Scorpions vs. Linkin Park
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Scorpions vs. Linkin Park
ok...in urma conflictului meu cu Oxygen Thief am realizat ca n-avem cum sa ne convingem unul pe altul in subiectul "care e formatia mai buna dintre Linkin Park si Scorpions"... El sustine Linkin Park... eu pe de alta parte consider ca Scorpions e suerioara...in fine...cum noi n-am ajuns la nici un Dumnezeu o sa va rog pe voi... restu sa votati aici care dintre cele doua formatii este mai buna...probabil asa va intelege cel dintre noi care greseste... Daca voi credeti ca puteti fi influentati in vreun fel...va rog sa urmariti discutia mea cu el in thread-ul The Scorpions...Sper sa votati bine...!!!!
... si daca nu cer prea mult...sper sa va si justificati votul cu cateva cuvinte intr-un post pe thread-ul asta!!!

Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
-
AnathemA - Junior Member
of...anathema tu chiar nu ai citit nimic din ce am zis eu acolo ?
am specificat cumva ca "linkin park sunt mai buni decat the scorpions" ?
nu sunt mai buni...e clar...am zis doar ca formatzia asta nu e un gunoi si mi-am sustinut punctul de vedere. Nu era nevoie sa duci "conflictul" asta pana aici.
am specificat cumva ca "linkin park sunt mai buni decat the scorpions" ?
nu sunt mai buni...e clar...am zis doar ca formatzia asta nu e un gunoi si mi-am sustinut punctul de vedere. Nu era nevoie sa duci "conflictul" asta pana aici.
- Oxygen Thief
- Junior Member
thread-ul asta nu ar fii trebuit sa aiba loc...comparatie intre SCORPIONS si linkin park? Scopions niste legende ale rock-ului si linkin park un cacat de formatie? mi se pare aberant...dar in continuare mie linkin park mi se par niste terminati mai ales chester ala
Carpe Noctem!
-
CoF - Junior Member
asta am vrut si eu sa subliniez...nu ca as fi vrut sa aflu parerea voastra(care era evidenta)...vroiam doar sa-i demonstrez lui Oxygen Thief (cu care n-am nimic de altfel....chiar mi-a placut sa ma contrazic cu el) ca multi considera Linkin Park gunoi... si io sunt de aceeasi parere...in fine...tu asculti ce vrei...de acuma is multumit de rezultat...nu mai vad nici un rost sa continue chestia asta
-
AnathemA - Junior Member
ce ziceam???ca nu e tampit...probabil ca e...ideea era ca eu vroiam sa ating un scop cu poll-ul asta...de acuma nu ma mai intereseaza...oricum...zoso...mersi pentru intelegere...
-
AnathemA - Junior Member
ce tred idiot
bre catharsis inchide-l dracu ca mai vin uameni de-afara si citejte si ne facem de ras cu fanclubu nostru
bre catharsis inchide-l dracu ca mai vin uameni de-afara si citejte si ne facem de ras cu fanclubu nostru

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
Daimon - Mesaje: 5074
Daïmon scrie:ce are a face scorpions cu linkin park...
in zona asta lipsesc oamenii de ordine?:D
NU. au fost doar in concediu.
vali, ce suturi sa isi ia? alea se pastreaza pt cei care nu sunt complet idiotz.
case closed
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
20 mesaje
• Pagina 1 din 1