In anul in care Germania a invins Olanda…..
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
In anul in care Germania a invins Olanda…..
....cu 2-1 in finala Campionatului Mondial de Fotbal (pentru olandezi a deschis scorul Neeskens in minutul 2 din penalty, pentru Germania de Vest punctand Breitner in minutul 25 tot din penalty si Muller in minutul 43)......in NBA...Boston Celtics castigau finala dupa o serie dramatica in fatza celor de la Milwaukee Bucks. Atunci celtii din Boston s-au impus cu 4-3. MVP-ul acelui an in NBA a fost legendarul Kareem Abdul-Jabbar.
Tot in acel an The Sting cucerea Oscarul pentru cel mai bun film (o pelicula cu Paul Newman si Robert Redford), iar grupul suedez ABBA iesea pe piata cu albumul intitulat Waterloo.
In acel an s-au mai petrecut o gramada de evenimente importante, printre care mai amintesc doar unul, pentru ca nu este cazul sa ne lungim prea mult. In anul in care se petreceau intamplarile insirate de mine mai sus se nastea un forumist foarte important pentru comunitatea noastra. A fost bucurie mare in familia sa. Chiar i s-a gresit numele cand a fost inregistrat, de atata bucurie. De atunci au trecut vreo 18 ani, iar cel despre care va vorbesc a devenit un mare fan al lui Romario, un inflacarat suporter al celor de la Rapid, un pasionat al calculelor, un guraliv fara pereche, un om al contrastelor...si cate si mai cate.
Nu-mi ramane decat sa-i urez un sincer La multi ani ! Astazi, 19 august, este ziua sa de nastere.
Tot in acel an The Sting cucerea Oscarul pentru cel mai bun film (o pelicula cu Paul Newman si Robert Redford), iar grupul suedez ABBA iesea pe piata cu albumul intitulat Waterloo.
In acel an s-au mai petrecut o gramada de evenimente importante, printre care mai amintesc doar unul, pentru ca nu este cazul sa ne lungim prea mult. In anul in care se petreceau intamplarile insirate de mine mai sus se nastea un forumist foarte important pentru comunitatea noastra. A fost bucurie mare in familia sa. Chiar i s-a gresit numele cand a fost inregistrat, de atata bucurie. De atunci au trecut vreo 18 ani, iar cel despre care va vorbesc a devenit un mare fan al lui Romario, un inflacarat suporter al celor de la Rapid, un pasionat al calculelor, un guraliv fara pereche, un om al contrastelor...si cate si mai cate.
Nu-mi ramane decat sa-i urez un sincer La multi ani ! Astazi, 19 august, este ziua sa de nastere.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La multi ani si tot ce iti doresti! Unu` dintre cei mai simpatici forumisti...unic si inimitabil...fan al clatitelor cu ciocolata...singurul om ( dintre cei pe care-i cunosc ) care isi linge tzigara pe dunga inainte sa o fumeze
Un om deosebit ... LA MULTI ANI !!!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Jiji, pina nu trece zioa ta,
lamultzani si de la mine
si pe pagina asta ( de nu mi se parea cel putin ciudat un subiect despre fotbal pe katerinci la care adera cu multa bucurie lumea, nici nu deschideam subiectu
) si am si io o rugaminte, daca se poate, jiji baicsule, dupe ce termini o agenda daia da ta cu multe cifre, clasamente, pronosticuri, cursuri de jurnalistica si ce s-o mai gasi nauntru ei, mi-o faci mie cacadou cu dedicatie si semnatura in orijinal? da? mercic mult *p
lamultzani si de la mine
si pe pagina asta ( de nu mi se parea cel putin ciudat un subiect despre fotbal pe katerinci la care adera cu multa bucurie lumea, nici nu deschideam subiectu

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
la multi ani! si tot ce se cuvine, e adevarat cu ceva intarziere (da, bre, stiu cui ii urez la multi ani
)

-
Daimon - Mesaje: 5074
la multi ani
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
-
cutuma© - Mesaje: 3047
La foarte multzi ani
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
discutie acu pe pemeu:
Oribilosul (8:23:32 PM): cu placere si tie pt. subiectu de ziua ta
eo (8:24:13 PM): o seara buna
eo (8:24:24 PM): tu faci subiecte ca sa iti multumeasca userii dupa aceea?
Oribilosul (8:24:34 PM): nu. dar asa se cuvine
Oribilosul (8:24:43 PM): nu mie personal
Oribilosul (8:24:48 PM): ci sa dea acolo un semn pe forum
drept pentru care: multumesc. acum o sa dormi bine la noapte?
Oribilosul (8:23:32 PM): cu placere si tie pt. subiectu de ziua ta
eo (8:24:13 PM): o seara buna
eo (8:24:24 PM): tu faci subiecte ca sa iti multumeasca userii dupa aceea?
Oribilosul (8:24:34 PM): nu. dar asa se cuvine
Oribilosul (8:24:43 PM): nu mie personal
Oribilosul (8:24:48 PM): ci sa dea acolo un semn pe forum
drept pentru care: multumesc. acum o sa dormi bine la noapte?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii