Sin_Ella: Imi pare rau ca raspund cu intarziere, dar n-am mai vizitat de ceva vreme site-ul.
Cand am scris postul cu pricina (care in mod evident te-a iritat), am glumit si n-am glumit. Recunosc ca am inceput prea dur si nu era nici un indiciu care sa arate ca nu vorbeam neaparat serios. Imi cer scuze pentru acest lucru. Pe de alta parte, si eu sunt derutat, caci nu-mi este prea clar daca ai inceput discutia cu scopul de a face misto de barbati in general, sau pentru a face misto de descoperirea cu pricina.
Ceea ce am scris in continuare reprezinta, zic eu, o parere echilibrata si care nu ataca pe nimeni. Nu stiu pe cine am copiat (sau de la cine m-am inspirat), n-am studiat atent toate posturile anterioare. Cred insa ca e vorba, mai degraba, de o parere impartasita de mai multi, deci... in acest domeniu n-am nici cea mai mica intentie de a fi original.
PS: Nu stiu de ce ti-am pocit nick-ul. Am presupus ca de la asta vine si n-am facut misto pe tema asta. Daca nu e asa, te rog sa-mi explici ce e gresit.