Comentarii Callatis 2005
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Comentarii Callatis 2005
Cei care ati urmarit festivalul Callatis de luni seara ati avut ghinionul de a-i asculta pe renumitii HI-Q ...live! Cine oare a decis ca astfel de indivizi, care canta precar sa sustina recitalul... live? E incredibil cum niste oameni care sunt total lipsiti de talent muzical au ajuns sa sustina un recital pe scena de la Callatis. Dumnezeule, oamenii astia HABAR NU AU ce inseamna interpretarea unei piese !! Solista trupei, cu o prestatie nedemna nici macar de karaoke , si doi domni care cu siguranta si-au gresit meseria. Toti trei ,pe o scena, formeaza un trio formidabil ce incanta urechile copiilor de scoala generala. Catastrofal e prea putin spus daca trebuie caracterizat recitalul sustinut acolo de hi-q ... Behaieli, lalaieli, falseturi de prima mana si o prezenta scenica jalnica a fost tot ce au primit spectatorii de la Mangalia in seara de 8 august. Astfel de specimene ar trebuie sa nu mai exista niciodata pe scenele din Romania ! Ma intreb ce gandeste un adevarat muzician atunci cand asculta toate aceste orori sonore? Oare cand publicul roman va invata care este adevarata valoare in muzica ? Pe cand vom sti sa amendam asemenea nulitati ajunse mult prea sus in "industria muzicala din Romania" ?
- ConteleDrakula
- Junior Member
omule, e hi-q, la ce poti sa te astepti? nu au pro tools sau alte chestii live, atata pot si ei, macar sunt de admirat ca au incercat. btw si stratan a sunat cam slabut live, hi-q nu am vazut.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
- ConteleDrakula
- Junior Member
Comentarii Callatis 2005
Dupa cum spune si titlul, aici se va comenta prestatiile la ceea ce se cheama festivalul Callatis 2005, care are si o usoara legatura cu muzica.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
ConteleDrakula scrie:.. renumitii HI-Q ..... Ma intreb ce gandeste un adevarat muzician atunci cand asculta toate aceste orori sonore? Oare cand publicul roman va invata care este adevarata valoare in muzica ? Pe cand vom sti sa amendam asemenea nulitati ajunse mult prea sus in "industria muzicala din Romania" ?
..ce gandeste? se caca pe el de ras

.. pana cand? ai rabdare ..ca se sterg singuri de pe lista .. daca ai obs doar anul asta am scapat de vreo cateva trupe de superbe blonde bune la altceva decat cantat .. putintica rabdare ..
..publicul? crede-ma ca , in comparatie cu ..acum 2 ani sa zicem .. e deja educat ptr live.. mai e loc de mai bine ..dar incet incet ..
k ..bafta.
-
Bortzianu' - Junior Member
Bortzianu' scrie:..
..publicul? crede-ma ca , in comparatie cu ..acum 2 ani sa zicem .. e deja educat ptr live.. mai e loc de mai bine ..dar incet incet ..
Tocmai aici e problema, caci publicul de aseara era in culme fericirii, parca traiau concertul vietii lor... Trist, foarte trist. Cred ca daca eram un muzician adevarat mai degraba ma enervam decat radeam...
- ConteleDrakula
- Junior Member
acu se chinuie astai sa cante life ,dar nu prea le iese
iauzi ca canta astea d l trei dent care arata superrr,o mel nou cu holyday
fetele de la sexi canta si ele binishor
fara sens si dl prob canta si ei mai bine!!!
of of ,mai mai cu lifu lor
iauzi ca canta astea d l trei dent care arata superrr,o mel nou cu holyday
fetele de la sexi canta si ele binishor
fara sens si dl prob canta si ei mai bine!!!
of of ,mai mai cu lifu lor
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
stratan macar stie pe ce lume traieste.
marfar suna misto, chiar daca nu-n conditiile de acolo.
da pe corina incercand sa cante 'what's going on' la emisiunea aia de dupa callatis, ati auzit-o? nu? felicitari. eu m-am ales cu un cosmar de zile mari. fata asta canta mai prost ca picioru' stang al maica'mii.
da pe corina incercand sa cante 'what's going on' la emisiunea aia de dupa callatis, ati auzit-o? nu? felicitari. eu m-am ales cu un cosmar de zile mari. fata asta canta mai prost ca picioru' stang al maica'mii.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Nu prea am ce sa comnetez,dat fiind faptul ca nu am urmarit nici macar o editie Callatis2005 (deh,am luat-o pe un drum mai bun si m-am reprofilat pe alte stiluri muzicale),oricum,din cate am citit eu pe aici,nici n-am avut de pierde.Trupele noi ''din carton'',apar vara de vara,ca ciupercile dupa ploaie,debuteaza cu piese care prind repede la publicul cu varsta cuprinsa intre 12-13 (ceilalti....vai de ei).
In concluzie,daca apare ceva nou sa ma anuntati si pe mine.
In concluzie,daca apare ceva nou sa ma anuntati si pe mine.
- Catzelusha
Tocmai aici e problema, caci publicul de aseara era in culme fericirii, parca traiau concertul vietii lor... Trist, foarte trist. Cred ca daca eram un muzician adevarat mai degraba ma enervam decat radeam...
Probabil ca publicul era deja beat la ora aia!
Probabil ca publicul era deja beat la ora aia!
- Sandina
- Junior Member
ce mi s-a parut hilar in singura seara de 'culise' pe care am vazut-o cu idiotu' ala de marutza, dupa miezu noptii, era ca publicu, format din muritori de rand, care n-aveau unde sa-si petreaca noaptea, a dat dovada de un prost gust si de o infantilitate pe care nu am mai intalnit-o din scoala elementara.
sa huidui pentru ca un om are ceva mai mult de zis mai mult de 'va iubim pe toti, in rest stiti cu totii' , mi se pare deplasat.
e just ca vali neamtzu vorbeste mult, precipitat si se pierde-n idei, insa macar esentialul putea fi inteles.
sa huidui pentru ca un om are ceva mai mult de zis mai mult de 'va iubim pe toti, in rest stiti cu totii' , mi se pare deplasat.
e just ca vali neamtzu vorbeste mult, precipitat si se pierde-n idei, insa macar esentialul putea fi inteles.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
gabuba scrie:stratan macar stie pe ce lume traieste.
nici mie nu-mi place corina,dar trebuie totusi sa precizez ca ea canta de aproape un an,deci PROBABIL nu e inca familiarizata cu cantatul live.sau poate de vina or fi fost si emotiile....parerea mea.
- Catzelusha
Ba, Gabuba, e trist intr-adevar ca la noi unii se gandesc sa invete sa cante abia dupa ce au scos discu, da' io am apreciat totusi efortu Corinei.
Vali ala era obositor de incoerent, incat si io m-am intrebat, la fel ca Marutza, daca nu bause ceva. Avea el dreptate in mare, da' vorbea ca un prescolar. Iar formatia Marfar ie de cacat. Cine nu-si da seama de asta ie varza.
Vali ala era obositor de incoerent, incat si io m-am intrebat, la fel ca Marutza, daca nu bause ceva. Avea el dreptate in mare, da' vorbea ca un prescolar. Iar formatia Marfar ie de cacat. Cine nu-si da seama de asta ie varza.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
17 mesaje
• Pagina 1 din 1