la
avatar eram inca la bere, imi pare rau ca n-am mai apucat sa-i vad a tespea oara...
prefer sa nu comentez legat de
ipr, nu-mi plac si nu-si aveau locul...eu nu am vazut, dar am auzit ca li s-au aruncat tricourile inapoi pe scena, ceea ce e cam marlanesc...
dungeon aia nu-s genul meu mai deloc, nu i-as asculta nici acasa si nici in concert, prima piesa a fost masacrata de sunetist, dar pe urma s-a auzit binisor...repet, nu ma impac bine cu stilul, dar nu pot sa zic ca mi s-au parut penibili...(piesa inceputa si terminata a la slayer m-a surprins in mod neplacaut)
siii cum sa uit de...YAAAARGHHHH!
megadeth au avut o prestatie in primul si in primul rand luuunga, daca jumatate din recital l-am urmarit cu urechile ciulite spre sfarsit ma concenrtam mai mult asupra pozitiei mele verticale si mi-a fost destul de greu sa ma mai bucur si de muzica, tocmai cand bagau si piesele mai faine: peace sells, skin o'my teeth, symphony of destrucion, a tout le monde, holy war...
coverul paranoid le-a iesit foarte bine si m-a mai inviorat oleaca...
dave mi s-a parut distant...dupa cum a zis un prieten: 'Mustaine parca canta la norma', sa zicem ca dupa probleme de sanatate nu mai e asa vivace ca altadata...
una peste alta: o seara foarte faina...concertul mi-a placut mai mult decat ma asteptam, cu toate minusurile care au fost.
peseu: in prima parte a concertul mi s-au parut absolut geniali...tin sa subliniez chestia asta!
pepeseu: n-am vazut absolut nimic pentru ca eram imprejmuita doar de persoane cu vo treij de centimetrii mai inalte ca mine.