)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
yoy, sireaca nashica, s-a intors in evu mediu
aiule, numa de inpushcat flufi sa nu te apuci, te rog, altfel te scot de la corazon ca pe dushmanca de danao de-mi decimeaza neamu cu atata placere
kantemire.
aiule, numa de inpushcat flufi sa nu te apuci, te rog, altfel te scot de la corazon ca pe dushmanca de danao de-mi decimeaza neamu cu atata placere
kantemire.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
ntz, acu am o paleta si dau cu o bila in caramizi de le fac praf, ma rog palea de le nimeresc si ies niste surprize din ele cand esplodeaza, bonbe, fluturasi , flufanele care se invarte pacolo pe monitor aiurea si fara scop si undeva in dreapta imi baga punte
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eye mai era unu cu timon shi pumbaa, care timon scutura de un copac shi pumbaa trebea mijcat cu mausu de colocolo si inghitzea tot ce cadea din copac, fructe, gandaci, mese, chiuvete... shi tot asha, itzi dadea punte 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
aiule, vacs bre iote rachetzii mei
Well done! (mie imi zice)
Your rank: Master Performer (tot despre mine ie vorba)
Level 18
237.775 de puncte
http://games.yahoo.com/games/downloads/rm.html
ashea ca ...
la care mare te duci fluf, tot la aia la care ma duc io?
Well done! (mie imi zice)
Your rank: Master Performer (tot despre mine ie vorba)
Level 18
237.775 de puncte
http://games.yahoo.com/games/downloads/rm.html
ashea ca ...
la care mare te duci fluf, tot la aia la care ma duc io?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
eyewitness scrie:flufanele care se invarte pacolo pe monitor aiurea si fara scop
eh, asa ie flufanelele
kantemire, da si da
concurs nu mersi, cel putin ca jurat. Stai sa bag un oki p-acolo si vaz daca macar CA COncorent m-ar tenta.
danao, pai io la Constanta, ca de acolo sunt de loc. si am o vaga banuiala ca dvs umpic mai la sud, unde creste stufu stufos in uichendu asta
care si io m-as fi deplasat incolo parasind momental vatra parinteasca, numa ca deocamdata munci grele pe unii oamini si uite-asa se pare ca am ramas singurica.
ps - dadada, mai baga linkuri de joace d-alea ca a obosit saraca menta de cand o frec
-

shaki, chiuvete si gandaci sa manci tu, da?
gagalino, astai joc de dibacie care apeleaza la o anumita parte inportanta a intelectului. sa dai cu paleta aia oren sir nu ie usor, trebe multa indemanare si perspicacitate, da ?
si sunt la nivelu 12 da?
gagalino, astai joc de dibacie care apeleaza la o anumita parte inportanta a intelectului. sa dai cu paleta aia oren sir nu ie usor, trebe multa indemanare si perspicacitate, da ?
si sunt la nivelu 12 da?
-

plm, ie abea 4, nu creca mai rezist sa palesc bila aia inca doo ore si sajung ostenit si vlaguit acasa.
-

flufanelo, tu la cat dai din gura ca ejt batrana, mas astepta sa fii mai inteleapta si sa stii ca gaina batrana face ciorba buna, cu un morcov tanar, evident. plm, sper sa nu ajung asa de ramolit cand oi avea varsta ta.
-

weed13 - Mesaje: 1868
aiule incearca sa iei ala cu rachetele sa vez cat de perspicac tre sa fii ca sa dai cu artificu plus ca te aplaudeaza niste oameni, da nui vezi.
e 5 fara 10 eo am obo, mai chelesc doi flufi, dupa care ii explodez, bag un tutun si o intind.
e 5 fara 10 eo am obo, mai chelesc doi flufi, dupa care ii explodez, bag un tutun si o intind.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

Daimon - Mesaje: 5074
-

Daimon - Mesaje: 5074
k@tzy scrie:shi nici chitara nu pot sa prestez ca face lumea scandal
lol, blu pisic. Asculta sfat aci: inprumuta nehste tobe (sau improvizeaza din cratitele si tigaile lu mama) si exerseaza umpic. Ai sa vezi ca dup-aia chitara o sa li se para dulce ghiers
(alternative: vioara dezacordata, trombon dogit, acordionu lu vecinu manelist de la etaju trei ).
Succes!

-

pisoi, nu te uita tu la mitza aia a dreaku, ci asculta la un motan batrin
anarhia nu face bine la ten, iar zgomotu iecscesiv perturba sistemu nervos. ia orienteaza tu chitara ceea spre o muzica baroca, mai degraba decit spurcaciunile satanistice
iaodi, am primit un meil de la neateye, care suna cam ashea:
"Call out Gouranga be happy!!!
Gouranga Gouranga Gouranga ....
That which brings the highest happiness!!"
o fi virus?
si daca nu ie, ce plm e gouranga? de bamboocha am auzit, da gouranga?? 
anarhia nu face bine la ten, iar zgomotu iecscesiv perturba sistemu nervos. ia orienteaza tu chitara ceea spre o muzica baroca, mai degraba decit spurcaciunile satanistice
iaodi, am primit un meil de la neateye, care suna cam ashea:
"Call out Gouranga be happy!!!
Gouranga Gouranga Gouranga ....
That which brings the highest happiness!!"
o fi virus?
si daca nu ie, ce plm e gouranga? de bamboocha am auzit, da gouranga?? 
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958