Celine Dion - Noul Album Integral
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Celine Dion - Noul Album Integral
Salve !! Daca iti place Celine Dion si vrei sa asculti noul ei album, viziteaza http://www.CelineDion.go.ro !!
- xbyte
hmm...
Pentru ca stau in Quebec cred ca sufar cele mai mari traume de pe urma acestei cantarete.
Este idolul local, visul tuturor telenovelistelor de aici, intruchiparea succesului.
Maritata acum cu managerul ei - un arab mult mai in varsta - au tinut botezul copilului lor intr-o biserica de aici din Montreal.
Au facut un fast penibil la care lumea venea imbracata arabeste , intr-o tentativa aparenta de a face un hibrid intre cele doua religii. Pe margine erau sute de "fane" isterice care se bucurau de parca ar fi fost vorba de copilul lor... ma rog pe la jumatatea evenimentului a venit un comic local imbracat in arab tragand dupa el o camila !!! Lumea era socata si ofensata in timp ce astia filmau si mureau de ras. Mi se pare ca l-au si dat in judecata pentru ofensa.
Asta a fost asa ca o poveste de inceput... ca sa mearga threadul.

Este idolul local, visul tuturor telenovelistelor de aici, intruchiparea succesului.
Maritata acum cu managerul ei - un arab mult mai in varsta - au tinut botezul copilului lor intr-o biserica de aici din Montreal.
Au facut un fast penibil la care lumea venea imbracata arabeste , intr-o tentativa aparenta de a face un hibrid intre cele doua religii. Pe margine erau sute de "fane" isterice care se bucurau de parca ar fi fost vorba de copilul lor... ma rog pe la jumatatea evenimentului a venit un comic local imbracat in arab tragand dupa el o camila !!! Lumea era socata si ofensata in timp ce astia filmau si mureau de ras. Mi se pare ca l-au si dat in judecata pentru ofensa.

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
mwahaha...Aliosha stie...cat l-am batut la cap cu muzica quebecueza....pentru prezentarea mea la franca'....tin sa te anunt...ca azi o avem in program,printre altele..pe madama in cauza aici de fata(abia astept sa vad ce zic colegele mele de ea...daca vreti va povestesc si voua...)
asta asa...ca sa animez oleaca threadul...
asta asa...ca sa animez oleaca threadul...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Re: hmm...
Initial trimis de Aliosha
Pentru ca stau in Quebec cred ca sufar cele mai mari traume de pe urma acestei cantarete.
![]()
E dreptul tau sa nu-ti placa de Celine Dion dar te-as ruga sa no critici ca mi-e imi place!!!!!!!
- adriana
- Junior Member
Si unde era critica mea?
Eu doar am relatat ceva.
PS: Pe cine sa nu mai critic? Fa-mi o lista![]()
Putteai sa-ti dai cu parerea fara sa critici!!!!!! De fapt, mi-e putin imi pasa ce faci si pe cine critici, am facut doar o observatie, atata tot!!!!!!!!
- adriana
- Junior Member
Draga Adriana eu tot nu vad unde am criticat-o pe Celine Dion. Eu zic sa ne limitam la thread si sa nu fim offtopic.
Fiecare e liber sa lase orice fel de parere cat timp este decenta. Asta e ideea de forum. Un thread de genul asta nu este facut numai pentru fanii cantaretei.
Fiecare e liber sa lase orice fel de parere cat timp este decenta. Asta e ideea de forum. Un thread de genul asta nu este facut numai pentru fanii cantaretei.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Draga Adriana eu tot nu vad unde am criticat-o pe Celine Dion. Eu zic sa ne limitam la thread si sa nu fim offtopic.
Draga Aliosha, n-am spus niciodata ca thread asta e facut doar pt fanii canteretei!!!!!!! Ai dreptul sa-ti dai cu parerea si eu am dreptul sa-ti fac o remarca, ok? Si imi pare sincer rau dar remarca mea e decenta!!!!!!!!
Pa si pe curand
- adriana
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1