Guns'N'Roses - Kterinca sau aberatzie?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Guns'N'Roses - Kterinca sau aberatzie?

Mesajde memetshot » Vin Aug 05, 2005 4:30 pm

So ... Slash , if you see this i just want you to know that i thing you are the fuckin' best motherfucker quitar player ever ... whatever

bre, giv pis a chance si apuca-te tata de alceva. lasa engleza pentru alti
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde cubu » Sâm Aug 06, 2005 7:51 am

Tocmai, daca ziceai rau de Guns, aveai si tu dreptate...
indescifrabil
cubu

Mesajde Make_me_bad » Lun Aug 08, 2005 11:15 pm

memetShol scrie:bre, giv pis a chance si apuca-te tata de alceva. lasa engleza pentru alti

mda ... am gresit, in loc de "think" am zis "thing" , foarte urat din partea mea ... sunt un ratat . In schimb foarte interesant modul in care imi atragi atentia . Merci frumos , as putea sa zic si eu ca esti un agramat "alti" se scrie "altii" , dar nu am sa o fac ptr. ca se mai intampla chestii de genu' asta atunci cand tastezi un pic mai repejor.
Anyway ... ce-ar mai fi de zis ? Axl , Slash , Guns ... same old shit , si dupa aia murim si vom fi doar Dust n' Bones , avem nevoie doar de un pic de Patience ca sa trecem peste acest November Rain . La sfarsit vom ajunge cu totii in Paradise City , asta este my Bad Obsession .
inca ceva : numai persoanele inteligente asculta Guns ... doar atat ! Ce modest sunt :D
Peace
Make_me_bad
Junior Member

Mesajde Make_me_bad » Lun Aug 08, 2005 11:23 pm

Cubu , esti fan Che Guevara ? respect man ...
Make_me_bad
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Aug 08, 2005 11:31 pm

Yo! Respect to iu tu. Ce Ghevara ruls. Pis!
indescifrabil
cubu

Mesajde AnathemA » Mar Aug 09, 2005 12:16 pm

make_me_bad vreoau si eu sa stiu care erau cei doi chitaristi declarati mai tari decat slash ca sa mai pot completa si eu cu cativa...n-o zic cu rautate...dar slash...al treilea...cam sus....nu prea cred!!!!
Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
AnathemA
Junior Member

Mesajde whatever » Vin Aug 12, 2005 10:41 pm

da .. probabil ca buckethead si`a dat seama ca isi iroseste vremea si talentul in Guns si a decis sa plece.

si cum zicea si memetu, lasa engleza pentru altii, CA COrect era Slash, Duff & Matt still rule, stii, acordul se face altcumva.
whatever

Mesajde Make_me_bad » Sâm Aug 13, 2005 2:15 am

m-ai omorat ... sa ma pis si pe Buckethead si pe acordurile tale gramaticale corecte . No hard feelings ... pardon , No hard filings ( deh , io scriu cum vaz cu urechile ). Hai ca-mi bag pula , ma duc sa fumez o tigar , poate am noroc si fac cancer si ajung in Paradise City .//lol Ce oameni jegosi sunt pe lumea asta frate , in frunte cu Buckethead. Guns si VR "rules" . PEACE
Make_me_bad
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Aug 13, 2005 6:28 pm

prost mai esti.

si vezi ca era no hard fillings, ca ne referim la dinti, nu ?

peseu - nah, revendic eu pe makemebad ca ionuzzu meu, il vrea altcineva ?

peseu 2 - ionuzzule, stii ce piesa imi place mie de la guns ? my michelle. si e tare si coverul red hot chili peppers dupa aceeasi melodie
whatever

Mesajde Make_me_bad » Dum Aug 14, 2005 12:43 am

whatever scrie:prost mai esti.

ba nu :a: ... nu sunt prost , sunt fan Guns :D deci iti place My Michelle ... hmmm credeam ca esti impotriva acestei trupe ... rusinica ( si nu cred ca esti tu in masura sa imi judeci inteligentza care o detin ) ... deci trupa care este VR este un fel Guns care este si asa ca am zis ceea ce este cum este ca asa este ... eu am dreptate tot timpu' ! YES ... You can kill me but you can take my music !
Make_me_bad
Junior Member

Mesajde Make_me_bad » Dum Aug 14, 2005 5:59 am

Bah ( asta asa ca sa citez din tine ) , deci Ba tu alta insulta in afara de "esti prost" mai stii ???? Am gresit ... m-am lasat dus de val cand am postat partea aia. Mai scuteste-ma-n pana mea !!! Deci Buckethead e un ratat si toti fanii lui la fel ca si el ...
"An you can take the pity so far
But it's more than I can stand
'Cause this couchtrip's gettin' older
Tell me how long has it been
'Cause 5 years is forever
An you haven't grown up yet"
FUCK OFF !!!
Make_me_bad
Junior Member

Mesajde nbm » Dum Aug 14, 2005 12:33 pm

Deci Buckethead e un ratat si toti fanii lui la fel ca si el ...

lasa ma, bine ca esti tu destept :D
iar citatu asta este o dovada de mare iecsceptie:
deci trupa care este VR este un fel Guns care este si asa ca am zis ceea ce este cum este ca asa este ... eu am dreptate tot timpu' ! YES ... You can kill me but you can take my music !

o lojica care este... aptsolut inbecila. du-te bre si te culca ~p
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Make_me_bad » Dum Aug 14, 2005 6:55 pm

nbm scrie:
o lojica care este... aptsolut inbecila. du-te bre si te culca ~p

Nici nu ma mai obosesc cu tine ... tu nici sa tastezi corect nu poti bre si razi de mine :x fuck you man !
Stiu ca exista si persoane care inteleg ce tot "aberez" eu pe aici. Eu unu chiar ma distrez cand va vad ce agresivi sunteti ( ratatilor ). Cine spune ca Guns nu e una dintre cele mai tari trupe de rock care au existat vreodata , ii smulg inima din piept !! Il bag direct in Coma !! Rock n' Roll amigos ... doar atat !
Make_me_bad
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Aug 14, 2005 8:15 pm

Guns nu e una dintre cele mai tari trupe de rock care au existat vreodata. Vrei sa-ti dau adresa?
indescifrabil
cubu

Mesajde whatever » Dum Aug 14, 2005 8:32 pm

mai bine zici direct ca esti in Paradise City si se termina problema :D
whatever

Mesajde gaga » Lun Aug 15, 2005 11:33 am

Mike Patton si Sambora ( apropo in topul mentionat Slash e peste ei )

~p~p slash e un alcoolic zdranganitor cu priza la pisde, un fel de richi martin, dar mai "dur" :D

tu nici sa tastezi corect

~p ntz ntz ntz numa agramatzi p'aici, cauta un thread care se cheama "CM - nu incercam sa civilizam o societate si de aia ne dUare la salam" sa te simti bine. famarau, astia te-au facut prost pe buna dreptate, adica au argumentat, tu vii cu argumente de telenovelos si cu topuri de trei lei, ia vezi nu e si top manele sa vezi daca vreun vijelie nu e mai sus ca slash?

deci unu la mana, ai inceput sa te iei de lume cu limbaj vulgar aiurea asa ca poti considera postul asta un avertisment amabil, la a doua abatere iei o pauza. vino cu fapte de vitejie concrete nu cu "guns rulz ca asa vrea muschii mei", nu e fanclub ganznrozes cum am mai spus.

peseu: daca mai multi iti spun ca esti beat si nu te culci sa stii ca e de datoria mea sa iti dau un somnifer asa ca ia-o mai incet cu jignirile userilor cu state vechi.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

I Don't Give a Fuck About Peace Anymore !!

Mesajde Make_me_bad » Lun Aug 15, 2005 2:10 pm

Cubu , respect man ... mi-am dat seama ce fel de om esti :D GAGA ... da-te-n mortii ma-tii de sclav ... For Those About To Rock I Salute You ... pe restu' ... hmmm ( HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ) mai duceti-va fix in PULA MEA !! Keep on rockin' .... that's all that matters ! Intotdeauna au existat oameni rai .... eu unu m-am obisnuit cu asta si duca-se dracului restu' ! I don't fuckin' care , din partea mea bey Gaga poti sa ma scoti si de pe net cu totu' ... de-aia nu mai ploua afara ca nu mai pot eu sa postez aici ( HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA )
Voi nu stiti c :U :U :U :U :U e inseamna "doar Guns", doar atat ... Guns . Habar n-aveti ce urla "pustiu'" cand zice "You know where the fuck you are /You're in the jungle baby /You're gonna die" .
Avand in vedere ca asta s-ar putea sa fie ultimul meu post vreau doar sa spun atat : le multumesc celor care m-au inteles si care au fost si sunt de aceeasi parere ca si mine ! .......... Doar Guns , doar atat . ( Steven , Duff , Izzy , Axl , Slash si poate si Matt si Gilby :) ) Sayonara !!! : U :U
Make_me_bad
Junior Member

Mesajde nbm » Lun Aug 15, 2005 2:19 pm

bey nene, daca asha te-a invatzat mama ta sa vorbesti cu oamenii, fie ei pe strada sau pe internet, esti un caz pierdut.
nu esti in stare sa-ti argumentezi o afirmatie decit injurindu-i pe altii. io cred ca g'n'r nu ar fi deloc mindri sa aibe un fan ca tine.
esti mai degraba un manelist aberant care nu stie sa zica decit dati-va in p00le mea daca nu va place ce ascult
imi pare rau ca am incercat sa port o discutie cu tine
I rest my case
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde gaga » Lun Aug 15, 2005 2:21 pm

pa pustiulica, nu-i bai, in p00lah ta sa dai pe cineva cand o sa-ti creasca putzulica si coitze, atunci mai treci pe aici. adieux.

Doar Guns , doar atat .

evident in tampla dreapta ;)
gaga

Mesajde a kind of me » Lun Aug 15, 2005 2:49 pm

ce tare...ma asteptam sa vad discutii interesante cu si despre guns`n`roses...si de fapt ajung sa invat anatomie...hmmmm

late edit: sorry...am incurcat topicul :n:
" ...when i grow older....I will be there at your side ...to remind you...how I still love you..." Q.
a kind of me
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Aug 15, 2005 2:57 pm

Make_me_bad scrie:Cubu , respect man ... mi-am dat seama ce fel de om esti :D

Mi-ai luat inimaaa si-ai plecaaat / Nici macar nu m-aaai intrebaaat...
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Lun Aug 15, 2005 4:34 pm

cubu scrie:Mi-ai luat inimaaa si-ai plecaaat / Nici macar nu m-aaai intrebaaat...

nu mai plange baby / nu mai suspinaaaaa
vineee iel ionuzzuuuuu / iaaar la p00lah taaaaaaa ~p
gaga

Mesajde cubu » Lun Aug 15, 2005 4:43 pm

Tare bine mai dadeaaa / Ionutzu asta cu limbaaa / Da ma tem ca pulaaa meaaa / I-un premiu prea mare pentru iaaa...
indescifrabil
cubu

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii