Vexatu Vexx

Vexatu Vexx

Mesajde LexLuthor » Joi Aug 12, 2004 10:06 pm

Nu prea le am cu undergroundul... Imi ziceti si mie ce se mai intampla (ce s-a mai intamplat) cu Vexatu Vexx?

A, da, si daca tot sunt aici, ce parere aveti de Nimeni Altu'?
LexLuthor
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Joi Aug 12, 2004 10:43 pm

Despre Vexx nu stiu vesti prea noi...
Cat despre Nimeni Altu', ei bine, a fost preferatul meu de pe "Actiunea Instrumentalul" si nu m-a dezamagit nici pe Loop Records, ci dimpotriva (de fapt cred ca a fost printre putinele +uri ale acelei compilatii).
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Nimeni Altu

Mesajde LexLuthor » Vin Aug 13, 2004 2:04 pm

Si mie mi s-a parut printre cei mai buni de pe Loop. Mi s-a parut ca se simtea in principal diferenta de flow.

Cat despre Vexx, stiri mai vechi ai? :)
LexLuthor
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Vin Aug 13, 2004 5:06 pm

lol,stiri mai vechi....depinde cat de vechi:)
Cert este ca Vexx ramane unul dintre cei mai buni MC din Romania,daca nu chiar cel mai bun(dupa unii).Daca vrei sa asculti ceva de Vexx fa-ti rost de Methadon 3000 (Veriga lipsa) sau Delikt (Fara Numar).mai are aparitii pe o piesa CTC - Legea gravitatiei si multe pe albumele fostelor formatii din RANS.Mai e mult de spus despre Vexx,dar daca ai vrut stiri mai vechi,deocamdata sper ca te-am ajutat.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Aug 13, 2004 9:51 pm

La un moment dat, se zvonea ca Vexx a plecat sa studieze in Japonia, nu stiu daca s-a concretizat.
Din pacate vad ca nimeni din cei care stiu cu adevarat si de la sursa nu ne ajuta cu niste lamuriri.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde muffinass » Sâm Aug 14, 2004 6:53 am

ok, mai recent, vexx a dat pe doua melodii de pe proiectul verde ('panica pe www.net', si 'trei sugestii' - piesa care nu era inclusa pe album). A mai contribuit si la un studio session a trupei Blanos Distruzos (Matze+Sultan+Ati) cu 3 melodii: We got the tower, soldatu' vexx, satira si satarul (asta avand loc pe 06-04-2003). Din cate tin minte el e destul de bun amic cu cei de la Yama studios, unde sunt si cei mentionati mai sus, impreuna cu Aievea (trupa de jazz)...de altminteri, la Yama studios a si fost inregistrat Veriga Lipsa deci...
Vara asta cand am fost la concertul CTC in clubul griffins VD a introdus "legea gravitatiei" cu niste vesti despre vexx, cum ca ar fi planuit sa se intoarca in hh in mijlocul lunii iulie. Insa cand m-am vazut cu vexx a doua zi dupa concert mi-a zis ca nu prea vede nimic pe orizont, referitor la un nou album solo sau ceva de genul asta...Oricum, omu' jos palaria: isi invata calm pentru sesiune la japoneza (nu a plecat inca) si nu prea isi 'pierdea' timpul cu altceva. Dar altfel spunea ca DJ Flore si Rusu ar mai fi avut ceva proiecte de D&B la care poate va da si el cu un off-the-dome. Si de atunci (mijlocul lui mai) nu mai stiu nimic de dansul...
Sper sa dumireze spiritele ce informatii mai stiam si eu...heh, vexx asta a creat nu fel de sindrom 'paul mcartney a murit/ brian jones a murit'
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

Mesajde Cosmeen » Sâm Aug 14, 2004 9:39 am

Melodia "Soldatu' Vexx" trebuie ascultata.
Cosmeen
Junior Member

Mesajde Dzeu » Vin Aug 20, 2004 9:32 pm

E de pe vrun album???
N-am auzit niciodata de ea.
Sunt niste inregistrari cu vexx care le am de la YO!Alea sunt printre cele mai meseriase freestyleuri care le-am ascultat.
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Sep 08, 2004 11:14 pm

superba contributia de pe blanos distruzos...

Vexxu are ceva ce nimeni nu poate sa conteste, ma refer in primul rand la tehnica inconfundabila. Nici nu vad sa mai fie vreun rost sa amintesc de originalitatea lui devenita de-acum proverbiala... oricum omul are ceva geniu in el, judecand dupa lirica si dupa ce mi s-a povestit referitor la evolutia lui intr-ale scolii.

Ii port foarte mult respect si recunostinta pentru ca e unul dintre cei f putini mc romani care au stiut sa arate publicului si "altceva". Jos palaria! =D
usualflow
Junior Member

Mesajde Promo Sapiens » Mar Aug 09, 2005 1:35 pm

poate-i doar un zvon.. da' cica daca vine kid koala in romania, vexx ar putea fi printre cei care fac deschiderea ... A-)
:calm: bai, e neconfirmata..
Promo Sapiens
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Mie Aug 10, 2005 3:45 pm

Promo Sapiens scrie:poate-i doar un zvon.. da' cica daca vine kid koala in romania, vexx ar putea fi printre cei care fac deschiderea ... A-)
:calm: bai, e neconfirmata..

dak koala vine in romania io scot album feat. ol` dirty! ;-) ar fi mega ultra misteaux sa vina discobolul koala!!!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Aug 10, 2005 4:50 pm

Kid Koala VINE in Romania, acest fapt este confirmat, singurele zvonuri neconfirmate fiind in legatura cu artistii care vor presta in deschidere.

Asadar astept feat-ul lui MonsterSnatch cu ODB. :dap:
usualflow
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Joi Aug 11, 2005 11:28 am

usualflow scrie:Asadar astept feat-ul lui MonsterSnatch cu ODB. :dap:

am sa ma sinucid la noapte si poate pun capat celor 23 de ani de gafe.. hehe..

sooper faza cu koala. stii si cand vine etc.?!
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde usualflow » Joi Aug 11, 2005 3:27 pm

Pe 30 septembrie, la MNAC (muzeul national de arta contemporana) - Bucuresti. As avea si o idee in legatura cu artistii care vor presta in deschidere, dar prefer sa nu ma pronuntz pana nu se va sti foarte clar cine ce si cum, intrucat au tot circulat diverse zvonuri pe tema asta in ultimele 2 luni, mai mult infirmate decat confirmate. Mai bine sa asteptam un comunicat oficial. Oricum, o sa fie frumos :)
MonsterSnatch, nu te sinucide, ca nu mai ajungi la kid koala :D
usualflow
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Joi Aug 11, 2005 4:58 pm

usualflow scrie:MonsterSnatch, nu te sinucide, ca nu mai ajungi la kid koala :D

sexcelent. n-as fi crezut ca voi avea vreodata ocazia sa ma duc la concert kid koala in romania! ne vedem pe 30.09
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Aug 14, 2005 11:36 pm

cred ca vin si eu pentru asa ceva ... ne vedem acolo :)
whatever

Mesajde usualflow » Lun Aug 15, 2005 1:48 am

MonsterSnatch... aveai de gand sa te sinucizi pentru a infaptui feat-ul ala cu ODB de care ziceai... sau cum? :(

Whatever, ne (re)vedem acolo! Sa vad si eu in ce stadiu se mai afla dread-urile tale :)
usualflow
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop