Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde Max Him » Lun Aug 01, 2005 7:53 pm

Ciao T.ARK!
EXCELENTA propunerea, da' unde ai gasit piesa?
Max Him
Junior Member

Mesajde FlorinT » Joi Aug 04, 2005 9:33 am

Max cred ca Roy - Shooting Star sa mai gaseste pe ici pe colo :doh:

De la mine azi: Aleph - Take My Life :dir:
FlorinT
Junior Member

Mesajde FlorinT » Joi Aug 04, 2005 9:39 am

Dane ar trebui sa stii ca piesa cu SILVER POZZOLI - Pretty Baby e una din preferatele mele \:/ si chiar e EXTRAORDINARA melodia asa ca un bravo pentru alegere ==D
FlorinT
Junior Member

Mesajde Max Him » Vin Aug 05, 2005 8:57 pm

FlorinT scrie:Dane ar trebui sa stii ca piesa cu SILVER POZZOLI - Pretty Baby e una din preferatele mele \:/ si chiar e EXTRAORDINARA melodia asa ca un bravo pentru alegere ==D

FLORINE,
da, si eu iubesc aceasta piesa... ca de altfel tot ce semneaza domnu' Pozzoli.
Ca tot vorbim de signor Pozzoli si al sau 100% PUR italo disco, ma opresc la o alta piesa de a sa, pentru care iarsasi am o slabiciune]SILVER POZZOLI- Chica BOOM [/B] :dir: :dir:

...cu siguranta o sti ;)

Va doresc tuturor o seara... ITALO... vorba unui prieten ;)

ci parliamo prossimamente !

P.S.: mai dati cate o tura si pe la http://www.radiostaddenhaag.nl
Merita!!
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Sâm Aug 06, 2005 7:09 pm

Salutare baieti,

Iata propunerea mea de azi ca POWER PLAY:

DANIELLE DENEUVE- The Rising Sun :dir: :dir:

Va amintiti piesa? Tocmai o ascult si e extraordinara... desi vorbeste de lucruri nu tocmai placute si anume despre o intamplare ce se pare ca are loc prin Japonia celui de-al doilea razboi mondial.
Eh hai NU va speriati, ca piesa nu este chiar macabra. E vorba totusi de dragoste, fie ea si de viata, iar soundul si vocea Danielei sunt extra!
Hm! De fapt, cred ca aceasta si inca o piesa , pe care momentan nu mi-o amintesc, sunt cam singurele ce le stiu de la Danielle Deneuve.
Va doresc un weekend ...ITALO ! ;) ;)
...A, si sa nu uit, am sa va spun cam ce urmeaza in my play listingul pe care-l derulez acu'. Pai, urmeaza:
LEE YOUNG- Napoleon, o alta piesa TRAZNET, si mai apoi
ORLANDO JOHNSON- With Just A Kiss
Dupa cum vedeti, avand in vedere si timpul de afara, m-am pus pe italo!
Dar voi?! :)
Asa ca:
ENJOY With The '80s Italo Disco Dance HITS
VIVA ITALO !
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mar Aug 09, 2005 12:47 pm

Salutare!
Ia vedeti aici peste ce piesa am dat, pe care o si propun ca POWER PLAY:

KIM FIELDS- He Loves Me, Loves Me Not :dir:

o piesa mai classic italo, ce vine de prin 1983... daca nu ma insel!
Piesa este extraordinara, si tin minte ca, copil fiind prin 1984, era de fapt prima piesa de pe prima mea caseta audio ce mi-am cumparat-o de ziua mea de la niste baieti veniti din Germania. Ce amintiri!
...Si unii dintre voi ar apostrofa: Da' ce memorie de elefant! ==D
Oricum merita sa ascultati piesa care dureaza circa ... 8 minute!
Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde FlorinT » Mar Aug 09, 2005 1:10 pm

de la mine azi: Roger Meno - Love, Goodbye :dir:

Sa nu uiti sa ne trimiti si noua: KIM FIELDS- He Loves Me, Loves Me Not altfel nici nu stim ce pierdem :)
FlorinT
Junior Member

Ryan Paris - Around My Dream & How Old Are You

Mesajde FlorinT » Mar Aug 09, 2005 1:46 pm

Am facut si un upload la piesa asta: Ryan Paris - Around My Dream & How Old Are You :dir: si o gasiti la link-ul asta: Ryan Paris am primit piesa chiar de la Ryan Paris!!! Astept parerile :)
ps: pentru cine nu stie ;k cind ajungeti pe pagina de download cautati in jos-ul paginii - Select your download: si apasati pe butonul Free - si in citeva secunde va apare link-ul direct catre melodie!
FlorinT
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Aug 10, 2005 1:28 pm

Power Play:

London Boys: I'm Gonna Give My Heart

Ah, ce amintiri...

PS 1. Ca tot suntem la London Boys, va sugerez sa mai ascultati si piesele: London Nights, Requiem si Chapel of Love.

Aici
http://london-boys-lyrics.wonderlyrics.com/
gasiti ceva lyrics.

PS 2. In urma cu cateva zile, am postat comentariile mele relativ la Topul 50 Italo disco a lui mark ashley, in forumul de la Sofpedia; da' pe-acolo sufla vantu', nu mai e nimeni. Probabil au plecat cu totii ca represalii pentru banarea lui Max Him. Bad move, Domnilor administratori de la Softpedia.
bazac
Junior Member

Salut Dl. Bazac

Mesajde Mark Ashley » Mie Aug 10, 2005 8:20 pm

Mulyumesc pentru aprecierile referitoare la top 50 al meu de "dincolo". O sa iti raspund aici, am promis ca NU mai postez dincolo si ma voi tine de cuvant (pana si mesajul ca nu voi mai posta mi-a fost sters....).
Ok, sa trecem peste asta si sa revin la oile noastre:
- ai gasit mai multe greseli de-ale mele referitoare la numele formatiei/melodiei. Pe majoritatea le-am vazut si eu dupa ce am citi postul dar... despre Kristian Konde ... pana la urma care e varianta corecta Konde sau Conde? Ca pe Google le gasesti pe amandoua...
- Sabrinuta pe locul 26... daca as fi facut acest top anii 80 cu siguranta ca Sabrina era in top 5. Acest top pe care l-am postat reprezinta insa viziunea mea de acum, dupa ce am mai ascultat numai in ultimii 2 ani inca vreo 1500 de melodii pe care le stiam mai putin sau deloc... deci, este un top subiectiv, daca ma intrebi peste 2 ani, cu siguranta ca topul se va schimba...
- Cele 2 melodii pe care nu le-ai identificat... sa spunem ca e un fel de capcana :n: ... Black Denim e f. rara si e german disco 100%, Karel Fialka nu stiu daca se poate incadra in italo, oricum, o stiu de pe o banda unde era printre mai multe italo clasice. Am cautat pe net despre individ si nu am gasit nimic.. poate ne ajuta cineva? Oricum, melodia e absolut geniala.
Cam atat deocamdata, o sa mai revin, tot aici.
My Power Play: SAVAGE - I'M LOOSING YOU! ==D
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Aug 10, 2005 9:56 pm

mark ashley wrote:

>Multumesc pentru aprecierile referitoare la top 50 al meu de "dincolo".

Cu placere.

>O sa iti raspund aici, am promis ca NU mai postez dincolo si ma voi tine de cuvant.

Poate te razgandesti. Daca Max Him se intoarce, TU te intorci?

>ai gasit mai multe greseli de-ale mele referitoare la numele formatiei/melodiei.

Nu a fost asta intentia mea principala - nici macar secundara. Voiam doar sa comentez piesele alese de tine si sa adaug comentarii ce te-ar putea interesa.

>despre Kristian Konde ... pana la urma care e varianta corecta Konde sau Conde?

Conform copertei lui Dolce Vita, e... Conde.

Vezi aici:
http://www.h7.dion.ne.jp/~naoriki/K.htm

>Sabrinuta pe locul 26... daca as fi facut acest top anii 80 cu siguranta ca Sabrina era in top 5. Acest top pe care l-am postat reprezinta insa viziunea mea de acum, dupa ce am mai ascultat numai in ultimii 2 ani inca vreo 1500 de melodii pe care le stiam mai putin sau deloc...

Chiar si asa fiind, Sabrina tot merita un loc mai sus.

>Black Denim e f. rara si e german disco 100%,

Numele imi suna cunoscut, dar tot nu-mi aduc aminte melodia.

>Karel Fialka nu stiu daca se poate incadra in italo, oricum, o stiu de pe o banda unde era printre mai multe italo clasice.

Eu tot pe o banda il aveam... he he, cu multi ani in urma.

>Am cautat pe net despre individ si nu am gasit nimic..

Eu am fost putin mai norocos. Deci:

2 site-uri despre Karel Fialka

http://www.karelfialka.com/
http://www.irscorner.com/f/fialka.html

si lyrics Hey Matthew

http://www.leoslyrics.com/listlyrics.php;jsessionid=BF50B9931A63623B7A0D7804B83873A6?hid=0BLmxRM6XKM%3D

Ah, era sa uit, iata cateva piese ce s-ar putea sa-ti placa:

I Want To Become - Love Kills
Blue Blue Eyes - Jean & Jill
Desire - Roni Griffith
Korea - Mandoki
I Want You - Marce
Tokyo Town - Sarah
Cat in Disguise - Julia Claire
You Set My Heart On Fire - Elvin
In The Night - G - C
Robin Hood - William King
The Years - Fred Ventura
Don't Let You Down - G & M
Searchin’: Hazel Dean
Run To Me: Tracy Spencer
Midnight Radio: Taffy
Another Boy In Town: Two Girls

Power Play: Click: Baila Baila (Duri Duri)

Lyrics here:

http://www.leoslyrics.com/listlyrics.php?hid=KK9cxHfmKB4%3D

Versurile sunt puerile, da' cine sta sa le asculte pe ritmul ala delirant?
bazac
Junior Member

Mesajde FlorinT » Mie Aug 10, 2005 10:21 pm

Mark Ashley poza atasata spune clar ca e Kristian Conde

bazac ar fi o idee buna sa pui online citeva piese cu:

Desire - Roni Griffith
Korea - Mandoki
Tokyo Town - Sarah
You Set My Heart On Fire - Elvin
In The Night - G - C
Robin Hood - William King
Don't Let You Down - G & M
Searchin’: Hazel Dean
Midnight Radio: Taffy
Another Boy In Town: Two Girls
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
FlorinT
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Aug 10, 2005 10:39 pm

FlorinT zice:
>bazac ar fi o idee buna sa pui online citeva piese cu:...

Cum sa le pun online?
bazac
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Aug 10, 2005 10:55 pm

Moderatorul de la Softpedia a facut niste precizari interesante, zic eu.

Poate va uitati.
bazac
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mie Aug 10, 2005 11:00 pm

Cred ca Florin se gandeste la modul in care a uploadat melodia lui Ryan Paris. Ii multumesc pe aceasta cale.

Referitor la Max Him ... cand va veni si va vedea ce val de mesaje gaseste... dupa ce o vara intreaga s-a zbatut aproape singur pe forum... Hai sa va spun un secret, omul e plecat undeva la tara si nu are net, astfel se explica tacerea sa. Referitor la decizia lui de a posta sau nu din nou dincolo ... eu nu cred ca va reveni ... dar e decizia lui in final... decizia mea e luata, oricum.

Frumos calup de melodii imi recomanzi. Uite ce nu am ascultat inca dintre ele.

Korea - Mandoki
In The Night - G - C

Va doresc o seara italo
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Aug 10, 2005 11:09 pm

Mark Ashley wrote:

>Cred ca Florin se gandeste la modul in care a uploadat melodia lui Ryan Paris.

Io habar n-am cum functioneaza chestia aia.

>cand va veni si va vedea ce val de mesaje gaseste...

OK, ‘om vedea ce si cum...

>Referitor la decizia lui de a posta sau nu din nou dincolo ... eu nu cred ca va reveni ...

Eu raman optimist.

>decizia mea e luata, oricum.

Deci nu te intorci chiar daca Max Him se intoarce?

Ce pacat! Ma tem ca la cei mai multi dintre cei ce nu vor sa se intoarca e o chestie de... ambitie.

Sti Click: Baila Baila (Duri Duri)?

Eu o ascult pentru a 6-a oara.

Power Play: New Baccara: Talisman (Call Me Up)
bazac
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mie Aug 10, 2005 11:52 pm

Ciao baieti!
INCA nu am plecat la tara;)
dar am sa o fac maine dimineata la prima ora dupa ce azi am fost plecat la ...Castelul Bran.
Ok, multumesc pentru sustinere, dar chiar NU doresc ca problema mea sa fie privita ca o ambitie.
Cine a mai fost alaturi de mine pe topicuri in ultimele saptamanai(...si se stiu bine cei care au fost) vor intelege mai bine motivatia mea.
Mark Ashley multumesc pentru apreciere: se poate spune ca m-am cam zbatut singur sa "intretin" acest topic nu numai in acest forum, insa satisfactia e mai mare atunci cand vad ca exista macar aceasta preocupare in a mentine pe linia de plutire Italo Disco in Romania.
Trebuie sa va spun ca si serile de Italo Disco ce s-au derulat in Sighisoara acu vreo luna, pe parcursul a TREI weekenduri, inclusiv seara de ITALO DISCO PARTY, le-am cam facut NU cu ajutorul celor din tara ci din afara. Oricum olandezii astia sunt TERIBILI in italo disco plus ca sunt si baieti de treaba!!!
Fenomenul va capata astfel PROPORTII la anul in vara. Surpize vor fi si la Sighisoara...sa speram, daca totul merge bine!
Asa ca incet, incet ajungem si la vorba mea:

ITALO DISCO DANCE IS BAAAAAAAACK!!!

EXTRA titlurile postate de voi, le am in majoritatea lor si sunt ok...desi vad ca o dati rau de tot pe german disco si HiNrg... pe ici...pe colo:))
E super ok!
Promit sa revin cu alte discutii si noutati interesante, in masura in care imi e permis sa fac publicitate. Deocamdata va las cu o seara ITALO! ;)
Ok, My POWER PLAY:

SQUASH GANG- Moving Your Hips :dir:

piesa este bestiala. Si, din surse sigure, tocmai AZI am aflat ca trupa desi era din Olanda, productiile lor erau made in Spania!
Asa se explica probabil de ce apar pe mai multe compilatii din seria I LOVE DISCO SPAIN produse Blanco Y Negro.

Ci parliamo prossimamente!
Max Him
Junior Member

Upload Muzica

Mesajde FlorinT » Joi Aug 11, 2005 11:01 am

bazac si ce interesati accesati: RapidShare si e simplu "Choose" si "Upload" dupa ce piesa sa atasat primiti un link (pe care il copiati cu grija) ei dupa aia se poate downloada melodia. Aveti si o poza ca sa vedeti cum arata. Astept melodiile in cazul in care totul a mers ok :)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
FlorinT
Junior Member

Mesajde Max Him » Dum Aug 21, 2005 8:57 pm

Salve prieteni!
Eh si dupa o mica pauza si un minuscul concediu am revenit din nou.
Hm! Din cate vad cam toata lumea face pauza.
Ei si daca tot am revenit iata ce va propun pentru inceput:
Ascultati http://www.freshfm.nl,
unde in fiecare duminica de la orele 22,00 ora Romaniei pana la orele 1,00 dimineata se desfasoara o super emisiune ITALO DISCO DANCE 100% prezentata de renumiti cunoscatori ai genului, de fapt de maestrii de la renumita casa I VENTI !!!
Stati pe aproape!
POWER PLAY:
ORLANDO JOHNSON- With Just A Kiss
Max Him
Junior Member

Fresh FM

Mesajde Mark Ashley » Lun Aug 22, 2005 9:25 am

Dl. Max,

Am intrat pe site-ul FreshFM dar nu imi dau seama pe ce trebuie sa apas ca sa ascult postul... Am incercat toate butoanele alea scrise in limba lor indescifrabila... Poate ne dai o indicatie, ceva?

Merci,
Mark
Mark Ashley
Junior Member

Fresh Fm- Live !

Mesajde Max Him » Lun Aug 22, 2005 8:47 pm

DL.MARK ;)
cu cea mai mare placere te indrum.
Deci:
Dupa ce intri pe pagina lor vei vedea in stanga paginii sus o fereastra pe care scrie ON AIR. Insa NU aici vei intra pentru ca la sectiunea asta iti indica doar ce emisiune se difuzeaza in acel moment, numele moderatorului sau DJ-ului precum si foto al acestuia.
Asadar te duci SUB acest panou ON AIR si vei gasi optiunea "LUISTER LIVE" ceea ce in olandeza inseamna ASCULTA LIVE(...sau mai pe romaneste de acasa IN DIRECT:).
Asadar click pe LUISTER LIVE si vei intra pe pagina in care ti se vor da 4 optiuni de ascultare:
Windows Media player la 128 sau la 64 kbs
si Winamp player la 128 sau la 64 kbps.
Asa ca e simplu ?
Auditie placuta.
Cu precizarea ca FRESH FM are o emisiune dedicata asa cum spuneam SPECIAL Italo Disco-ului din anii '80 doar duminica de la orele 22,00 prezentata de DJ Marcello si Paolo Jay.
In rest postul promoveaza muzica de actualitate insa, ATENTIE, se invarte tot ...in sfera muzicii Italo dance dar ACTUALE...sau mai bine zis ce a evoluat din Italo Disco Dance:
adica HOUSE DANCE de calitate produs de artisti de renume, producatori si DJ in MAREA LOR MAJORITATE FOSTI CANTARETI DE ITALO DISCO IN ANII '80!!!!!!!!
Evident ca se difuzeaza si muzica de alta factura insa cu siguranta nu veti auzi manele si nici O-Zone :))
Stati pe aproape!
Vor veni si alte noutati!

POWER PLAY :

MIKO MISSION- I Believe

....adica cel care pe numele real se numeste PIER MICHELE BOZZETTI.
Ci parliamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mar Aug 23, 2005 10:33 am

Ahaaaaaa, gata, am prins-o... m-am incurcat in acel LUISTER LIVE... am apasat toate butoanele in afara de asta...
Gata, totul OK acum.
Multumesc mult,
Mark
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Max Him » Mar Aug 23, 2005 12:30 pm

Mark Ashley scrie:Ahaaaaaa, gata, am prins-o... m-am incurcat in acel LUISTER LIVE... am apasat toate butoanele in afara de asta...
Gata, totul OK acum.
Multumesc mult,
Mark

Ma bucur Mr.Mark ]www.radiostaddenhaag.nl[/url]

un alt post de radio tot olandez care transmite DOAR italo disco '80s 24 din 24 de ore, 7 din 7 zile pe saptamana.
Transmisia e doar la 128 kbps.
A, si mai poti asculta acelasi best Italo Disco tot de la olandezi de la Radio stad's Gravenzade adica la http://www.italopartycrew.nl

ENJOY!

POWER PLAY:

SPAGNA- Every Boy&Girl :dir:

...nu mai am alte comentarii...doar e SPAGNA, nu?! ;)
Max Him
Junior Member

Music Star Blitz: Ivana Spagna

Mesajde Max Him » Mar Aug 23, 2005 10:06 pm

...Salutare din nou prieteni.
Ca tot am in power play un nume MARE, si tot discutam cu un prieten azi tocmai despre Spagna si pasiunea mea pentru acest artist, m-am gandit sa va prezint si voua cateva informatii.Asa ca iata un mic SSPAGNA Blitz:
SPAGNA este chiar numele ei
adevarat si o cheama IVANA SPAGNA.
In plus, a mai folosit prin anii '80 si alte 2
pseudonime, sub care a lansat de asemenea cateva super piese. Insa asta se intampla prin 1985, imediat dupa iesirea din duo-ul FUN FUN si inainte sa devina SPAGNA un nume de scena. Asadar trebuie sa mai stiti ca SPAGNA a mai cantat sub pseudonimele de:
IVONNE K. si MIRAGE
Asa ca daca auziti o piesa
sub aceste titulaturi sa stiti ca e una si aceeasi...SPAGNA.
Insa PRIMUL ei succes dateaza din...1971 cand a intrat pe
piata muzicala cu "MAMY BLUE". Piesa preluata apoi de
DALIDA, si mai apoi de BONEY M...Spagna avea atunci
doar...15 ani. Azi are 49 de ani.
Succese: CALL ME, EASY LADY, EVERY GIRL&BOY, YOU ARE MY ENERGY, DEDICATE TO THE MOON, si multe altele.
Din 1992 lasa deoparte limba engleza si stilul dance si se intoarce "acasa" adica la limba italiana, astfel ca se lanseaza pe piata muzicala cu albume in limba italiana. Astfel castiga in 1994 la San Remo premiul 3 cu GENTE COME NOI, iar apoi albumul LUPI SOLITARI o propulseaza din nou pe piata internationala.
IN PARALEL cu activitatea de interpretare ea a fost si este si in continuare un producator DE MARCA in muzica dance internationala si cea italiana.
A compus pentru: BONEY M, ALEXIA, CORONA, WIGHFIELD(celebrul SATURDAY NIGHT il mai stiti?), ANNE LEE, mai recent pentru T.FERRO
Ar fi multe de spus despre cariera ei si activitatea ei.
Insa de retinut este ca dupa circa 14 ani revine in 2004 cu un album in engleza numit WOMAN . De fapt albumul cuprinde 8 piese in engleza, 2 in spaniola si 1 in franceza (Smaaaaart girl!)
Insa CEL MAI RECENT ALBUM este cel numit DIARIO DI
BORDO(JURNAL DE BORD) , lansat in primavara anului acesta, iar piesa singel de lansare a fost A CHI DICE NO.
DIN PACATE NUUUUU am reusit inca sa ajung la ele...si
multe foarte multe albume ale ei imi lipsesc cu
desavarsire fiind FOARTE scumpe si nu se gasesc la
noi.
Da' mai bine ia vedeti cam cum arata SPAGNA azi aici, unde dati
clik pe optiunea IMMAGINI pentru poza marita:
http://www.campaniatour.it/vis_evento.php?id_evento=1038#foto

...aveti aici si programele concertelor ei, de unde inca odata se vede treaba ca SPAGNA este FOARTE activa in continuare atat cu cariera ei de
interpret nu numai de producator. Iar despre imagine,
ce sa mai zic, eu zic ca e super ok la 49 de ani!
Pareri?Opinii?Critici?
Ci parliamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde Prutagu » Mar Aug 23, 2005 10:56 pm

Salutari din nou tuturor celor mai vechi, precum si celor mai de curand intrati in acest club virtual! Subsemnatul revine dupa 5 luni de absenta de pe acest site, motivele fiind intemeiate si asigurandu-va ca in tot acest timp nu am renuntat la pasiunea pentru ITALO DISCO si nici nu am uitat de existenta acestui"punct"de intalnire, sperand de asemenea la o intalnire a tuturor si la o discutie"live".
Multumiri lui MAX HIM pentru informatiile deosebite si topurile zilnice si felicitari pentru consecventa!
Cele bune de la "Prutagu"!
Prutagu
Junior Member

Bun Venit Acasa!

Mesajde Max Him » Mie Aug 24, 2005 7:45 am

Prutagu scrie:Salutari din nou tuturor celor mai vechi, precum si celor mai de curand intrati in acest club virtual! Subsemnatul revine dupa 5 luni de absenta de pe acest site, motivele fiind intemeiate si asigurandu-va ca in tot acest timp nu am renuntat la pasiunea pentru ITALO DISCO si nici nu am uitat de existenta acestui"punct"de intalnire, sperand de asemenea la o intalnire a tuturor si la o discutie"live".
Multumiri lui MAX HIM pentru informatiile deosebite si topurile zilnice si felicitari pentru consecventa!
Cele bune de la "Prutagu"!

BINE AI REVENIT ACASA PRUTAGU!
Eu unul sunt CONVINS ca nu ai renuntat niciodata la pasiunea pentru Italo Disco!
Te asteptam deci sa discutam in clubul nostru, si evident sustin ideea unei intalniri LIVE cu cati mai multi fani italo.
MULTUMESC si eu pentru aprecieri!
Eh si NU rezist sa nu va propun ca My POWER PLAY:

IVONNE K.- Lastnight :dir:

...adica una si aceeasi SPAGNA, dupa ce renuntase la proiectul FUN FUN.
MULTUMIRI pe aceasta cale Dlui MARK care mi-a reimprospatat memoria cu aceasta piesa ;) ;)
Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde Prutagu » Mie Aug 24, 2005 11:43 am

Excelenta piesa propusa de MAX HIM! Am gasit-o sub un alt nume: YVONNE KOOMEN - LAST NIGHT. Cred ca e aceeasi... si sper sa nu gresesc sa va"deviez"...
Prutagu
Junior Member

STAR BLITZZZZZ : Ivana SPAGNA

Mesajde Max Him » Mie Aug 24, 2005 1:21 pm

Hm! SCUZE ! MEA CULPA!
In primul rand RECTIFIC:
piesa "Last Night" o canta YVONNE K., adica YVONNE KOOMEN si care NU... este Ivana Spagna.
Apoi corect e YVONNE KAY si nu IVONNE.
DA, YVONNE KAY este una si aceeasi cu Ivana SPAGNA.
Deci :
YVONNE KOOMEN - Last Night.

PRUTAGU, nu cred ca totusi este vorba de aceasi artista cu pseudonimul de YVONNE KOOMEN. Cel putin eu nu stiu ca SPAGNA sa fi folosit si acest pseudonim!!!...Dar, cine stie, poate ma insel
A, si deoarece ieri desi stiam eu ca SPAGNA a mai folosit un pseudonim dar nu-mi aduceam aminte, in afara de YVONNE KAY si MIRAGE, va fac cunoscut ca o gasiti si sub numele de :
CAROL KANE

...Asta tot inainte sa ramana la numele de SPAGNA, si imediat ce iesise din trio-ul FUN FUN; adica trio compus din:
IVANA SPAGNA
ANTONELLA PEPE
ANGELA PARISI(-despre care stiu ca lucreaza actualmente in show biz si televiziune)
Cu precizarea ca nu in toate hiturile FUN FUN apareau in aceasta formula de trio.
Si inca o "bomba"... probabil pentru unii:
Fratele Ivanei Spagna, adica GIORGIO SPAGNA a cochetat si el cu cariera de interpret, alaturi de cea de producator, si a scos cateva hituri de succes. Cel care care a fost si este in continuare alaturi de sora sa in realizarea productiilor IVANA SPAGNA... si evident nu numai.
INSA, pentru cine nu stie GIORGIO SPAGNA nu este nimeni altul decat... MIKE CANNON
Aha! Deci numele asta va spune ceva, NU?! ;) ;)

O zi ITALO va doresc ;)
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mie Aug 24, 2005 2:58 pm

Eeei, iata ca am ajuns si la un subiect care ma intriga: Yvonne K. este aceeasi cu Yvonne Kay si aceeasi cu Yvonne Koomen??? Am intalnit toate variantele de mai sus... O fi vreo greseala pe undeva...
Poate ne descurca Dl. Max sa aflam adevarul. Iata ce scrie pe net despre piesa Yvonne Koomen - Last Night:

Conducted, Arranged and Mixed at: Sandy's Recording Studio by Raff Todesco in Association with M. Paciulli
Background Vocals: Anthony's Games - ant. Cesare - E. Ronchelli
Ed. Lombardoni
Produced by: Raff Todesco for Ra.Re Production
Distributed by: Disco Magic
A RA.RE PRODUCTION
RA.RE. 00.1.85
Year 1985

Seamana ceva a Spagna pe aici?
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Aug 24, 2005 3:38 pm

Dl.MARK,
HM! MA SI MIRAM ca nu cunosteam LAST NIGHT cu... YVONNE KAY!!
Pentru informatii CORECTE, vezi RECTIFICAREA mea de mai sus.
Inca odata SCUZE. MEA CULPA!

>>>Seamana ceva a Spagna pe aici?

Din informatile preluate de tine de pe net, cu siguranta NU!
Nici macar de departe nu am auzit de o astfel de colaborare din partea Ivanei Spagna!!
Max Him
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica