E nu am multe de zis acum , doar ca peste 2-3 luni o formatie va arata adevarata muzica house ! Asta insemnand Hard House , Trance si putin progressivvv club !! Un album destul de divers , veti afla mai multe cu timpul , dar un singur lucru va zic ::: Ceea ce ai asteptat de mult timp se va intampla !!!! Nu vor mai fi melodii de umplutura cum buniiiiiiiiiii nosti compozitori de muzica house o fac acum in Romania ! Vei auzi sunete adevarate [ Made in Germany ] , Hard House . Vor disparea 'Vocile' care insotesc toata melodia cum se intampla la acum la noi [ vezi Dj Project ] , vor fi numai mesaje scurte :p care le vor intelege numai cai care cunosc muzica house . Oameni a venit concurenta la Impact [ melodia aia o sa para penibila 'Decadenata '] , o sa auziti ca se poate si in Romania !!!!!! V-ati saturat de muzica asta de doi lei ?
O sa auziti muzica adevarata !!!!! Se discuta acum pe ce se va marsa !!!?!??!??!?! Hard House sau Trance ? As vrea sa stiu si eu parerea voastra ?!?!?!? Ce a-ti vrea sa ascultati ?
Credea-ti ca nu se va intampla ?
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Credea-ti ca nu se va intampla ?
Initial trimis de Blackie
E nu am multe de zis acum , doar ca peste 2-3 luni o formatie va arata adevarata muzica house ! Asta insemnand Hard House , Trance si putin progressivvv club !! Un album destul de divers , veti afla mai multe cu timpul , dar un singur lucru va zic ::: Ceea ce ai asteptat de mult timp se va intampla !!!! Nu vor mai fi melodii de umplutura cum buniiiiiiiiiii nosti compozitori de muzica house o fac acum in Romania ! Vei auzi sunete adevarate [ Made in Germany ] , Hard House . Vor disparea 'Vocile' care insotesc toata melodia cum se intampla la acum la noi [ vezi Dj Project ] , vor fi numai mesaje scurte :p care le vor intelege numai cai care cunosc muzica house . Oameni a venit concurenta la Impact [ melodia aia o sa para penibila 'Decadenata '] , o sa auziti ca se poate si in Romania !!!!!! V-ati saturat de muzica asta de doi lei ?
O sa auziti muzica adevarata !!!!! Se discuta acum pe ce se va marsa !!!?!??!??!?! Hard House sau Trance ? As vrea sa stiu si eu parerea voastra ?!?!?!? Ce a-ti vrea sa ascultati ?
Si care e formatia aia minune ???
BTW: eu am votat Trance, decat Hard House...
Welcome... to the desert... of the real
- Raven
- Junior Member
Re: Re: Credea-ti ca nu se va intampla ?
Baiatu fapte nu vorbe.Intai sa va auzim pe urma laude
Abia astept!!!
Abia astept!!!
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Re: Re: Credea-ti ca nu se va intampla ?
Initial trimis de Raven
Si care e formatia aia minune ???
BTW: eu am votat Trance, decat Hard House...
Voi spune mai multe atunci cand va fi cazul , da-mi o adresa de mail sa-ti trimit cateva fragmente din partea cu trance-ul!!!! Sa auzi sunete adevarate si trance adevarat !
- Blackie
- Junior Member
Re: Re: Re: Credea-ti ca nu se va intampla ?
Nu pot divulga nimic ! Deocamdata ! Dar va veni timpul si ve-ti afla totul !Initial trimis de J.A.Tiranu
Baiatu fapte nu vorbe.Intai sa va auzim pe urma laude
Abia astept!!!
- Blackie
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Credea-ti ca nu se va intampla ?
smyth@k.ro
Si daca dai si niste detalii tehnice fac cinste
Si daca dai si niste detalii tehnice fac cinste
-
bhuttu - Mesaje: 2510
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Credea-ti ca nu se va intampla ?
O sa-ti trimit pe adersa de mail cateva pasaje din melodii!
- Blackie
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Credea-ti ca nu se va intampla ?
NU stiu cand o sa m timp ... Dar promit ca o sa auzi ceva ......!Initial trimis de Blackie
O sa-ti trimit pe adersa de mail cateva pasaje din melodii!
- Blackie
- Junior Member
Lasa adresa ta de e-mail si o sa-ti trimit prin e-mail !Initial trimis de Aliosha
Hard house? Cam ce ar trebui sa downloadez ca sa imi fac o parere despre hard house?
Lasa-mi numele unei melodii cel putin si revin cu parerile.
- Blackie
- Junior Member
Vreau si eu!
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1