comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
catzelusha si eagle, chatu pe pm sau ym va rog
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Eagle Raider scrie:noroc in ce? in dragoste?!
daca vrei ajuta shi in dragoste, da mai mult cand eshti singur

(sunt porc?

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Eagle Raider scrie:noroc in ce? in dragoste?!
potzi spune ca shi indragoste....da mai mult cand eshti singur

(sunt porc?

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
bai vulturash tu n-ai alta treaba. ce te iei de shaku. si mai ales tine-ti comentariile pt tine. unii chiar n-au nici un dram de bun simtz...
by the way nu inteleg de unde pana unde iti permiti tu atatea cu k@tzy, eu zic, pentru binele tau, pe viitor sa fi mai rezervat, ca esti penibil, stii tu vorba aia, go home and leave us alone;) ar trebui s-o si aplici
aozi vulturash... tu de pe unde esti din romania.. ca am eu o presimtire.. da' poate ma insel
by the way nu inteleg de unde pana unde iti permiti tu atatea cu k@tzy, eu zic, pentru binele tau, pe viitor sa fi mai rezervat, ca esti penibil, stii tu vorba aia, go home and leave us alone;) ar trebui s-o si aplici
aozi vulturash... tu de pe unde esti din romania.. ca am eu o presimtire.. da' poate ma insel
-
Daimon - Mesaje: 5074
tu ce te bagi mah, aici sunt comentarii daa si eu imi spuneam parerea ,asa cum o vad eu (ca de sunt la SAM) ,dak au ceva de zis sa zica ele ,nu te bagi tu ,ce te pomenesti ca te-or fi angajat si purtator de cuvant
bv iti urez succes in aceasta meserie!!
fetele sunt sweat si mie imi place sa le shicanez ,e treaba mea ,eu rasp pt ea ,nu tu ,asa ca nu te mai baga
si vezi ca esti off topic
bv iti urez succes in aceasta meserie!!
fetele sunt sweat si mie imi place sa le shicanez ,e treaba mea ,eu rasp pt ea ,nu tu ,asa ca nu te mai baga
si vezi ca esti off topic

///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
k@tzy scrie:aozi, eo nu te'am injurat, da?

bine reao!!! esti o rea
acu sper sa nu ma mai injuri

///tHE Lion kING\\\
-
aozi bre vulturashEagle Raider scrie: fetele sunt sweat si mie imi place sa le shicanez ,e treaba mea ,eu rasp pt ea ,nu tu ,asa ca nu te mai baga
ce-ia aia sweat.. s-or apucat fetele de sudura sau ce? sau is din SWAT asta m-ar mira mai putin:D
si da, is offtopic unde am eu chef, ai vreo problema? vrei un avert ceva?
tot nu mi-ai zis de pe unde esti;)
ONTOPIC ce poze frumuase sunt pe treadu asta nou:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
ce ma amenintzi tu pe mine ,da-mi ma avertisment ,crezi ca ma doare undeva de tine mah, porbleme nu am ,tu ai!! (creca te-a iritat prea tare meciu cu poli)
///tHE Lion kING\\\
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma