Ca$$a Loco

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ca$$a Loco

Mesajde pisik » Mie Apr 24, 2002 3:50 pm

Hai sa mai vorbim. Cum e cu Ca$$a Loco? De curand au devenit vedete TV. Personal imi plac clipurile lor dar nu pot sa vad nici 5 minute din acel (lasa-ma sa ma inec) "sitcom". O fi fost o idee buna sau rea? Nici nu-mi pot da seama. Oricum treaba ca au ajuns pe pro Tv tinand cont de faptul ca nu sunt o formatie Media pro Music (ba chiar de la dusmanul lor de moarte, Cat Music) e destul de tare...

Si se pregatesc de lansarea albumului nou. Goanga!
pisik
Junior Member

Ramoliti...

Mesajde Aurolacul » Mie Apr 24, 2002 7:39 pm

Pei, "Eterna shi Fascinanta Romanie" e singurul cantec dupa mine, care au mai scos calumea in ultimul timp. Dar nimik ca primul album, cu Fatfrumos, shi Sorel, shi Non Stop Hip-Hop.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Shakalul » Mie Apr 24, 2002 8:54 pm

Ca$$a Loco sunt de kkt. Chiar foarte de kkt
Shakalul
Junior Member

huuuuuaaa!

Mesajde Joao » Mie Apr 24, 2002 9:52 pm

asa zic si eu,au devenit patetici,fara nici un pic de minte!
Au fost amuzante prima data versurile fara logica,dar acum denota lipsa imaginatiei!(parerea mea!)
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Sad...

Mesajde Aurolacul » Joi Apr 25, 2002 8:55 am

Pei daca astia nu mai au inspiratie cu tipul de formatie care o au ei, nici nu ma mir ca sunt asa de patetici. Mai bine ar termina de "aruncat vaca in piscina", dupa cum ziceau ei, shi s-ar duce shi s-ar impusca.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde K-gula » Joi Apr 25, 2002 11:46 am

cum adica au fost simpatici prin versurile haioase.

de DELIKT, PARAZITII, DETTO DACI, CTC ... ce ziceti. au aparut si acesti fatalai de cassaloco cu niste lucruri copiate, dar cum lumea nu prea auzise de trupele mentionate mai sus, normal ca sa bucurat sa ii auda.

dupa parerea mea asta este cea mai infecta trupa muzicala, sau ce ori fi ei de la noi. i-au depasit si pe valahia, animal x si altii.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Shakalul » Joi Apr 25, 2002 9:25 pm

Initial trimis de K-gula
cum adica au fost simpatici prin versurile haioase.

de DELIKT, PARAZITII, DETTO DACI, CTC ... ce ziceti. au aparut si acesti fatalai de cassaloco cu niste lucruri copiate, dar cum lumea nu prea auzise de trupele mentionate mai sus, normal ca sa bucurat sa ii auda.

dupa parerea mea asta este cea mai infecta trupa muzicala, sau ce ori fi ei de la noi. i-au depasit si pe valahia, animal x si altii.

K-gula.

Mah, ai dreptate, totusi nu as merge atat de departe incat sa-i pun pe Parazitii alaturi de celelate doua foramtii mentionate de tine. Ce e clar e ca Ca$$a Loco au fost de la inceput naspa pentru ca tot ce fac ei e copiat, de la voci la hainele pe care le poarta.

Vexxatu Vexx si Deceneu sunt printre putinii "adevarati" de pe felia asta, la noi in tara. Ceilalti nu sunt decat niste "MC ce reprezinta de fapt doar pielea p**i", niste pacalici.
Shakalul
Junior Member

De acord cu tine!

Mesajde Joao » Joi Apr 25, 2002 10:27 pm

asa zic si eu,ca-s niste basini rasuflate,dar de,pt manelisti sunt foarte tari! si cu asta am incheiat ce aveam de spus despre medicinistii astia!
Joao
Junior Member

Mesajde K-gula » Vin Apr 26, 2002 10:15 am

cand am zis de parazitii, m-am referit la faptul ca si ei sunt caterincosi.

in rest aveti perfecte dreptate.

K-gula.
K-gula

Mesajde Rolf » Vin Apr 26, 2002 10:39 am

Da uite ca din caterincosi au disparut ai mai buni si ramine Cassa Loco. Niste Cypress Hill wanabees (pe primul album - ca dupa ala nu m-am mai obosit sa le cumpar munca, nush ce au mai scos din dinsii). O piesa imi place, ca e anarhistica: Non-Stop. Da si asta e tot Cypress Hill....
Rolf
Junior Member

Cypress Hill...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 26, 2002 8:50 pm

Bei, io cred ca e o insulta sa compari Cassalocco cu Cypres Hill. Ce sa aiba ramolitii aia de a face cu o formatie geniala?
Aurolacul
Junior Member

Mesajde K-gula » Vin Apr 26, 2002 8:58 pm

asta ar fi vrut ei sa imite plus in miscari imi seamana foarte mult cu bestie boyz. asa este in muzica romanesca. daca nu imiti nu esti original.

K-gula.
K-gula

Sa ma gandesc...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 26, 2002 9:13 pm

Este ceva in neregula cu ce ai zis tu? Probabil. Asta e, ce sa faci, suntem carnati. Uita-te si in Afaceri Externe, frumosul nostru de "Pr***dinte(trebuie sa cenzurez cuvantul. Cuvinte vulgare nu ar trebui sa apara in form) ce a facut ca trimite armata in Afghanistan. Lol, man, ce tampit e ala.
Aurolacul
Junior Member

MISHTO

Mesajde roby2002 » Sâm Apr 27, 2002 10:26 am

BAIETZII SUN FAINI , AU IMAGINATZIE , NICI EI NU SHTIU DE UNDE LA VIN IDEILE
I AM / Roby_13 \ beleve me

i will come after your blood if you don't .....!!!!!!

roby2002@myx.net
roby2002
Junior Member

Mesajde Rolf » Sâm Apr 27, 2002 12:16 pm

Nu e ma insulta, daca o trupa e copiata de alte 5 ce vina are trupa originala? N-am zis ca sunt la fel de buni ca Cypress, ba chiar extrema ailalta... De fapt s-a inteles ce vroiam sa zic.
Rolf
Junior Member

Nu te-am insultat...

Mesajde Aurolacul » Sâm Apr 27, 2002 1:27 pm

Initial trimis de Rolf
Nu e ma insulta, daca o trupa e copiata de alte 5 ce vina are trupa originala? N-am zis ca sunt la fel de buni ca Cypress, ba chiar extrema ailalta... De fapt s-a inteles ce vroiam sa zic.

Ziceam doar ca cassaloco nu se compara cu Cypress Hill. Scuze de nentelegere.
Aurolacul
Junior Member

goanga

Mesajde Joao » Dum Apr 28, 2002 1:47 pm

melodia asta imi suna foarte cunoscuta---parca ar fi din bugs bunny si mai seama si cu iko iko,dar nu mai stiu formatia........hmmmmmmmmm
Joao
Junior Member

Ce ca**t...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 28, 2002 9:41 pm

Initial trimis de Joao
melodia asta imi suna foarte cunoscuta---parca ar fi din bugs bunny si mai seama si cu iko iko,dar nu mai stiu formatia........hmmmmmmmmm

Io am downlodat-o, am ascultat primele 30 de secunde, am sters-o shi din recycle bin........:bleah:
Aurolacul
Junior Member

Re: Ce ca**t...

Mesajde CorvinDalek » Mie Mai 01, 2002 12:46 am

Ma abtin de la a comenta cat de buni sau nu sunt Cassa Loco in ceea ce fac. Mie personal imi plac, dar gusturile nu se discuta, si nici atitudinile radicale pe o tema ca muzica nu sunt tocmai binevenite, dar fiecare cu capraria lui. Oricum, gresiti si cand ii puneti pe Cassa Loco intre Vexxatu, Methadon sau Parazitii si cand ii puneti cot la cot cu Cypress Hill. Eu ii cunosc personal pe baieti, chiar bine as putea spune, pe unul dintre ei, si am vorbit, chiar inainte sa le apara muzica pe piata, cu el pe tema genului abordat(respectiv imediat ce-am ascultat Sorel si Fat Frumos) si l-am intrebat daca ei incearca sa fie un fel de Beastie Boys autohtoni si a fost foarte surprins ca mi-am dat seama ca ei chiar asta urmaresc. Stilul este acela de Happy-Hop cum chiar cei de la Beastie Boys l-au numit la un moment dat. Asa ca ce-ati discutat voi p-aci a fost o irosire a spatiului si-a nervilor pe care vi i-ati facut probabil :)
T.
CorvinDalek

Re: Re: Ce ca**t...

Mesajde Joao » Mie Mai 01, 2002 9:59 pm

Initial trimis de CorvinDalek
Ma abtin de la a comenta cat de buni sau nu sunt Cassa Loco in ceea ce fac. Mie personal imi plac, dar gusturile nu se discuta, si nici atitudinile radicale pe o tema ca muzica nu sunt tocmai binevenite, dar fiecare cu capraria lui. Oricum, gresiti si cand ii puneti pe Cassa Loco intre Vexxatu, Methadon sau Parazitii si cand ii puneti cot la cot cu Cypress Hill. Eu ii cunosc personal pe baieti, chiar bine as putea spune, pe unul dintre ei, si am vorbit, chiar inainte sa le apara muzica pe piata, cu el pe tema genului abordat(respectiv imediat ce-am ascultat Sorel si Fat Frumos) si l-am intrebat daca ei incearca sa fie un fel de Beastie Boys autohtoni si a fost foarte surprins ca mi-am dat seama ca ei chiar asta urmaresc. Stilul este acela de Happy-Hop cum chiar cei de la Beastie Boys l-au numit la un moment dat. Asa ca ce-ati discutat voi p-aci a fost o irosire a spatiului si-a nervilor pe care vi i-ati facut probabil :)
T.

:con: ba vere,ce dreacu de legatura are faptul ca ei incearca sa IMITE pe beasty boys cu faptul ca-s de kkt?
adica,ce,daca incearca sa imite pe unii ciumegi,inseamna ca automat vor fi si ei ciumegi? din partea mea pot incerca sa-l imite si pe Dre,ca tot de kkt vor ramane...............
Joao
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Mai 01, 2002 10:04 pm

Chestia asta cu Goanga e un mare kkt, sunt efectiv scarbit cand vad ce canta unii kre se includ in categoria HH.
cutuma©

Cassa Locco vs Beastie Boys

Mesajde CorvinDalek » Joi Mai 02, 2002 1:55 am

Vere joao, legatura consta in faptul ca ei sunt, vreti nu vreti singura formatie in genul Beastie Boys din Romania. Vreti nu vreti, ii IMITA foarte bine. Si nu inteleg care-i problema ca s-au luat dupa Beastie Boys la gen? Ce , La Familia nu s-au luat dupa Nas? Dre nu s-a inspirat din Vanilla Ice? Puff Daddy nu s-a inspirat din Grandmaster Flash? Hai sa fim seriosi... daca au acelasi gen nu inseamna ca-i imita. I-or imita cand or avea aceleasi linii melodice(vezi La familia- Nas) sau acelasi stil de versuri (Vezi acelasi caz). Pana una alta sunt singura formatie de Happy Hop de la noi si se descurca bine la chestia asta, fie ca voua va place stilul sau nu. Si ar fi chiar aiurea sa nu recunoasteti asta. Referitor la sitcom, e o mare porcarie, pentru romanul tampit, idiot, imbecil, mediocru si copii sai. Bona sera, signorina, kiss me goodnight
CorvinDalek

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 02, 2002 11:55 am

Asemanare intre Beastie Boys si Cassa Loco serios ca nu vad in afara de fatul ca sunt trei si ca se imbraca in salopete.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

zgubi

Mesajde Joao » Joi Mai 02, 2002 10:04 pm

tre' sa te contrazic de data asta,asemanarea e videnta.
tentativa lor de a-i IMITA e asa de proasta,incat unii se poate sa nu se prinda din prima......:D
Joao
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii