)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
mai dar ce ma doare capul
mai dar ce obosit sunt
am chiulit de la munca si toata ziua am pierdut-o pe net, toata ziua
io care nu am timp nici sa respir am pierdut o zi intreaga pe net ?!?!?
ce mai face lumea?
ma aude cineva?
mai dar ce obosit sunt
am chiulit de la munca si toata ziua am pierdut-o pe net, toata ziua
io care nu am timp nici sa respir am pierdut o zi intreaga pe net ?!?!?
ce mai face lumea?
ma aude cineva?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
Da di ce aţ şters postu lu aiu de pe mama caterincilor? Că e fuarte mişto - chintesenţa filosofiei freudiene (nu că aş avea habar
). Alţii scriu mii de pagini ca să exprime esenţialu:
~p~p
). Alţii scriu mii de pagini ca să exprime esenţialu: poasa fie si de o suta ne duare in flofender. principalu ie sa futem noi
~p~p............................
- sin ella
cum va lasa aiu o ora singuri cum faceti prostii si va traiti intens orgazmele....verbale
deci acasa, bere, bae, bere, gratar, meci, bere...(ordine aleatorie)
deci acasa, bere, bae, bere, gratar, meci, bere...(ordine aleatorie)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pentru ca in loc de edit am dat pe delete
scuze
oricum lasam tredu pentru ca cele anterioare au fost facute de useri care in prezent nu mai sunt printre noi iar capodoperele lor vor ramane in arhiva fanclub pe vecie. dupa cum observi este o schinbare de "generatii" pe fanclub si multi useri noi cu dorinta de afirmare. fiind un "joc" cu o tema variata, poate escita imaginatia si talentu userilor si nu ar deranja pe nimeni un astfel de tred chiar daca au mai fost.
n-as fi de acord cu deschiderea de treduri specializate, cum ar fi "pink floyd" sau "cohelio" sau alte treduri care deja au un "schelet" si o baza de discutii
multumesc pt intelegere
scuze
oricum lasam tredu pentru ca cele anterioare au fost facute de useri care in prezent nu mai sunt printre noi iar capodoperele lor vor ramane in arhiva fanclub pe vecie. dupa cum observi este o schinbare de "generatii" pe fanclub si multi useri noi cu dorinta de afirmare. fiind un "joc" cu o tema variata, poate escita imaginatia si talentu userilor si nu ar deranja pe nimeni un astfel de tred chiar daca au mai fost.
n-as fi de acord cu deschiderea de treduri specializate, cum ar fi "pink floyd" sau "cohelio" sau alte treduri care deja au un "schelet" si o baza de discutii
multumesc pt intelegere
-

eyewitness scrie: dupa cum observi este o schinbare de "generatii" pe fanclub
eye-ule, urmasul meu pe fanclub cine crezi ca este ? dar al lui baixo ? dar al tau ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
ce intrebari obositoare
forumul asta are 4 ani si ceva si deja va ganditi la urmasi
forumul asta are 4 ani si ceva si deja va ganditi la urmasi
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
miraculosule, tu esti unic, n-ai urmas, nu se va najte nici macar in 30 de ani cineva care macar sa spere ca va ajunje la jumatea valorii lu matale
baicsu are urmas, old lord
iar io nu ti-e clar? dablgsamdigitz
baicsu are urmas, old lord
iar io nu ti-e clar? dablgsamdigitz

-

sa mor eu daca stiu ce e aia dablgsamdigitz
Timisoara astia sunt varza pana acum
Timisoara astia sunt varza pana acum

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

dablgsamdigitz
dabl(fonetic) = dublu
g = gi
sam(fonetic) = neshte
digits = cifre
deci gigi nijte cifre
tzam zis miraculosule ca n-ai cum sa ai urmasi

-

da. sigur. acum tre' sa stiu eu toate prescurtarile tale rebusiste
ce zici ? scoate macar egal Timisoara ?
ce zici ? scoate macar egal Timisoara ?
-

miraculosule, io creca matale n-ai nici macar centru ala de care zicea sin pateca 

-

sinpatico, itau care nu mai este ? sau ejt pe invizibal?
aiule, duar din CURiozitate, ma aflu pe lista ta de ignore?
aiule, duar din CURiozitate, ma aflu pe lista ta de ignore?
-

weed13 - Mesaje: 1868
frate...nu mai sunt la curent cu ce ziceti voi p'aci. parca vorbiti limbi straine pentru mine
de ce centru e vorba ?
m-am enervat cumplit cu Timisoara asta. eye-ule...sa tzi-l iei inapoi pe Gigel Bucur la Sportu...ca nu e bun de nimic
de ce centru e vorba ?
m-am enervat cumplit cu Timisoara asta. eye-ule...sa tzi-l iei inapoi pe Gigel Bucur la Sportu...ca nu e bun de nimic

-

uid, io imeu servesc fuarte rar si duar la cerere. amu nu pot ca nu stiu ce tot vrea leul la compul meu la naiba ca tot vine tocma cand am scris io un mesaj si tresa inchid
. desi o zis ca nu-l intereseaza ce fac io, sa nu ma mai tot agit cand trece prin camera. luni imeu, pentru treburi de inportanta majora care nu suporta amanare - email. sase 
. desi o zis ca nu-l intereseaza ce fac io, sa nu ma mai tot agit cand trece prin camera. luni imeu, pentru treburi de inportanta majora care nu suporta amanare - email. sase 
............................
- sin ella
iarba, sa muara miraculosu de deficienta de bere ceheasca in rinichi daca jtiu despre ce vorbesti. merluc breee , cum plm sa te icnor? iejti nebun sau ti s-a blocat centru ?
miraculosule, mai stai pe fc nu te conplace cu toti ratatii pe locomania ca ie clar ca te tanpesti si nu mai inteleji nimic
miraculosule, mai stai pe fc nu te conplace cu toti ratatii pe locomania ca ie clar ca te tanpesti si nu mai inteleji nimic

-

raman pe fc...numai daca vorbesti cu prietena ta fluffy sa ma invite la o bere...
altfel nu
altfel nu

-

aiule, scuzama, da cred ca is umpic suparat ca sinpatica nu intra pe iei, iar eu mam chinuit sa ii scriu o multitudine de mesaje oflain, la care ia nici macar nu o catadixit sa raspunda. stiu ca ma inteleji, asa ca nu voi expune mai pe larg acest aspect. 

-

weed13 - Mesaje: 1868
mda, si pe mana lor... plm sa-l bagi de gigel ala in atac cand il ai pe mansour... nu pricep cum o iesit gigel ala mare gogeter, poa' pentru ca juca la sportu si nu-l baga nimeni in seama.. acu sub presiune n-arata nimic. sa nu mai zic de minunatatu' ovidiu petre...
mda asta e, doar nu era sa facem 90 de pct. am pierdut un meci important e ca dupa a 30-a finala sa castigam razboiu. nu-i asa migurila??A-)
mda asta e, doar nu era sa facem 90 de pct. am pierdut un meci important e ca dupa a 30-a finala sa castigam razboiu. nu-i asa migurila??A-)
-

Daimon - Mesaje: 5074