Comentarii la concursul de genialitati
bre solaris, parca ala cu pasu imens al omenirii ierea mai coierent. sa muara bibi daca am inteles intrebarea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mie-mi vine in minte doar chestia aia cu groza mai sinistru a facut un bou ministru
si ar mai fi ceva, cred ca ecstrem de inportant da inca nu deslusesc de ce
si-anume ca Bou, Buruiana si Bolovan incep cu B... Indubitabil, comunismul, incepand cu C, ie un progres de netagaduit..
alte idei?

si ar mai fi ceva, cred ca ecstrem de inportant da inca nu deslusesc de ce

alte idei?
- Alienor
- Junior Member
miemi vine in cap o teorie mai veche a evolutionismului cu seminte peste tot, panspermia plm altceva maciuci
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Dupa legea thread-ului trebe sa-i mai asteptam si pe altii 24 ore... dar mai sunt legit inca doua (intrebari), ca raspunsuri au fost trei de toate. Propun sa-ntrebe si ceilalti doi winners.
Offtopic: e de la e-friends, e-life, e-politics, e-lit...
Offtopic: e de la e-friends, e-life, e-politics, e-lit...
-
sol - Junior Member
solaris scrie:mamele punctului critic unde mamaliga face un salt cand iesplodeaza.
deci pana aci am intzales, de aci incolo intervine imaginatia cu mamaliga proprie a punctelor antagonice proprii facand un salt si iesplondand pe toti peretiii (proprii).
yoy, ce tuna afara

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Asteptam trei in proximitatea spinetei, poate mai gasesti unul.
Oricum ai cuvantul. ce e asta bre? Daca nu-i bun, spune-mi direct (o sa supravietuiesc). Nu cred sa mai gasesc freunu, lasam pe altul mai bun (ca daca o fi sa gasesc, revin)
Oricum ai cuvantul. ce e asta bre? Daca nu-i bun, spune-mi direct (o sa supravietuiesc). Nu cred sa mai gasesc freunu, lasam pe altul mai bun (ca daca o fi sa gasesc, revin)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nbm = N-am Baut Mult?
Nu te stresa prea tare, ingioi barzdeiu si lasa tainele stiintei pe maine (daca n-o sa te doara ganditoarea - ar fi scuzabil); daca trebe totusi un hint (de cadou, ca 27 e o varsta, nu?), mai spunem ca respectivul device include mult metal - merje?
Nu te stresa prea tare, ingioi barzdeiu si lasa tainele stiintei pe maine (daca n-o sa te doara ganditoarea - ar fi scuzabil); daca trebe totusi un hint (de cadou, ca 27 e o varsta, nu?), mai spunem ca respectivul device include mult metal - merje?
- kant emir
Ce v-am spart cu intrebarea asta ! curat jenial, drajilor!
nebe, sa stii ca raspunsul este acolosa in cartea care sta sa plece spre matale; e scanata, numa umpic de resize mai trebe si pleaca!
nebe, sa stii ca raspunsul este acolosa in cartea care sta sa plece spre matale; e scanata, numa umpic de resize mai trebe si pleaca!
- kant emir
Ce ne-ai spart tu, da' ce te-a spart gugle:
http://www.itcnet.ro/history/archive/mi1999/current3/mi89.htm
http://www.itcnet.ro/history/archive/mi1999/current3/mi89.htm
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Mneah, pash pash.
In 1853 a fotografiat barbosii care frecau pipa razboiului in Buc; in 54 s-a dus la Dunare si blabla, trupe, turci, aleaalea.
(iaca, daca n-am cautat intai pe gugalashu-dragalasu ! m-am dat jenial degeaba. Atasez un scanuletz - sursa mea: Eugen Iarovici - "Fotografia si lumea de azi", ed Tehnica, '89 )
In 1853 a fotografiat barbosii care frecau pipa razboiului in Buc; in 54 s-a dus la Dunare si blabla, trupe, turci, aleaalea.
(iaca, daca n-am cautat intai pe gugalashu-dragalasu ! m-am dat jenial degeaba. Atasez un scanuletz - sursa mea: Eugen Iarovici - "Fotografia si lumea de azi", ed Tehnica, '89 )
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- kant emir
Lool, kant emir mama, "curand dupa izbucnirea razbioului in Valahia in noiembrie 1853"
. Pai bre, razboiul a inceput in noiembrie 1853 (am verificat), iar omul a facut fotografiile "curand dupa", ceea ce e foarte posibil sa fi fost in anul urmator, nu?
M-am abtinut de la glume legate de reading skills, da?

M-am abtinut de la glume legate de reading skills, da?
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
Da, se poate sa loool cu r skills; da pot sa tin si eu cu ursul meu (in bucatica aia de noiembrie si in intreaga decembrie ar fi avut timp sa traga niscai cadre, mai ales ca o facea acasa, in Buc), nu?
- kant emir
Avea timp, numa ca din citatul ala nu rezulta ca s-ar fi intamplat treaba in '53. Plus ca celalalt articol zice de '54 primavara.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member