C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aidi bre cecule nu veni si tu cu promisiuni pe care nu le potzi tzine.
io miam pus doo borcane de ardei fuarte iutzi si unu de tocatura olteneasca asa ca la muraturi contez pe tine, da?
io miam pus doo borcane de ardei fuarte iutzi si unu de tocatura olteneasca asa ca la muraturi contez pe tine, da?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gaga, deci ejti ca oribilosu! cum itz da unu de beut shi de potolit, tradezi cauza cea dreapta shi (uneori) absconxí£!
bineeeeeeeee...
bre, rugaminte merluciana: care jtitz o garsoniera de-nchiriat in bucurejti, la un pretz mai de duamne-ajuta? sau macar nejte saituri unte sa caut oferte!
bineeeeeeeee...

bre, rugaminte merluciana: care jtitz o garsoniera de-nchiriat in bucurejti, la un pretz mai de duamne-ajuta? sau macar nejte saituri unte sa caut oferte!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
las-o bre ashea cum o cazut!
nu-i ashea mare bai!
oricum, i-ash fi spus pan-la urma cum sta treaba! duoar ashea face shi andreea submarin in emisiunea mea preferata la care nu ma uit!
bre, reiterez iterarea merluciana de mai sus: GARSONIERA, ceva?
nu-i ashea mare bai!
oricum, i-ash fi spus pan-la urma cum sta treaba! duoar ashea face shi andreea submarin in emisiunea mea preferata la care nu ma uit!
bre, reiterez iterarea merluciana de mai sus: GARSONIERA, ceva?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

paiacec scrie:cand se face conopida?
avea un preten care asa zicea despre obectu muncii cand a fo intrebat cum ie cand o luat sculament de la o zdreantza, cica: "tzi se face lula ca o conopida"
~p de asta intrebi cecule?
naie, merluc trebe cautat in romania libera si nush daca pe net ie. si acu depinde si ce fel de garsoniera, da dice nu intrebi la personagiu de care vorbeam, ca iel are una nou noutza parca.
- gaga
niatza
150 oroi cu tuate cele in ea e oke?
bre, rugaminte merluciana: care jtitz o garsoniera de-nchiriat in bucurejti, la un pretz mai de duamne-ajuta? sau macar nejte saituri unte sa caut oferte
150 oroi cu tuate cele in ea e oke?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
memet, mesengeru te chiama!
-

Gagone, nu!Io sunt imun!
Im trebe conopida ca sa pun la otzet,ca anu asta se anuntza multa tzuica in urma prunelor care s-au aciuit pe crengutze delicate, deci, se anuntza multe betzii, mahmureli, deci tre sa fiu pregatit pentru salvarea de la mahmureala cu bine-cunoscutele muraturi.
Im trebe conopida ca sa pun la otzet,ca anu asta se anuntza multa tzuica in urma prunelor care s-au aciuit pe crengutze delicate, deci, se anuntza multe betzii, mahmureli, deci tre sa fiu pregatit pentru salvarea de la mahmureala cu bine-cunoscutele muraturi.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
gaga, nu io, ca sor-mea!
ie deja acolo, da` sta la nejte preteni pana-shi gaseshte ceva!
ie deja acolo, da` sta la nejte preteni pana-shi gaseshte ceva!
-

conopida ie facuta deja gagautza arahnidoasa, era pivnitzele pline in hatzeg. deci ma bazez si pe conopida murata, da?
pecat bre naie ca zise omu ala satz dau o br sami spal gafa
stateam io la io tigara privind vilele astea gigantice cu ditamai gradinile cu flori, gazon, pomi si bazinutze care-s de cand m-am mutat cu firma aici si ma gandeam asea: la ce el trebuie curte cat stadionu natzional ca nu am vazut picior de om sa o foloseasca?
nu tu un gratar, o masa in curte, un foishor, cainii is in tzarcuri pe beton (acolo unse sunt), numa curte si flori care stau ca proastele. picior de om nu vezi deat cand mai planteaza ceva. tzin curtea degeaba.
pecat bre naie ca zise omu ala satz dau o br sami spal gafa
stateam io la io tigara privind vilele astea gigantice cu ditamai gradinile cu flori, gazon, pomi si bazinutze care-s de cand m-am mutat cu firma aici si ma gandeam asea: la ce el trebuie curte cat stadionu natzional ca nu am vazut picior de om sa o foloseasca?
nu tu un gratar, o masa in curte, un foishor, cainii is in tzarcuri pe beton (acolo unse sunt), numa curte si flori care stau ca proastele. picior de om nu vezi deat cand mai planteaza ceva. tzin curtea degeaba.
- gaga
gaga, cesionez berea lu memetu, sa aiba de beut pan` la craciun, ca iel ie uom bun!
iar deshpre cí£shile alea, io cre ca ie a lu nejte martzieni verzi de pe nibiru, care ne invadeaza pe ascuns! shefu lor cre ca ie gigi-il unico!
p.s.: mai gasii o poza faina!
iar deshpre cí£shile alea, io cre ca ie a lu nejte martzieni verzi de pe nibiru, care ne invadeaza pe ascuns! shefu lor cre ca ie gigi-il unico!
p.s.: mai gasii o poza faina!
- Fişiere ataşate
-
- IM000067 m.JPG (313.04 KiB) Vizualizat de 1216 ori
-

am vazto shi eo, da` nu-i de la noi!
oricum, pentru linijtea ta ecolojica, sa jtii c-am loat-o d-acolo(sh-am aruncat-o hí£í£í£t, departe, tocma spre miljocu lacului:))!
oricum, pentru linijtea ta ecolojica, sa jtii c-am loat-o d-acolo(sh-am aruncat-o hí£í£í£t, departe, tocma spre miljocu lacului:))!
-

creca cu pijkej
file, da poate soruta vrea sa stea in palatu nuptial baicsinian ca siasa ie gol in periuada asta pana cand vine cuplul regal din maldive
file, da poate soruta vrea sa stea in palatu nuptial baicsinian ca siasa ie gol in periuada asta pana cand vine cuplul regal din maldive
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, multzumesc(c. il unico) de idee, da` daca nu cunva continua vremurile astea inundacioase shi se duce baixu cu viitura pin pusta fino-ugrica, atunciea nu-i uokei, ca ie vorba de inchirieat pe macar 1 an.
momental, are unte sta, plus c-am auzit ca shi gara de nord s-a mai modernizat uoarejce:)!
momental, are unte sta, plus c-am auzit ca shi gara de nord s-a mai modernizat uoarejce:)!
-

sa jtii ca si la unchiun gara ie bine. a pus canapele plusate si scuipatori. veceu ie acote iar papica din belsug. in doo trei sactamani invata pe dinafara si mersu trenurilor lucru care evident ii va folosi in viata precum linba coreana, laponilor
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
se cearta keshu cu cecu
tare de tot
da bre la gara e fuarte modern, aurolacii si cersetorii plateste belet de peron, daca nu stie jmekeria sa intre prin gregoris, vechile crajme si impinge tava au devenit spring taimuri sau pseudoimpinge tava cu pretz de marriot, cat despre inprejurimi, pe viting nu mai e jumate tzigani, ie nouajnoo la suta, in statia de tranvai de acolo nu ia furat lu tata portofelu decat odata (da daca te uitz pe acoperisu de la chioscu de acolo peste o zi doo ai sanse sa-l gasesti. fara bani. tacsimetrele au si pret preferential de-acolo, ba si drumuri preferentziale: daca vretz io va iau panan centru, la periferie nu merg ...
in schimb ie crajma sailors care ie buna, un chinezesc pe grivitza si mai era si bistro piero da acu ie bordel. modernizare macsima
tare de tot
da bre la gara e fuarte modern, aurolacii si cersetorii plateste belet de peron, daca nu stie jmekeria sa intre prin gregoris, vechile crajme si impinge tava au devenit spring taimuri sau pseudoimpinge tava cu pretz de marriot, cat despre inprejurimi, pe viting nu mai e jumate tzigani, ie nouajnoo la suta, in statia de tranvai de acolo nu ia furat lu tata portofelu decat odata (da daca te uitz pe acoperisu de la chioscu de acolo peste o zi doo ai sanse sa-l gasesti. fara bani. tacsimetrele au si pret preferential de-acolo, ba si drumuri preferentziale: daca vretz io va iau panan centru, la periferie nu merg ...
in schimb ie crajma sailors care ie buna, un chinezesc pe grivitza si mai era si bistro piero da acu ie bordel. modernizare macsima

- gaga
ezact dupe ajtebtari!(shi la cecu cu keshu, shi la modernizarile den gara!)
-

salutavas din mers! ie suare in sfarsit! zici cai la mare. file, daca nu gaseste sora lu matale, zii ca in cj este un apartament fain, in care puate avea camera iei, 50 de euroi, plus baiatu din dotare. 

-

weed13 - Mesaje: 1868
iote uid bulanjiu treci si nu zici un sar'na, datzash o bere...
bre az ciuciu iesiri ca mia zis mie omu meu: iote la baics, cu o sactamana inainte isi facu lista cu ciare de loat, nu ca tine, cand meri la mare iti uiti costumu de plaji, la munte sacu de dormit. asa ca cica marsh acasa ca maine gata, ma duc sa ma inghesui pe malu la mare ca in bucale s-a cam dezghesuit si nu e bine sa te obijnuiesti dezghesuit.
sa scot ventilatoru din porbagaj, sa adun cutiile evident goale de pe bancheta dindarat si sa golesc cardu de bani. maine cam pe la 4 autostrada o sa trebe sa suporte diavolu roshu sinflacarat care o sa scuipe furie, viteza si ulei de servo de care bine ca miam amintit sa nu uit sa-mi iau.
bre az ciuciu iesiri ca mia zis mie omu meu: iote la baics, cu o sactamana inainte isi facu lista cu ciare de loat, nu ca tine, cand meri la mare iti uiti costumu de plaji, la munte sacu de dormit. asa ca cica marsh acasa ca maine gata, ma duc sa ma inghesui pe malu la mare ca in bucale s-a cam dezghesuit si nu e bine sa te obijnuiesti dezghesuit.
sa scot ventilatoru din porbagaj, sa adun cutiile evident goale de pe bancheta dindarat si sa golesc cardu de bani. maine cam pe la 4 autostrada o sa trebe sa suporte diavolu roshu sinflacarat care o sa scuipe furie, viteza si ulei de servo de care bine ca miam amintit sa nu uit sa-mi iau.
- gaga
bre, uidu de cand ie la jermanica a uitat de bunele maniere, ashea ca ertatzi-l, ie de la weisswurst!
-

uidu nare man'era de cand ie cu pluta pe dunare la port acolosha si ne face de ras fata de mosafiri
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (6 membri si 0 vizitatori)
gaga*, Alienor, kant emir, piskeshu
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (6 membri si 0 vizitatori)
gaga*, Alienor, kant emir, piskeshu
- gaga
astea fiind scrise/zise shi citite, io ma cam duc spre reshedintza, ca mi-i fuoame! da gaga, ma duc mai repede, ca m-am plictisit sa-mi fie lene!
alfel, daca aflatz careva ceva vizavi de intrebarea mea merluciana deazi dimineu, datz un semn discret!
aipa shi stuf shtoc cui participa!
alfel, daca aflatz careva ceva vizavi de intrebarea mea merluciana deazi dimineu, datz un semn discret!
aipa shi stuf shtoc cui participa!
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (4 membri si 3 vizitatori)
gaga*
datzon pisda masii
la mine amr juma de ora asa ca pa pa la cemeisti, musafiri, alea, alea, ma duc sa-mi fac valiza rosie de drum. (nu ca naie acu ci in juma de ora cum e corect, da?")
gaga*
datzon pisda masii
la mine amr juma de ora asa ca pa pa la cemeisti, musafiri, alea, alea, ma duc sa-mi fac valiza rosie de drum. (nu ca naie acu ci in juma de ora cum e corect, da?")
- gaga