)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
-

weed13 - Mesaje: 1868
bah, la vremea care ie acu pe litoral, in locu tau mi-aj baga pula si in ruter si-n erdies 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
relaxeaza-te, n-ai sa mori virgin.
zicea unu' pe aici , dornea, cu temei mare acum ceva vreme ca are el o femeie de arata ca pamela anderson, da' nu vrea dom'le s-o futa, zau, de unde rezulta ca orice handicapat isi are handicapata.
zicea unu' pe aici , dornea, cu temei mare acum ceva vreme ca are el o femeie de arata ca pamela anderson, da' nu vrea dom'le s-o futa, zau, de unde rezulta ca orice handicapat isi are handicapata.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
AnathemA scrie:bei...am ji io o intrebari pentru aia mai dejtepti ca mine...ca io singur nu po sa aflu rasunsu:
DE CE FUTEM NOI FEMEI PROASTE???
dak o IEI asa atunci DE CE SE FUT FEMEILE ALEA BUNE CU DAIA CU BANI???????
///tHE Lion kING\\\
-

Eagle Raider - Mesaje: 645
AnathemA scrie:DE CE FUTEM NOI FEMEI PROASTE???
sunt mai usor de futut,
dak sunt proaste le vrajesti mai usor

///tHE Lion kING\\\
-

Eagle Raider - Mesaje: 645
Mai am de facut niste last minute cumparaturi si de maine ie bine (c. nocti) adica concediu
vizitam batranul continent. daca am fost harnicuta...
Nu pot sa plec fara sa va lamuresc asupra unui punct: ati inteles in mod eronat treaba cu centrii si centralele. Si barbatii are centri multi, dar nu-i foloseste in procesul respectiv. Nu e, duamne fereste, cum ca ei ar avea duar unul.
Aiu cel mai rau, vad ca m-ai dat pe mana lui Gigi. Nu-i nimic, ma duare fics in epicentru
Deci, ne vedem cand ne-ntalnim. Forumeala placuta si nu faceti prostii
vizitam batranul continent. daca am fost harnicuta...
Nu pot sa plec fara sa va lamuresc asupra unui punct: ati inteles in mod eronat treaba cu centrii si centralele. Si barbatii are centri multi, dar nu-i foloseste in procesul respectiv. Nu e, duamne fereste, cum ca ei ar avea duar unul.
Aiu cel mai rau, vad ca m-ai dat pe mana lui Gigi. Nu-i nimic, ma duare fics in epicentru
Deci, ne vedem cand ne-ntalnim. Forumeala placuta si nu faceti prostii

............................
- sin ella
am gasit un post spre incantarea si extazu pana la orgazm a lu pijkej
deci io credeam ca numa megadet sau lost pot creia aceste stari de vibratii launtrice da iote ca si proconsul
popikfaracifre scrie:cand am ajuns la mare in prima seara am iesit cu doua prietene sa ne plimbam p faleza in mamaia. am aflat de concert si ne-am dus repede langa scena. atmosfera a fost incendiara!!!! toata lumea canta impreuna cu trupa frumoasele melodii!!!la melodia "cerul" sute de maini s-au ridicat spre cer iar ochii oamenilor sclipeau de emotie!!!! melodia " te visez" a fost preferata publicului din acea seara! oricum ne-am simtit atat de bine incat restul oamenilor au disparut si muzica era tot ce conta!!!! a fost un concert p care nu il voi uita niciodata. din pacate nu am avut aparatul de fotografiat pt ca mi-l furasera p plaja in acea dimineata....insa cel mai frumos moment din seara aia, pt noi, a fost cand ne-am dus in spatele scenei si l-am pupat p florin!!!(cu acordul frumoasei lui sotii a fost extraordinar sa fim atat de aproape de un membru al formatiei! abia asteptam concertul de la otopeni...poate ne vedem acolo
deci io credeam ca numa megadet sau lost pot creia aceste stari de vibratii launtrice da iote ca si proconsul
-

sin ...(aleaalea): Si barbatii are centri multi, dar nu-i foloseste in procesul respectiv - deeceeuareee? (mama nu se supara, nu?)
ie bine ca ne-eye lamurit, viziteaza-l pe batranul
AnathemA: ...si va las [...] in pace... - amin !
ie bine ca ne-eye lamurit, viziteaza-l pe batranul
AnathemA: ...si va las [...] in pace... - amin !
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
jtiu bre, da iel ie mai timid si shovaielnic cand intra pe proconsul, aici intra mai lezne si i lam adus aici sal savureze cum trebe
-

apropou de lezne, cel mai lezne e pentru un grup de betzivi care beau in timp ce joaca campionatu de table la birtu' din sat sa creada dupa ce o iau pe ulei ca toti au castigat, mai ales dupa ce i-am batut io pe toti 

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci, cum ar veni, ejti cea mai benguoasa den grupu` reshpectiv, ashea, un fel de / (sau erea backSlash?)grup de betzivi ...mai ales dupa ce i-am batut io pe toti
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
daca iai batut cum bati si la macao atunci inseamna ca avea berea aia ceva in ia 

-

naie, il pisham pe slash la table si nu stiu draga dom' aiu ce zicetz da io prima oara cand am invatzat in viatza mea tabinet am dat clasa la parteneru tau asa ca mucles ca nu l-ai descoperit pe nemo
nbm, de uitat ma uit da' betzivii sa stii ca nu-i las ca ie baietz buni, stii tu vorba cu pamantu'
nbm, de uitat ma uit da' betzivii sa stii ca nu-i las ca ie baietz buni, stii tu vorba cu pamantu'

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cand am invatzat in viatza mea tabinet
vorbeam de macao, da?
-