Articol
" Formatiile Steaua si Dinamo se vor intalni intr-o dubla mansa contand pentru semifinalele Cupei Romaniei, s-a stabilit in urma tragerii la sorti care a avut loc ieri la sediul FRF. Secretarul general al federatiei, Adalbert Kassay, a stabilit ca adevarata finala sa se joace in penultima faza a competitiei. Meciul tur se va disputa, la 24 aprilie, pe Stadionul "Steauaâ€Â
Steaua vs Dinamo in semifinalele Cupei 2001- 2002
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Steaua vs Dinamo in semifinalele Cupei 2001- 2002
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
meci tur: Steaua 0 - 1 Dinamo
De cand nu am mai castigat un meci ????????????????
-
Aliosha....dar aminteste-tzi vremurile ..in care Dinamo nu castiga cu anii in fatza lui Steaua !!!
Povesteste,te rog...si pt. userii acestui forum..ce ne-a zis noua Nebunu' despre suporterul dinamovist ..indignat de faptul ca Dinamo nu mai castigase de 5 ani..in fatza Stelei ! :p
Povesteste,te rog...si pt. userii acestui forum..ce ne-a zis noua Nebunu' despre suporterul dinamovist ..indignat de faptul ca Dinamo nu mai castigase de 5 ani..in fatza Stelei ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Da, Marius Nebunu', un prieten de-al nostru ne relata ceva vazut de el pe Stefan cel Mare...
Un suporter de la oficiala, nervos ca Dinamo ia bataie pentru a n-a oara de la Steaua in ultimii 10 ani zicea ceva de genu..
"M-am insurat, am fu^*-o pe nevatsamea, a ramas gravida. Am un baietel frumos, anu asta l-am dus in clasa I la scoala, invata bine. Eh in tot acest timp prostii astia n-au reusit sa bata pe Steaua sa am si eu o bucurie. "
Bineinteles, aceste vremuri au trecut....
Un suporter de la oficiala, nervos ca Dinamo ia bataie pentru a n-a oara de la Steaua in ultimii 10 ani zicea ceva de genu..
"M-am insurat, am fu^*-o pe nevatsamea, a ramas gravida. Am un baietel frumos, anu asta l-am dus in clasa I la scoala, invata bine. Eh in tot acest timp prostii astia n-au reusit sa bata pe Steaua sa am si eu o bucurie. "
Bineinteles, aceste vremuri au trecut....
-
Bai..cat de frumos joaca Steaua astia ! Conduc cu 1-0....la pauza..in Stefan cel Mare !
Rusine..celor care l-au condamnat pe Piturca !
A adus...echipa pe linia de plutire !
Sper ca o sa vad o finala Steaua-Rapid...pe 23 August !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Bai..cat de frumos joaca Steaua astia ! Conduc cu 1-0....la pauza..in Stefan cel Mare !
daca era asa mare antrenor nu ajungeam unde suntem acum.din cauza unor ambitii personale toata echipa a avut de suferit.du este posibil ca in tur sa joci cu lung in poarta ,4-5 etape,din cauza faptului ca am luat bataie la progresu cu 3-2, cica din vina lui martin tudor.am fost la meciul ala si nu a fost deloc asa.nu e posibil sa dai afara jucatori pt. motiv ca au semnat cu altcineva.nu e posibil sa trimiti jucatori de baza la tineret ca asa ti se scoala tie.nu e posibil !
iar neaga este sub orice critica.azi am luat bataie pe mana lui.!!
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de Oribilul Mosh
Am vazut pe ce linie de plutire oblica suntem...de fapt steaua e k o balena sau un delfin, iese de sub apa doar pt a intra inapoi shi mai adanc ca prima data...
inchei cu un mesaj pt managerul general..PITZURK PLEACA SHI IA-I CU TINE SHI PE NEAGA,STOICA,MITRITZA SHI DUMITRU K ATZI NENOROCIT ECHIPA ASTA!!!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
9 mesaje
• Pagina 1 din 1