)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pijkesh, facem poz(n)e?
impreuna sau separat?
bah de cate ori ma uit pe treadu asta, ultimu mesaj e a lui fluff... cum dreaq???
-

Daimon - Mesaje: 5074
bah da nevorbiti sunteti bre davash la mujtiuce de paraziti, la munca ratzaidracu de putori 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiuleeeeeee ai nevoie de ajutor in munca?
flufanelo, o terminai pe munca mama iei de odoruaga, oricum mersi de intentie
gata, am revenit la normal
-

eyewitness scrie:o terminai pe munca
asa-i spui mai nou lu techila?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule,
1/ techila la mine nu se termina niciodata, stii prea bine ca este un flux continuu dinspre ctza spre lacu tei
2/ i-am zis puanta ta lu raducu, a dat din cap, a latrat si s-a pishat ostentativ langa gratar
1/ techila la mine nu se termina niciodata, stii prea bine ca este un flux continuu dinspre ctza spre lacu tei
2/ i-am zis puanta ta lu raducu, a dat din cap, a latrat si s-a pishat ostentativ langa gratar

-

gata, am revenit la normal
asta e de bine? asta daca nu ie o intrebare indiscreta:D
dac-ai stii baixule cum e cu metaforele si cu transferul intelesului lexical, s.a.m.d. in cazul cuvantului munca, te-ai mira tare:D
-

Daimon - Mesaje: 5074
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
y0ung_h0va, stefan
domnu shtefan cat ie ciasu acu in finlandia bre? ca dupe calculele mele ar trebui sa plec acas shi ieream curios daca shi dupe ciasu finlandez fac ore suplimentare
uehcvewcwe: flafi, te felicit bre, ca in sfarshit gasishi shi matale un havatar cari sa te reprezinte

?!
-

h0va - Mesaje: 2049
fane, vezi bre ca ai gresit tredu, aici ie alte alea, nu ie pentru matale...te ratacisi 

-