HammerFall:Chapter Five:Unbent unbowed unbroken
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
HammerFall:Chapter Five:Unbent unbowed unbroken
e primul meu thread asa ca nu tipati. De mult nu prea s-a mai auzit de HammerFall. am citit celalalt thread asa ca cred ca nu o sa se scrie prea mult aici. oricum pentru fani: album nou:Chapter 5: unbent unbroken unbowed cum este? eu am doar primele 3 albume si cred ca mai bun ca renegade nu se poate.oricum scrieti ca pana acum nu l-am gasit pe nicaieri
-
jei ar - Junior Member
creca ashtia de la hammerfall nu s-au uitat de multa vreme intr-un calendar. suna a hibrid helloween & judas. au clip pentru blood bound shi e cam pueril el asha. insa toate peste toate albumul e bunicel pentru un stil de muzica defunct.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
vorbeshte tastatura fara matale
ie instruita bine, ce vrei tu. shi executa tot felu de macrouri shi macramele. shi shtii ce mi-a zis, mi-a zis ca hammerfall se lauda cum ca au avut mare concert shi ca au fost zece mii (1urmatdepatruzero) de indivizi. shi ei erau fericitzi. acuma bineintzeles ca n-au mentzionat ei catzi erau gura casca, catzi platitori shi catzi gardei de aia care tzin ordinea sa nu mushte.
pai bine mai cecule, zecemii? pai pana shi grasu ala tuns militareshte de bruce dickinson cand intra intr-un sat de omienushtiucatdesuflete din regatu unit, pai pana shi el strange 35887 (according to surse) de oamini, 17 caini dintre care trei sunt catzele in calduri shi patru babe de 87 de primaveri care cred ca maiden se refera la virgine shi poate poate se lasa c-un viol ceva.
pai bine bre, era vremea aia cu priest shi helloweenshi shi priest shi iarashi helloween cand poweru era power. acuma nu te supara da parca sunt rejectzi ai muzicii gotice. le lipsesc corbii, fantinile seci cu cumpanele stricate shi femei semi-dezbracate care sa se joace cu sherpi (pe fund-al).
efectele din videoclip sunt de mare isceptzie
cum sa nu. ca alea din alien vs predator. acuma zau, imi place shi mie baltagu ala copycat din neverwinter nights. shi hapropo, nu i-a zis nimeni chitaristului ala numa carne shi oase ca nu se mai poarta pleata? iar daca o poarta nu tre sa shi-o faca bici a la jacky chan?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
pai bine mai cecule, zecemii?
zece mii bre!ciare?Ala nu ie public?Ai vazut galeriile la echipele astea autohtone de folbal?Nici doo mii unele, da' fac de toate: sunt fani(suporteri), fac zgomot, rup scaune, injura, etc... Iz dai seama zece mii ce poa sa faca?
bruce dickinson cand intra intr-un sat ...
Aidi bre, nu compara HammerFall cu Dickinson.Dickinson deja e legenda vie,HammerFall is mai pe jumatea carierei lui Dickinson.Shi apoi cum sa nu vina babete de nush catzi ani la Dickinson, cand titulatura(vezi bold) vorbeshte de la sine?Pe partea ailalta, HammerFall nu prea vad sa nasca vreo curiozitate asupra babetelor.

parca sunt rejectzi ai muzicii gotice
N-au a face!Ai dat-o-n bara acilea!
nu se mai poarta pleata
Ete vezi cum ejti?Acuma imi spui?Puteam foarte bine sa ma tund shi sa intru shi io in randul omenirii!
Bad Offender!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
jei ar scrie:e primul meu thread asa ca nu tipati. De mult nu prea s-a mai auzit de HammerFall. am citit celalalt thread asa ca cred ca nu o sa se scrie prea mult aici. oricum pentru fani: album nou:Chapter 5: unbent unbroken unbowed cum este? eu am doar primele 3 albume si cred ca mai bun ca renegade nu se poate.oricum scrieti ca pana acum nu l-am gasit pe nicaieri
sal! tocmai am descoperit ac. forum ... ii ador pe Hammerfall

Mow_ever e de fapt adr. fratelui meu...pe a mea nu mi-a acceptat-o...
astept sa-mi raspunzi
- mow_ever
- Junior Member
eeeeewwww...
mey sa futa shi sa nu fie, creca rokambole dezlega misterele aistea mai bine decat luis de fiune...
shi-acuma cecule maria ta : stradivarius am ascultatara, cu mici esceptziuni cand am fost sa-mi caut pisica speriata de atata zgomot care nu zice nimic, mi-or placutara. e drept ca in marea maj.a.caz. eram sub influentza.
nu pot decat sa te felicit pentru descoperirea mesajului sublimal ascuns in numele lui bruce dickinson. mey, pe dick al meu l-am numit dick in sperantza insa chestia e ca la vremea respectiva lumea in romania vorbea engleza cu accent. - precizez, dick fu un collie champion la juniori shi care-o decedat in mai 2003.
acuma am shi io o intrebare, viitorul metalului va fi power metal, asha in forma lui foarta epica de-acum (adica au inceput sa vorbeasca shi in virgule nu numa in puncte-puncte) sau eventual vor inceta sharada shi se-apuca de cantat death metal?
ps: domle, n-am treaba cu paru. eu mi-am facut dreads la coaie shi pe cine fut il are tuns in forma hartzii romaniei ca sa ma simt spiritual, asha ca mare sau nemare nu conteaza... la power metal; ma feresc de femeile fan zz-tzop.
jeiar, avataru ala... nici eu nu l-ash fi putut face mai bine
pe a mea nu mi-a acceptat-o
mey sa futa shi sa nu fie, creca rokambole dezlega misterele aistea mai bine decat luis de fiune...

shi-acuma cecule maria ta : stradivarius am ascultatara, cu mici esceptziuni cand am fost sa-mi caut pisica speriata de atata zgomot care nu zice nimic, mi-or placutara. e drept ca in marea maj.a.caz. eram sub influentza.
nu pot decat sa te felicit pentru descoperirea mesajului sublimal ascuns in numele lui bruce dickinson. mey, pe dick al meu l-am numit dick in sperantza insa chestia e ca la vremea respectiva lumea in romania vorbea engleza cu accent. - precizez, dick fu un collie champion la juniori shi care-o decedat in mai 2003.
acuma am shi io o intrebare, viitorul metalului va fi power metal, asha in forma lui foarta epica de-acum (adica au inceput sa vorbeasca shi in virgule nu numa in puncte-puncte) sau eventual vor inceta sharada shi se-apuca de cantat death metal?
ps: domle, n-am treaba cu paru. eu mi-am facut dreads la coaie shi pe cine fut il are tuns in forma hartzii romaniei ca sa ma simt spiritual, asha ca mare sau nemare nu conteaza... la power metal; ma feresc de femeile fan zz-tzop.
jeiar, avataru ala... nici eu nu l-ash fi putut face mai bine

-
[quote="theOffender"]eeeeewwww...
ps: domle, n-am treaba cu paru. eu mi-am facut dreads la coaie shi pe cine fut il are tuns in forma hartzii romaniei ca sa ma simt spiritual, asha ca mare sau nemare nu conteaza... la power metal]
HA HA HA
SCUZE CA NU MI-AM DAT SEAMA CA E TU ESTI DESTEPTUL DESTEPTILOR 

ps: domle, n-am treaba cu paru. eu mi-am facut dreads la coaie shi pe cine fut il are tuns in forma hartzii romaniei ca sa ma simt spiritual, asha ca mare sau nemare nu conteaza... la power metal]
HA HA HA

- mow_ever
- Junior Member
acuma am shi io o intrebare, viitorul metalului va fi power metal
lasand la o parte dublul intzeles al intregului tau post, itzi raspund ca viitorul metalului nu sta in mainile unei singure trupe, sau a unui anumit gen(fie: heavy, death, black, etc), ci tuturor trupelor care presteaza muzica asta mai "zgomotoasa" ashea.
stradivarius am ascultatara
eu nu!Canta mishto?Sunt vreo clona d-a Stratovariusului?:D
Daca prin p.s. ai vrut sa faci o gluma, ma tem ca nu tzi-a ieshit prea bine.Ai uitat ca totusi eshti roman?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec scrie:lasand la o parte dublul intzeles al intregului tau post, itzi raspund ca viitorul metalului nu sta in mainile unei singure trupe, sau a unui anumit gen(fie: heavy, death, black, etc), ci tuturor trupelor care presteaza muzica asta mai "zgomotoasa" ashea.
eu nu!Canta mishto?Sunt vreo clona d-a Stratovariusului?:D
Daca prin p.s. ai vrut sa faci o gluma, ma tem ca nu tzi-a ieshit prea bine.Ai uitat ca totusi eshti roman?
bravo

- mow_ever
- Junior Member
cecule, in anii 80 era la moda spectrum 64. shi erau developí£rs care faceau jocuri shi alte aplicatzii pentru spectrum 64. shi astfel toata lumea era fericita shi cu zambetul pe buze. pe urma a aparut XT, 286, 386, 486, ... pentium V... insa tot mai exista fanatici care se joaca cu spectrum 64 precum shi developí¦rs care produc aplicatzii pentru spectrum 64. dice?
uite, exemplu concret: un individ a construit un sistem de masurare a concentratziei gazului metan din mina. totzi senzorii au fost conectati la un port serial al unui spectrum 64. aplicatzia mishto, scrisa in turbo pascal. merge? merge! m-a invitat sa o privesc. am fost acolo, m-am uitat, l-am felicitat. mi-a zis sa intru in mina sa-mi arate cum functzioneaza. shi-am intrat pe prima galerie cu el. mi-a zis sa ne dam mai spre fund (de mina, ofcourse) ca vrea sa-mi arate ceva. i-am spus ca trebuie sa-mi duc pisica la veterinar.
chestia e ca hammerfall, stratovarius, bling guardian, metallium shi restu de new-power nu fac altceva decat sa recicleze acorduri vechi. acuma-i drept ca nu-i singurul gen care face asta (daca vrei o scuza) insa pur shi simplu nu-mi gadila in mod placut nimica. n-au nimica nou de zis.
cubule, progresivu ala era mishto daca m-ash intoarce in timp. ce consider eu progresiv bun, elegant, inovator (care intr-adevar sa insemne progresiv)? uite, asculta frameshift (an absence of empathy) sau spastic ink (ink compatible).
pentru muuu: muuu mu.mu.mu. muuuuuuuu muu muuuuu mu. u. asha sa shtii.
uite, exemplu concret: un individ a construit un sistem de masurare a concentratziei gazului metan din mina. totzi senzorii au fost conectati la un port serial al unui spectrum 64. aplicatzia mishto, scrisa in turbo pascal. merge? merge! m-a invitat sa o privesc. am fost acolo, m-am uitat, l-am felicitat. mi-a zis sa intru in mina sa-mi arate cum functzioneaza. shi-am intrat pe prima galerie cu el. mi-a zis sa ne dam mai spre fund (de mina, ofcourse) ca vrea sa-mi arate ceva. i-am spus ca trebuie sa-mi duc pisica la veterinar.
chestia e ca hammerfall, stratovarius, bling guardian, metallium shi restu de new-power nu fac altceva decat sa recicleze acorduri vechi. acuma-i drept ca nu-i singurul gen care face asta (daca vrei o scuza) insa pur shi simplu nu-mi gadila in mod placut nimica. n-au nimica nou de zis.
cubule, progresivu ala era mishto daca m-ash intoarce in timp. ce consider eu progresiv bun, elegant, inovator (care intr-adevar sa insemne progresiv)? uite, asculta frameshift (an absence of empathy) sau spastic ink (ink compatible).
pentru muuu: muuu mu.mu.mu. muuuuuuuu muu muuuuu mu. u. asha sa shtii.
-
mod's offtopic:
mow ever, ai sau nu ai dreptate in ce zici e putin important, te rog daca ai ceva de zis la obiect poti zice, adica motivand de ce altul a spus o tampenie cu propriile-ti cunostinte.
aplauze pentru altii poti baga pe forumul de kterinci de exemplu, aici incercam sa ne mentinem pe subiect pe cat posibil, cu sau fara misto, adica poti offtopica unpic dar sa dai doar un citat cu comentariile tale este un pic deplasat pe acest thread.
te rog sa nu mai repeti.
multam continuati.
mow ever, ai sau nu ai dreptate in ce zici e putin important, te rog daca ai ceva de zis la obiect poti zice, adica motivand de ce altul a spus o tampenie cu propriile-ti cunostinte.
aplauze pentru altii poti baga pe forumul de kterinci de exemplu, aici incercam sa ne mentinem pe subiect pe cat posibil, cu sau fara misto, adica poti offtopica unpic dar sa dai doar un citat cu comentariile tale este un pic deplasat pe acest thread.
te rog sa nu mai repeti.
multam continuati.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
insa pur shi simplu nu-mi gadila in mod placut nimica. n-au nimica nou de zis.
Cu toate astea i-ai/ii ascultzi .Daca chiar nu-tzi plac trupele alea de le-ai enumerat mai sus, pur shi simplu nu ii mai asculta!Iar daca nu itzi plac, asta nu inseamna ca nu fac un lucru bun(nu vreau sa sune ca shi cum ash fi vreun fanatic axat pe power) pentru rock in general.Gandeshte-te pentru o clipa duar, cum ar fi fost rockul duar cu black shi death.Gandeshte-te ce-ar fi facut cubu daca n-ar fi existat progresivul:D
Spui ceva de Frameshift shi o melodie de-a lor presupun.Eu unul nu am ascultat asha ceva in viatza mea.Poate ca o sa ascult candva.Poate o sa-mi placa shi atunci o sa-i pomenesc de fiecare data cand s-ar ivi o discutzie despre stilul abordat de ei...sau, poate ca nu or sa-mi placa, dar atunci nu o sa spun despre ei ca sunt nishte clone nereushite a unei alte trupe care nici sa repete ce au facut altzii nu se pricep.
Deci, concluzie: mie imi plac shi o sa-i ascult. Tzie nu itzi plac, dar o sa-i ascultzi.

unde o sa ajungem?La un consens?In ritmul asta nu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
jei ar scrie:eu am doar primele 3 albume si cred ca mai bun ca renegade nu se poate.oricum scrieti ca pana acum nu l-am gasit pe nicaieri
Nu. Legacy Of Kings si Chrimson Thunder chiar sunt mai bune decat Renegade (cu un plus pentru primul). Am ascultat capitolul 5, nu prea-mi place. Oricum, meseriasa trupa!
-
Iceblast - Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1