)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
eyewitness scrie: ii spuneam lu flufanela ca inteleje perfect
bre, nush daca inteleg, ca n-am avut placerea sa am de-a face cu muerds, da' daca tu zici... te cred pe cuvant
si uram multa bafta la negocieri cu ailalti.
In schimb in rest inteleg tot

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
Bre nene, eu chiar asha fatza de criminal am?sau de violator in serie? sau mai rau..manelist? Cum dracu se face ca atunci cand stau langa vre-una cu geanta...se uita un pic la mine....dupa care ishi trage geanta in fatza....
Sau sa se plimbe pandarii din magazin dupa mine...
Adevaru e ca nu m-am barbierit de ceva vreme...dar hai las-o moarta...im mai shtiu eu pe un tip care l-au dat afara dintr-un magazin, pentru ca au avut impresia ca e cershetor...
Nu ma imbrac nasol, nu scuip..nu fur in magazine...ma spal..me dau cu shprai, alea alea...da na..inca sunt shocat...
Sau sa se plimbe pandarii din magazin dupa mine...
Adevaru e ca nu m-am barbierit de ceva vreme...dar hai las-o moarta...im mai shtiu eu pe un tip care l-au dat afara dintr-un magazin, pentru ca au avut impresia ca e cershetor...
Nu ma imbrac nasol, nu scuip..nu fur in magazine...ma spal..me dau cu shprai, alea alea...da na..inca sunt shocat...
-

maxx1nsane - Mesaje: 713
...da....poate ca ai dreptate...
Promit ca data viitoare cand mi se mai intampla asha ceva, ori il bat pe pandar, ori pe femeie, dupa care ii intreb ce au cu mine
Merge?
Promit ca data viitoare cand mi se mai intampla asha ceva, ori il bat pe pandar, ori pe femeie, dupa care ii intreb ce au cu mine
Merge?
-

bre, ce sa`ntamplat cu threadu asta?ie tuata lumea in concediu sau ce?de obicei se unplea 2-3 pajini pe zi s`acuma.....
eniuei, in caz ca va interesa eo miam revenit ceia ce ie bine si inseamna ce deseara o sa avem
,
si bineinteles 
eniuei, in caz ca va interesa eo miam revenit ceia ce ie bine si inseamna ce deseara o sa avem
,
si bineinteles 
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
bey nene, da voi aici ce facetzi?
trafic cu bere?
ia....hai repede cu o bere la naveta la mine aici!
trafic cu bere?
ia....hai repede cu o bere la naveta la mine aici!
-

Citez dintr-un PM :
alt citat dintr-o manea ft ft populara pe litoralul mioritic : valoarea mea valoarea mea =))
si inca o chestie, cer banarea userului pt ca eu ma simt atacat si ofensat
Eagle Raider scrie:monk scrie:Eagle Raider scrie:la cine te refereai cand ziceai de cretin?
nu cred ca are sens raspunsul ...
bai fratimio eu nu te-am jignit pe tine,ca sa ma jicnesti tu pe mine ,inca nu ai ajuns tu la valoarea aia!!
da,deci te rog frumos mai usor cu vocabularul ala
alt citat dintr-o manea ft ft populara pe litoralul mioritic : valoarea mea valoarea mea =))
si inca o chestie, cer banarea userului pt ca eu ma simt atacat si ofensat
-

monk - Mesaje: 2747
bah avetz grija ca asta-i de la guvern ... umbla cu legi, alea alea... o sa rescrie legea cu dreptul la anonimat 

-

monk - Mesaje: 2747
monk scrie:cer banarea userului
eu am cerut un avertisment si (inca) nimic.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre fluff. imi place de ochii tai astia noi si verzi si dezechilibratz... e sinpatici, sau puate e de l amedicamentele pe care le iau:D
-

Daimon - Mesaje: 5074
pai ie mai bine pe pititelea
mersi de conpliment daimoane, nu-i asa ca mi se potriveste?
merenghitzi, merenghitzi, ai naibii voi sa fitzi
ps - qb, reciproca tic-tac (numa doo calorii, alea cu lamaie verde ie cele mai bune)
mersi de conpliment daimoane, nu-i asa ca mi se potriveste?
merenghitzi, merenghitzi, ai naibii voi sa fitzi
ps - qb, reciproca tic-tac (numa doo calorii, alea cu lamaie verde ie cele mai bune)

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
fluf scrie:pai ie mai bine pe pititelea
Di ce? Sau "de cine ?" c-am optservat dorul asta de pitulish la nejte unii si nu ma duce mintea sa pricep uzu'
Nu c-ar fi treaba mea, just indiscret
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir