Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2005

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde monk » Sâm Apr 30, 2005 10:31 am

http://www.opera.ro ;) face minuni in domeniu de reclame de cacat . nu mai apar nici alea de se dau in jos....

btw ...

Scoala veche
subiectele clasice ale fanclubului se gasesc aici + subforum de jurnale

stiti voi ce e de facut ;)
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde theOffender » Sâm Apr 30, 2005 8:44 pm

am shi eu o reclamatzie de facut la adresa moderatorului eyewitness pentru postul acesta http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=388892&postcount=26
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 01, 2005 7:52 pm

Ar merge un forum Mylene Farmer sub forumul "formatii si artisti internationali". Nu de alta dar am observat un subiect aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=388497#post388497 care are 135 de posturi (cu mult mai multe decat forumul Nelly sau mai stiu eu ce chestie muzicala efemera....)
Io zic ca ar trebui macar luata in considerare ideea asta :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde theOffender » Mar Mai 03, 2005 10:19 am

am shi eu o alta reclamatzie de facut pt domnul aphextwinz pt postul de mai sus:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=389279&postcount=25

e atac la persoana shi insulta. nu-i convine postura de jurat, pai sa plece. e simplu.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 05, 2005 4:34 pm

nu am inteles niciodata de ce fanclubul nu permite postatul cu diacritice. pe alte forumuri se poate.

iata cum apare un pasaj in care se folosesc diacritice :

FIA a stabilit această sancţiune după ce maşina condusă de Jenson Button a fost depistată avand o greutate mai mică decat cea regulamentară, la finalul Marelui Premiu al statului San Marino, disputat pe circuitul de la Imola, unde pilotul echipei BAR reuşise să se claseze pe locul 3.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

fotografie

Mesajde kant emir » Lun Mai 09, 2005 5:36 am

Deoarece s-au postat foarte multe poze, dintre care sunt multe sunt reusite/frumoase/ambele, am initiat un thread (http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=14426). Pentru realizarea efectiva a acestui concurs (care nu se vrea neaparat competitie), consider ca ar fi necesara deschiderea unui sub-forum (sa zicem "Fotografie"), care sa poata adaposti threaduri dedicate (genuri de fotografii, comentarii, teorie fotografica, inscrieri, etc).
Solicit administratiei FC sprijinul pt realizarea acestui sub-forum (daca se va dovedi ca exista destui useri interesati).
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde stefan » Joi Mai 12, 2005 5:54 pm

Am si eu o rugaminte: intrucat LS. are deja ban for life pe politic si recidiveaza pe Stiinte, sunt de parere ca un ban general pentru o luna l-ar ajuta sa-si linisteasca nervii. Personal consider ca am fost prea indulgent si prima oara, asteptand mult prea mult pana sa cer banul, si acu omu si-a luat-o in cap.

Nu e-n stare sa lege doua vorbe, iar cand vine vorba sa discute cu cineva in contradictoriu incepe sa injure, ca altceva nu stie; probabil pe hanu ancutei i se permite orice, avand in vedere statele lui pe-acolo, si-si inchipuie ca aici e la fel. Cu apucaturi de badaran analfabet si prost, mai pune din cand in cand cate-o poza ba cu masina, ba cu casa, doar-doar s-o milostivi cineva sa zica: "moaaaa, ce tare ejti". Consider ca banarea lui nu constituie nici o pierdere pentru forum.

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=389716&postcount=174
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=390039&postcount=180
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=391240&postcount=191
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde old lord » Sâm Iul 09, 2005 10:12 pm

Ce s-a mai intamplat cu rubrica aia de sub user name, imediat dupa loc, ii zicea AVERTISMENT
A fost o idee buna , daca va mai amintiti ia a fost introdusa inainte sa aiba loc stergerea aia din 27 semptembrie
vad ca s-au inmultit avertismentele, io zic ca ar fi bine sa se reintroduca
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Dum Iul 10, 2005 4:54 am

stai bre linijtit, acolo sus se jtie cine, ce si cum. ia fa matale 3 averturi sa testezi vijilenta adminilor :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde stefan » Vin Iul 22, 2005 6:27 pm

Mă uitam prin log la un nameserver pe care-l administrez si iote ce găsesc:

Jul 22 18:43:59.399 lame-servers: info: lame server resolving 'www.fanclub.ro' (
in 'fanclub.ro'?): 82.76.19.52#53

Aşa că am dat un check la http://www.dnsreport.com şi iote ce ieşi:

http://www.dnsreport.com/tools/dnsreport.ch?domain=fanclub.ro

(vezi mai jos, partea cu ERROR şi "lame nameservers", plus incă o inadvertenţă intre NS-ul parent şi cel delegat, marcată tot ca ERROR)

Se pare că e o problemă cu modul in care domeniul fanclub.ro e delegat de provideri, ar fi bine să vorbiţi cu ei.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde monk » Mar Aug 09, 2005 9:13 pm

Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Eagle Raider » Mie Aug 10, 2005 1:13 am

in primu rand ce sa intamplat acolo a fost pe PM deci nu ar avea rost un ban!!
si oricum tu ai inceput!!!

dak ar fi sa dau si eu in gat cate se intampla pe aici ,dar eu mi-am vazut de treaba mea ,nu am atacat pe nimeni fara sa ma atace cineva inainte!!etc..
hai ca mie somn!!!
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde eyewitness » Mie Aug 10, 2005 5:58 am

dak ar fi sa dau si eu in gat cate se intampla pe aici

mi-ai dat mie pm sa dai in gat, deci mucles.
ai doo averturi deja , la urmatoru iei o paosa de 7 zile
eyewitness

Mesajde Eagle Raider » Mie Aug 10, 2005 10:13 am

sper ca nu am luat avertismente pt monk???
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde baixinho© » Mie Aug 10, 2005 10:21 am

e greu sa gandesti, nu? daca iti luai avertisment pentru monk, ai fi ajuns la al treilea, deci ti-ai fi luat ban pentru o saptamana si, implicit, nu ne-ai mai fi putut loga ca sa scrii postul de mai sus. m-ai urmarit cu atentie sau trebuie sa fac dintr-o fraza mai multe propozitii?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Eagle Raider » Mie Aug 10, 2005 10:41 am

am crezut ca unu din alea 2 nu se pun ,ca e cam exagerat!! si nu au fost facute la avertismente si banari!!
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde old lord » Joi Aug 11, 2005 11:55 am

dupa cum se stie optiunea " EDIT " , prin care se poate modifica un mesaj este de 180 minute ( daca imi aduc io bine aminte)

io deschid un subiect cu titlul " steaua in cupa uefa intertoto"
uit sa specific editia si modific in felul urmator: " steaua in cupa uefa intertoto , editia 2006-2007 "
aceasta modificare imi apare numai la titlul postului cu care am deschis subiectul
aceasta modificare nu-mi apare si la titlul subiectului

propun introducerea optiunii EDIT si in cazul titlului de subiect, cel putin jumatate de ora
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Joi Aug 11, 2005 12:23 pm

titlurile la treduri se modifica duar de mozi si admini
eyewitness

Mesajde old lord » Joi Aug 11, 2005 1:19 pm

ok
dar cu ce ar dauna daca optiunea EDIT pentru titluri de subiect ar fi si la indemana userului care a deschis subiectul timp de 15 minute
old lord

Mesajde eyewitness » Joi Aug 11, 2005 2:14 pm

momental ie bine asa cum ie
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 12, 2005 4:28 pm

o sugestie : puteti muta sub'forumul Locomotive in forumul de arhive. ocupa aiurea spatiu acolo pe k-terinci.
locomotivele sa ramana in arhive..si in inimile unora dintre forumisti !

multumesc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Aug 12, 2005 6:17 pm

sugestia dvs a fost pusa in practica :)
eyewitness

Mesajde theOffender » Mie Aug 31, 2005 3:23 pm

am shi eu o intrebare: le este permis moadelor care au probleme cu anumitzi useri sa insulte sa faca offtopice dupa care sa mute threadu pe katerinci?

sper ca intrebarea sa nu ramana la capitolul de intrebari retorice
theOffender

Mesajde gaga » Mie Aug 31, 2005 4:11 pm

~p~p m-a parat, v-a fi spuse lu tovarasa ~p

nu threadul numai splittul de unde incep offtopicele. threadu e bine mercic pe rock (sper, daca nu am facut fun gagaizm)

si nam nimic cu tine, ai tu mania persecutiei
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde theOffender » Mie Aug 31, 2005 4:35 pm

1: oftopicele tu le-ai inceput, uita-te bine la primu post ce l-ai facut. de ce nu-tzi revendici numele la autor la threadu de pe caterinci atunci?;
2: eshti persoana cu cele mai multe oftopice pe threadu de rock;
3: toate sunt atacuri la persoana;
4: de ce nu-tzi dai cu parerea despre moda mai bine decat sa faci afirmatzii gratuite la persoanele care scriu acolo;
5: zici ca n-ai nimic cu mine? ~p nici macar un dosar-dosarel pe-acolosha? ~p

shi de parat nu te-am parat da' cel putzin aici nu mai dai split shi mutzi...
theOffender

Mesajde vali » Mie Aug 31, 2005 6:13 pm

copii, ia, la colt amandoua.
some people deserve to die
vali

Mesajde gaga » Joi Sep 01, 2005 8:25 am

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=421454#post421454

ESTE revendicat de mine, autorul threadului este gaga. daca te deranjeaza roaga un admin sa ti-l stearga ca nu mai e pe plantatia mea.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde MoshuRoshu » Joi Sep 01, 2005 9:10 pm

Am si eu o sugestie: puteti sa deschideti un forum de "Idiotzenii" pentru toate chestiile extrem de idioate pe care vrem sa le exprimam. Imi dau seama ca s-ar putea sa fiu singura care sa postez acolo dar ar fi grozav pentru ca am multe de spus :D:
Just a thought :)
MoshuRoshu
Junior Member

Mesajde gigica » Joi Sep 01, 2005 9:11 pm

Fara suparare dar mi mi se incarca incredibil de greu forumul asta. Si imi merge si calculatorul in reluare cand intru pe forum aici... Pagina cu zambilicii aia mi s-a incarcat in jdemii de ani...am eu calc mai prostut, dar vorba aia, am fibra... hmmm
:scaun:

Si ca sa nu ziceti ca sunt chiar asa de carcotasa, sa va zic si ceva de bine. Zambilicii imi plac muuuult :D
gigica
Junior Member

Mesajde jeorj » Vin Sep 09, 2005 8:37 am

Gigica, daca mai castigam inca freo cateva adeziuni la aceasta plangere, ceva georgei si georgice, putem sa facem un sindicat al gigiestilor frustrati de greva microprocesoarelor consumatoare de fanclub, si poate o puneam si de-un miting de protest in fata parlamentului fc. :smash: :beau:

Asadeci subscriu

Pseu, am un procesor mai bun decat doiopshase :D: si tot dejiaba cand ii dau drumu la forum compu pleaca in conced si mai da cate un bip din cand in cand
Edit: Mai inteleg si eu, vine baneru, isi face treaba si pleaca, dar nu sa acapareze totu. Nu se face. Parerea mea.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii