucata de lemn, si Eu voi fi acolo; / Ridica orice patra, si Ma vei gasi." pentru ca finalul sa puna punctul de rigoare:
shi eu am o pisica dresata. face miau-miau tot tinpu.
incredibil
ne-avand de lucru citesc anuntzu de unde aflu:
Puncte "slabe" ale casei:
E o casa cu subsol, parter, etaj si pod.
deci am vrut sa scriu cacon-struiesc case suspendate in mid air sau pentru pretzuri minime ne-inflatzioniste intind corturi. insa m-a podidit un

semnatura sandrei il scoala shi pe cretzu (michael) shi pe apostulul pavel din mormant: "Despica orice bucata de lemn, si Eu voi fi acolo; / Ridica orice patra, si Ma vei gasi." pentru ca finalul sa puna punctul de rigoare:
P.S. Am un caine mare, da e prost.
shi eu am o pisica dresata. face miau-miau tot tinpu.
incredibil

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
Bre, vad ca e de azi, deci e tocma potrivita (aberatia):
Cata cruzime, dom'le, sex oral fortzat, cum vine asta? Ca in vechea zicala, "toti te bate, toti te-njura, toti iti baga p&^a-n gura"?
Cu sarut pe buze sa te satisfaci tu, bre!
Crist1na scrie:Chestia e ca am avut si o oribilitate de sex oral fortat si de atunci ma lasa rece. Fetele intradevar serioase gasesc alte modalitati de satisfacere a partenerului( sarutul pe buze, de ex).
Cata cruzime, dom'le, sex oral fortzat, cum vine asta? Ca in vechea zicala, "toti te bate, toti te-njura, toti iti baga p&^a-n gura"?
Cu sarut pe buze sa te satisfaci tu, bre!
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Titina scrie:Nu-mi vine sa cred cati sunteti impotriva sexului oral sa mor io[...]Nu va mai dati cu parerea neshtiind despre ce e vb!!!! Ink n-ati prins gustul,sincer :p
"Gustul deosebit de care m-am indragostit"

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Cri1stina reloaded scrie:Foaie verde de pastrama
ce m-as da eu la o dama
cu ciorapi de dantela fina
ca sa fie penetrarea mai lina
imi doresc ceva mai tare
tu sa o ai ceva mai mare
poate dulce si neprihanita
asa de nemaintalnita.
ne intoarcem de la tara
unde ne-am calarit o vara
in zilele de caldura
mai bine decat in sura
asa cum ti-am zis eu mereu
cu dorul de tine mi-este greu
s-ar putea sa ne despartim
e mai bine decat sa murim
ganduri rele cand noaptea vine,
chiar m-am saturat de tine.

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mai tare k s.holmes si comisaru modovan tanara generatie ne loveste in moalele gandirii
sigur sunt persoane diferite?exista oara viatza dincolo de moarte?
Blood_contess scrie:nu stiu cum s-a ajuns de la Avril la Britney... sunt 2 stiluri diferite, 2 persoane diferite!
sigur sunt persoane diferite?exista oara viatza dincolo de moarte?
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Crist1na scrie:as cumpara un apartament intr-un skyscraper din Italia
cum secsu oral o dezgusta, don'suara neprihanita si preacuviuasa spera sa aibe 1 milion de para fara a pune "botu" la treaba

-
Sica wine scrie:ozzy daca se tinea numai de iarba nu prea avea nimic dar nu stiu daca stii dar cand te apuci de cocaina si heroina de la o varsta de cum s-a apucat el si din cauza asta a fost dat afara din black sabath fiindca era dependent de heroina si se stie ca "moartea alba" iti mananca tot din tine si greu mai scapi de ea, ozzy a dus o viata de nebun ca majoritatea rockerilor si asta se vede pe la majoritatea care au dus viata din asta.

de-men-ti-al !
-
ramuna scrie:eshti liber sa iti alegi daca vrei sau nu sa crezi in Dumnezeu, adica nu e neaparat o chestie la alegere
fata asta promite, va spui io

-
Un tip pe stiintze:
Este ca ametitzi ?
salutare am auzit multe despre pamantul gol am si o carete despre acest mister desi stii destule as vrea sa aflu cat mai multe pe unde se poate intra sau alte cele va rog sa-mi spunneti si mie daca stii ceva s9i imi puteti pune intrevari daca vreti despre altceva adica despre stiinta ca stiu multe de stiinte si pot sa fac rost
Este ca ametitzi ?

-
Love2Fly - Junior Member
din ciclu' menstrual al celor patru cavaleri ai apocalipsei sau cum s-o punem di-o miutza:
shi-al doilea
ceilaltzi doi, care suge shi care muie e ocupatzi
care este...
shi-al doilea
care are...
ceilaltzi doi, care suge shi care muie e ocupatzi
-
avertisment theOffender pt frustrari repetate
-
cine eshti tu, mai, sa judeci ceea ce consider eu aberatzie, ai? de ce pula mea imi shtergi tu posturile,... ce eshti? ai ceva de zis zi-o acolo unde-shi are locu!!!
e forum liber nu-i forumu lu' tactu! fa bine shi pune inapoi ce-am scris!
e forum liber nu-i forumu lu' tactu! fa bine shi pune inapoi ce-am scris!
-
Ramuna scrie:paulo coelhio alchimistul
deci ca care ieste prea jeniala ca cartea asta de paul a lu coaielio
in definitiv e foarte greu sa te uitzi pe prima pagina a unui thread...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
preacuviuasa si neprihanita , DUAR_EA, ramuna scrie:prietena mea cea mai buna pe care o cunosteam de la 2 ani
imi inchipui ca intalnirea dintre ramuna si prietena ei pe cand ramuna avea duar 2 ani s-a desfasurat in discoteca la vox maris, intr-o nuapte in care parintii anbelor, viituare prietene, gustau din acorduri disco-house, iar ele, intr-un coltzisor uitat, faceau schimb de pampersi si olite, gangurind ma-ma, ta-ta ...

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma