Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

sub lumina lanternei magice

Mesajde Mirela » Joi Apr 11, 2002 3:05 pm

am inceput si eu sa citesc aceasta superba carte....
de-acum in colo nu mai intru pe aici sa va mai citesc posturile...ca mai rau is nedumerita....:con:
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Rolf » Joi Apr 11, 2002 3:10 pm

Ce te nedumereste? Ca sa zic asa...
Rolf
Junior Member

citeste cartea,merita!

Mesajde Joao » Vin Apr 12, 2002 1:20 am

dupa aia mai vezi filmul o data!o sa intelegi multe faze!
Pana la craciun cred ca innebunesc ,sa mor io!
Joao
Junior Member

nu vad nici un ent!

Mesajde Joao » Vin Apr 12, 2002 10:37 pm

rolfita ,tata,la ce secunda apare arborebarbos?
Joao
Junior Member

Vazui pe net....

Mesajde Joao » Dum Apr 14, 2002 8:31 pm

Cum ca s-ar termina ttt imediat dupa batalia de la cetatea cornului!
Voi,astia de afara,ce stiti?
Ar fi de tot kkt sa fie asa!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Apr 15, 2002 10:24 am

Io din cite stiu, din ce a zis Peter Jackson, singurul film care are alt sfirsit decit cartile ar fi Fellowship, care intra putin in TTT. Mai departe zice ca va respecta cartile, adica TTT se va termina ca si cartea. Oricum, actiunea nu va fi ca in carte, adica prima jumate aventurile din Rohan si a doua jumate Frodo, Sam si Gollum, ci va intrepatrunde peripetiile.

Entu apare in minutul 2'50" si tina 3 secunde. Fii atent: unu din hobbiti (Merry sau Pippin) se agata speriat de un pom care deschide ochii, hobbitul se uita in jos, tot speriat, in timp ce entul clipeste o data. Dar nu apuca sa faca cunostinta, asta e tot.
Rolf
Junior Member

l-am vazut!

Mesajde Joao » Lun Apr 15, 2002 9:44 pm

l-am vazut inainte de mesajul tau,merci oricum,am vazut trailerul de 2 ori pana sa ma prind!Ma asteptam sa fie mai la inceput!
Nu stiu cu e la tine,dar la mine se vede in frameuri trailerul,deci destul de incolor!
Iar de final mi-a zis frate-meu sa intru pe imdb ca e un subiect special despre asta!poti sa intri sa vezi superfanatici acolo....!
Joao
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Apr 17, 2002 9:38 am

La mine trailerul se vede perfect, si e luat de unde ai zis tu.

La imdb? Unde e subiectul ala.... Te referi la pagina despre LotR, sau e vreun forum pentru fani sau mai stiu io ce?
Rolf
Junior Member

la fomum ma refer!

Mesajde Joao » Mie Apr 17, 2002 9:38 pm

E un subiect unde posteaza astia despre finalul filmelor,numai atat!
Joao
Junior Member

O intrebare pentru domniile voastre, cunoscatorii...

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 20, 2002 5:55 am

De ce Samwise, Pippin si Marry se adreseaza lui Frodo cu
"Master Frodo" ? .... si niciodata invers
"Against modern football."
Aliosha

citeste cartea!

Mesajde Joao » Sâm Apr 20, 2002 1:33 pm

e greu sa-ti explic,cel mai simplu e la sam,care e majordomul lui frodo(daca pot spune asa,).
Vezi tu frodo era avut,ailalti nu,el era cam sef peste fundatura dupa ce a tulit-o unchiu-sau!
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 20, 2002 1:39 pm

Joao..imi recomanzi sa imi iau cartea ? E 450 000 in Mall...taote cele 3 volume !

Dar pe urma ma gandesc eu....daca citesc cartea...celelate 2 partzi din film...nu vor mai avea acelasi farmec !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

moshule oribil!

Mesajde Joao » Sâm Apr 20, 2002 1:50 pm

te inseli grosolan!
Eu am citit cartea si astept mai cu nerabdare decat pritenii care n-au facut-o!
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 20, 2002 2:00 pm

Atunci am sa strang ban cu ban...sa imi cumpar si eu cele 3 volume ale cartzii !
Vezi....ca pe tine te injur....daca nu are sa-mi mai placa filmul ! (partzile 2 si 3 )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

deci.....

Mesajde Joao » Sâm Apr 20, 2002 2:09 pm

daca esti fan al genului,n-au cum sa nu-ti placa!sau sa astepti cu nerabdare filmele!Numai bataliile si cred ca te vor convinge!
Dar te avertizez de acum:vor fi momente in vol 1 in care vei innebuni de plictiseala!(cantece cu duiumul!)
Joao
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Apr 22, 2002 12:19 pm

Io sunt in situatie dubla! Am citit cartea dupa ce am vazut filmu I, deci primu volum l-am citit dupa film, iar vol 2 si 3 inainte. A fost misto si sa citesc cartea dupa, ca sa inteleg mai multe (de ex de ce i se zice master Frodo - in carte numa Sam ii zice asa, pentru ca era servitorul lui, iar Frodo cam cel mai bogat din Hobbiton si printre cei mai de vaza din Shire; ailalti erau prieteni cu el, deci gastile ar fi asa: Frodo, Pippin, Merry si inca unu care nu vine cu ei erau tovarasi, beau impreuna etc... ;) si pleaca impreuna la drum in calitate de prieteni, iar Sam vine cu Frodo in calitate de servitor; in plus, Merry si Pippin si ei faceau parte din familiile celebre si aristocrate din Shire, de aia ma mir sa-i zica in film master Frodo). In plus din vol 1 s-au scos o gramada de chestii. Dar aveam deja imaginea personajelor si locurilor creata de film.

Acu, dupa ce citii toata cartea, am imaginea mea personala despre creaturi si peisaje, si abia astept sa vad cum si le inchipuie Jackson. E alt sentiment, dupa ce ai intrat in universul asta prin intermediul cartii, sa astepti sa-l si vezi. Sunt insa curios ce se va scoate din cartile astea! Adica nu-mi inchipui ce anume episod poate fi sarit (cum e cu Tom Bombadil si Old Forest in vol 1).
Rolf
Junior Member

mda

Mesajde Joao » Lun Apr 22, 2002 9:06 pm

volumul doi ee cel mai bine scris!Primul cam plictisitor,iar al treilea l-am terminat intr-o zi,de nerabdare,deci mi s-a parut scurt!

PS:ar putea administratorul de canal sai zica la subiectul asta doar LOTR? In caz ca mai citesc si altii,nu mai e demult doar despre lotr-fotr!
Joao
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Apr 23, 2002 9:37 am

Exact la fel mi s-a intimplat si mie: primul volum m-a plictisit in anumite parti, al doilea mi s-a parut cel mai incarcat, iar al treilea l-am terminat cel mai grabnic, tot de nerabdare. Mi-a placut ca nu se termina brusc, cu distrugerea inelului, ci mai sunt 6 capitole dupa. Cred ca de fapt aproape intreg primul volum este o mare introducere (de fapt sa zic prima carte) si a sasea carte este o mare incheiere.
Rolf
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Apr 23, 2002 4:54 pm

nu ma pot abtine,desi stiu ca sunt offtopic...

Fifteen men in 5 firtrees
Their feathers were fanned in a fiery breeze!
But funny little birds,they had no wings!
Oh,what shall we do with the funny little things?
Roast 'em alive,or stew them in a pot,
Fry them,boil them and eat them hot?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

stop singing,stop singing,stop singing!

Mesajde Joao » Mar Apr 23, 2002 9:06 pm

Eu am luat pdf de pe net,si cred ca o sa va postez niste cantece elfice!
Dar nu azi! Moshule poti cumpara cartea,este piatra de temelie a genului!
Joao
Junior Member

i don't wanna stop!!!

Mesajde Mirela » Mar Apr 23, 2002 9:57 pm

da.si eu o am pe pdf..am zis ca in seara asta termin Hobbit-ul...dar min s-a blocat calc.si cand l-am downloadat din nou mi-a zis no can do..."you're not allowed to open this file on this server".sa-mi...cenzurez eu injuraturile!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

hmmmm

Mesajde Joao » Mar Apr 23, 2002 10:26 pm

eu la-am downloadat de pe kazza si au mers fara problema. sunt multe carti acolo,v-as mai recomanda cele de stephen king!
in carti mi s-au parut descrise mai bine tipetele nazgulilor(ringwraiths) decat in film!
Joao
Junior Member

Mesajde Fester » Mie Apr 24, 2002 12:04 am

Daca ati citit cartea ma intreb cum o sa arate sosirea lui Aragorn in Minas Tirith pe corabii in fruntea armatelor de motzi in " Intoarcerea regelui" . Un alt episod multastepat e bataia entilor cu orcii si alte lighioaie langa Orthanc. Deja mi se ridica parul in crestet.

The best movie ever!
Fester
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Apr 24, 2002 4:53 pm

asadar....intrati la linku'de mai jos si jucati-va...si cand ajungeti la level 3 sa-mi spuneti si mie cum muta si mie frodo toate cutiile alea,ca io de vreo 4 ori am ramas blocat cu o singura cutie ramasa...

http://www.mi.uib.no/~respl/tolkien
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

cu ce e?

Mesajde Joao » Mie Apr 24, 2002 9:18 pm

nu prea am chef de jocuri astaseara!Dar eu sper sa bage armata mortilor in film si sa nu o scoata,cum am vazut eu zvonuri pe imdb!
Joao
Junior Member

iete asta!

Mesajde Joao » Vin Mai 03, 2002 10:23 pm

cica in ttt nu apare Shelob,pt daca ar face-o,atunci in ROTK frodo si sam,nu ar mai aparea decat 5 minute,si pt a nu mai repeta o faza gen moare-nu moare!
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mai 03, 2002 11:06 pm

Initial trimis de Mirela
asadar....intrati la linku'de mai jos si jucati-va...si cand ajungeti la level 3 sa-mi spuneti si mie cum muta si mie frodo toate cutiile alea,ca io de vreo 4 ori am ramas blocat cu o singura cutie ramasa...

http://www.mi.uib.no/~respl/tolkien

Mirela pune si tu un link direct pentr ca eu nu l-am gasit (jocul)
Aliosha

aruncati un ochi pe linkul asta

Mesajde Aliosha » Mar Mai 07, 2002 7:08 am

Aliosha

LOTR rulz!

Mesajde Lil' Devil » Mie Iul 31, 2002 9:31 am

Intr-adevar, LOTR e super! L-am vazut si eu de doua ori si am citit si cartile- sunt excelente. Filmul e are cateva diferente fata de carti, da' nu-s prea mari. Trei ore cam intepenesti in cinema, dar oricuma, merita vazut. :D
Lil' Devil
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Dec 05, 2002 7:25 pm

fericire pt cei din afara(atentie mirela&aliosha) pe 14/18 decembrie apare LOTR:TTT in a cinema near you! asa ca proftati de ocazie si cumparati-va bilete de-acum.

si sa ma laud si eu : vorbesc putina quenya. la sindarin nu ma bag pt ca are structurile sintactice incurcate rau. in schimb e o tipa la http://www.councilofelrond.com care vorbeste sindarin fluent si quenya la fel. curse her

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film